- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.761
Aferin sanaGünaydın kızlarr
dün hiç bir ilacımı içmedim
Kızlar artık valla nefes alamiyorum yasadiklarim yetmez gibi bide kaynanmin yaptıkları yoruldm artık inaninki geçen kendmi camdan atcaktm okadar Psikoljm bozukki..bakın noldu bildgniz gibi ben ck hastaym en son suyumda geldi doktor dogmasn DİE elinden geleni yapiyo sagolsn daha akciğerleri gelişmemiş diyo..neyse kaynanm diyo oğlum uzuluyo dogsun kuvezde buyur alsınlar fln fln..onlara ses çıkarmıyorum ama bu son yaptgina saygmdan bise diyemedm ama 3gundr ağlıyorum akrabasyla bize gelmişler bana bakiolar yemek yapiolar fln neyse bana dediki camasrlarmi geveliklerini kaldralm çocuğa yer açılsn bende yok dedim anne annemler oda takımı alçak zaten buda dedi biraz kaldr hemde ben ayarlarm dedim kapadm konuyu neyse ne zaman otrma odasnda yatsam ustumu ortiyodu ama uyumuyodnz geçen dalmiaim uykuya bi uyandim ki ne goreyim iç çamaşırların gecelklerm tangalarim degsk sutyenlermi hepsi ama hepsini hurca kaldrmslr çekmecede sadece emzirme sutyeni ve bikac tane anne kilodu var şoka girdim akrabası dedi istersn açar giyeran kaynanamda dedi ne giyecek krize girdm esime anlattm eşim geldi sinirlendi dedim bak yazlklarimi kaldrmamslar kişiliği cikarmamslar bak dolabimi toparlamamslar ha zorunda değiller tabi ama neden yatak odama girip iç camasrlarmi kaldiriyolar sonra bise diyemedk saygszlk olr DİE bide yerin dibine girdm aynı mahallede annemlerle yaaiyolar yanı bise desem herkese soler biliyorm diyemedm ama agladm agladm utancmdan yerin dibine girdm eşim kovaym mi dedi sen karmsn o annem ama haklsn bnde kizdm dedi neyse gittiler giderken bidaha gelmem diodu esimede demiski o istedi kaldirmami dedim şuan ölmek nasip olsunki bana ole bise demedm kızlar hanginiz solersnz böle biseyi yine gelcek biliyorum bide beni arams vardım diyo ck kotuym o hurca bakamiym elimi suremyrm gordkce ağlıyorum orda köşede duruyo Allahim ben naptm saygszlk yapmym susaym edepsz olmayaym dedikce eşimi köpek gibi sevyrm gitmek çözüm degl biliyrm ama böle katlanamiyorm uzakta tutamiyrm cnku geliyo laf vuruyo bise desen anlamiyo bilmiyorum bakin yemeğini yaptı inkar edemem ama o hareketi benim günlerce aglamama neden oldu ve hala ağlıyorum baktikca
canım kesınlıkle terbiyesizin önde gideni bu kadın nasıl yapar yaa.. sen ne utanıosun o utansın edepsız. sen fazla fazla tavız vermıssın sanırım canım aslında tavızde degıl efendiliğinden birşey demiyorsun ama o tepene cıkmıs tepiniyor.. ben o an ortalıgı ayaga kaldırırdım. mahallede ne anlatıcak nası gecelıklerın tangan oldugunu mu? sonucta sen evlısın ve herkeste olan sey bunlar. o grur duymalıkı o cok dusunduğu oglunu mutlu ediyorsun demekki. bence uzak dur esinde kovuosa kovsun bu ıyıce arsızlıgı edepsizliği eline almış. brinin haddini bildirmesi gerekiyorKızlar artık valla nefes alamiyorum yasadiklarim yetmez gibi bide kaynanmin yaptıkları yoruldm artık inaninki geçen kendmi camdan atcaktm okadar Psikoljm bozukki..bakın noldu bildgniz gibi ben ck hastaym en son suyumda geldi doktor dogmasn DİE elinden geleni yapiyo sagolsn daha akciğerleri gelişmemiş diyo..neyse kaynanm diyo oğlum uzuluyo dogsun kuvezde buyur alsınlar fln fln..onlara ses çıkarmıyorum ama bu son yaptgina saygmdan bise diyemedm ama 3gundr ağlıyorum akrabasyla bize gelmişler bana bakiolar yemek yapiolar fln neyse bana dediki camasrlarmi geveliklerini kaldralm çocuğa yer açılsn bende yok dedim anne annemler oda takımı alçak zaten buda dedi biraz kaldr hemde ben ayarlarm dedim kapadm konuyu neyse ne zaman otrma odasnda yatsam ustumu ortiyodu ama uyumuyodnz geçen dalmiaim uykuya bi uyandim ki ne goreyim iç çamaşırların gecelklerm tangalarim degsk sutyenlermi hepsi ama hepsini hurca kaldrmslr çekmecede sadece emzirme sutyeni ve bikac tane anne kilodu var şoka girdim akrabası dedi istersn açar giyeran kaynanamda dedi ne giyecek krize girdm esime anlattm eşim geldi sinirlendi dedim bak yazlklarimi kaldrmamslar kişiliği cikarmamslar bak dolabimi toparlamamslar ha zorunda değiller tabi ama neden yatak odama girip iç camasrlarmi kaldiriyolar sonra bise diyemedk saygszlk olr DİE bide yerin dibine girdm aynı mahallede annemlerle yaaiyolar yanı bise desem herkese soler biliyorm diyemedm ama agladm agladm utancmdan yerin dibine girdm eşim kovaym mi dedi sen karmsn o annem ama haklsn bnde kizdm dedi neyse gittiler giderken bidaha gelmem diodu esimede demiski o istedi kaldirmami dedim şuan ölmek nasip olsunki bana ole bise demedm kızlar hanginiz solersnz böle biseyi yine gelcek biliyorum bide beni arams vardım diyo ck kotuym o hurca bakamiym elimi suremyrm gordkce ağlıyorum orda köşede duruyo Allahim ben naptm saygszlk yapmym susaym edepsz olmayaym dedikce eşimi köpek gibi sevyrm gitmek çözüm degl biliyrm ama böle katlanamiyorm uzakta tutamiyrm cnku geliyo laf vuruyo bise desen anlamiyo bilmiyorum bakin yemeğini yaptı inkar edemem ama o hareketi benim günlerce aglamama neden oldu ve hala ağlıyorum baktikca
Benim çok önceden sormuşlardı zaten, artik herkes biliyor,teneffüste falan yedikleri şeylerden ikram ediyorlar, bebisin canı ister diyeGünaydın kızlar. Biz son günlerde çok büyüdük. Salaş tunikler giyiyordum hiç belli olmuyordu karnım ama artık engelleyemiyorumöğrencimin biri hocam ayıp olmazsa bişey sorcm. Yeğenimizin cinsiyeti ne diye sordu lise son sınıftan bir erkek öğrencim
Uğraşma canım ya, anladigim kadariyla çocuğun da umrunda değil, kendi ailesi düşünsün boşver, matematik öğretmeniyim ben öyle her tanıdığımın çocuğunu çalıştırsaydim oooo o. .. işte zaten yorulup geliyoruz, hamileyiz, valla çok önceden insanlara Hayır demeyi öğrendim, ayiplasinlar hiç umrumda değil, ben üzülüp yorulup uğraşacagima herkes kendi çocuğuyla ugrassin... Özel kurs denen bişi var, parayla göndersin, gör bak para verdiği için çocuğu çok sıkıstırirlar çalışması için, nasıl kıymete biner bu ders çalıştırma işi. .. ama sen böyle beleşe yaptığın için hem sinir olursun, hem de kıymet görmessin, üstüne çocuğu kendi ders çalışmaDigi için suçlu olmaz da sen ders çalıştırmadigin için suçlu olursun... Hayır de geç o yüzden. ..Benim de dün abim aradı. Raporlu olduğumu bilmiyordu. Yeğenim bana gelmek istiyormuş. Tatil var ya bana 1,5 gün. Ders çalıştırmam için. Lise 1. sınıfa başladı. Ya zaten geçen hafta bir sürü olay oldu çok sinirlendim onlara. Resmen kaç gece uykularım kaçtı. Ağla ağla gecenin yarıların da umurlarında değil.
Kıyamıyorum da geçen sene lise sınavlarına hazırlanırken her hafta iş çıkışı gidip ona ders çalıştırdım, haftalık ders çalışma programı yaptım. Ablam sömestırda her gün ders çalıştırdı. Biz olmasak kazanamazdı o okulu. 3 sene dershaneye gönderdik.
Kullanılıyor hissediyorum artık kendimi hem maddi hem manevi. Kendi karısı bütün gün tv karşısında g..ünü yayıyor. Ben bankada deli gibi çalışıp bi de oğullarını düşünüyorum. Abim de karısına da oğluna laf ettirmiyor biz sinir oluyoruz burda.
15 gün önce geldi. Zaten ders kitaplarında hayır yok öğretmen arkadaşlar daha iyi bilirler. Öğretmenin yazdırdığı problemlerden çalışalım dedik. Onları bile defterine yazamamış hepsi yarım yamalak. Güya hergün tekrar ediyormuş. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Hergün eve gelince ne yapacağını bile yazdım eline verdim. Yol gösteriyorum adam edemedik.
Dün de abim arıyor ee işten çıktıysan gelsin denklemlerde sorun yaşıyor anlat. Geçen sene bütün kış denklem anlattım zaten. Gelecek iyice sinirleneceğim geçen haftaki olaylar gelecek aklıma. Yok dedim ben evdeyim raporluyum yatıyorum çalıştıramam. Bozuldular mı bilmiyorum
Ama kimseyi çekecek halim kalmadı hele ki kıymet bilmeyenleri.
Kızlar artık valla nefes alamiyorum yasadiklarim yetmez gibi bide kaynanmin yaptıkları yoruldm artık inaninki geçen kendmi camdan atcaktm okadar Psikoljm bozukki..bakın noldu bildgniz gibi ben ck hastaym en son suyumda geldi doktor dogmasn DİE elinden geleni yapiyo sagolsn daha akciğerleri gelişmemiş diyo..neyse kaynanm diyo oğlum uzuluyo dogsun kuvezde buyur alsınlar fln fln..onlara ses çıkarmıyorum ama bu son yaptgina saygmdan bise diyemedm ama 3gundr ağlıyorum akrabasyla bize gelmişler bana bakiolar yemek yapiolar fln neyse bana dediki camasrlarmi geveliklerini kaldralm çocuğa yer açılsn bende yok dedim anne annemler oda takımı alçak zaten buda dedi biraz kaldr hemde ben ayarlarm dedim kapadm konuyu neyse ne zaman otrma odasnda yatsam ustumu ortiyodu ama uyumuyodnz geçen dalmiaim uykuya bi uyandim ki ne goreyim iç çamaşırların gecelklerm tangalarim degsk sutyenlermi hepsi ama hepsini hurca kaldrmslr çekmecede sadece emzirme sutyeni ve bikac tane anne kilodu var şoka girdim akrabası dedi istersn açar giyeran kaynanamda dedi ne giyecek krize girdm esime anlattm eşim geldi sinirlendi dedim bak yazlklarimi kaldrmamslar kişiliği cikarmamslar bak dolabimi toparlamamslar ha zorunda değiller tabi ama neden yatak odama girip iç camasrlarmi kaldiriyolar sonra bise diyemedk saygszlk olr DİE bide yerin dibine girdm aynı mahallede annemlerle yaaiyolar yanı bise desem herkese soler biliyorm diyemedm ama agladm agladm utancmdan yerin dibine girdm eşim kovaym mi dedi sen karmsn o annem ama haklsn bnde kizdm dedi neyse gittiler giderken bidaha gelmem diodu esimede demiski o istedi kaldirmami dedim şuan ölmek nasip olsunki bana ole bise demedm kızlar hanginiz solersnz böle biseyi yine gelcek biliyorum bide beni arams vardım diyo ck kotuym o hurca bakamiym elimi suremyrm gordkce ağlıyorum orda köşede duruyo Allahim ben naptm saygszlk yapmym susaym edepsz olmayaym dedikce eşimi köpek gibi sevyrm gitmek çözüm degl biliyrm ama böle katlanamiyorm uzakta tutamiyrm cnku geliyo laf vuruyo bise desen anlamiyo bilmiyorum bakin yemeğini yaptı inkar edemem ama o hareketi benim günlerce aglamama neden oldu ve hala ağlıyorum baktikca
Allah razı olsun canım benim hepimiz inşallah onu düşünüyorum yoksa zaten dayanamazdim yaptiklarna ck yoruldm artık kendi kaynanasıyla yaşamış diye banada yasatiyo biseleri yanı en son yaptığını kaldiramiyorum hurç orda dokunamiyorum zaten onları yikayacak halim yol bide akrabası dul yanı yeni tanismisiz nasi ikisi otururda düzeltir nasi bi terbiyeszlktr bu kim bilir neler demislerdiröncelikle Rabbim sabır versin. Dayanma gücü versin. heşeyden öte o minik yavrunuzu düşünün.
Yaptığı çok yanlış. resmen özel hayata müdahele etmiş. insanın aklına neler geliyor.
kızmakta çok haklısınız ama hamilesiniz. sizi düşünmesem bu harekete ne laflar söylerdim de okuyup yine siz üzülürsünüz.
bebeğinizi düşünün. zaten zor bir süreçteymişsiniz.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kuzum yalancı eşime demiski kendi kaldır dedi ben niye yaprgni biliyorum aslnda camasr sepetnde tangam vardı kırmızı onu gordu ondan yaptı bence yanı millete der beni kovdular hem bana kaldr dedi ama valla ben ole bise demedm ya nasi dieym onlar bnm ozelim bide giyiyom yanı doğumdan snrada giyerim yanı inan saygısızlık için bise diyemedm ama hala agliyrm bakamiyrm hurca yanı onları gormeleri bile utanç verici ben söylemiştim hatrliyomusin evine gittigmzde esmle yatagimizi ayiriyo zaten midem bulanirsa rahatsız olmayalimmiscanım kesınlıkle terbiyesizin önde gideni bu kadın nasıl yapar yaa.. sen ne utanıosun o utansın edepsız. sen fazla fazla tavız vermıssın sanırım canım aslında tavızde degıl efendiliğinden birşey demiyorsun ama o tepene cıkmıs tepiniyor.. ben o an ortalıgı ayaga kaldırırdım. mahallede ne anlatıcak nası gecelıklerın tangan oldugunu mu? sonucta sen evlısın ve herkeste olan sey bunlar. o grur duymalıkı o cok dusunduğu oglunu mutlu ediyorsun demekki. bence uzak dur esinde kovuosa kovsun bu ıyıce arsızlıgı edepsizliği eline almış. brinin haddini bildirmesi gerekiyor
fesat karı ne olacak...çekemiyor...ne istiyorlar bılmem erkek annelerı mutlu edıosun ogullarını daha dertlerı ne ben cozemedım. hurca bak canm ıcınden bıde camasır alıp buyu yapmasınlar en korktugum sey odur benımKuzum yalancı eşime demiski kendi kaldır dedi ben niye yaprgni biliyorum aslnda camasr sepetnde tangam vardı kırmızı onu gordu ondan yaptı bence yanı millete der beni kovdular hem bana kaldr dedi ama valla ben ole bise demedm ya nasi dieym onlar bnm ozelim bide giyiyom yanı doğumdan snrada giyerim yanı inan saygısızlık için bise diyemedm ama hala agliyrm bakamiyrm hurca yanı onları gormeleri bile utanç verici ben söylemiştim hatrliyomusin evine gittigmzde esmle yatagimizi ayiriyo zaten midem bulanirsa rahatsız olmayalimmis
Bebegm susmasam nolcak bikere baktı mi bakmadimi yanı artık ne önemi var yanı bana yaptıkları artık dayanamiyrm nefes alamiyrm ama bu son yaptığı ay hurca bakamiym baktkca agliyrm nasi görürler onları ne konuşmuşlardır ama bide utanmadan kaldr dedi dems ben neden böle bise dieym yanı giyiyrm desem anne yazlklarimi kaldrp kisliklarmi ckarir MSN derim oda ayıp olr DİE demedm kendi anneme derm dedim hemde yatak odama girmesn dedmBenim çok önceden sormuşlardı zaten, artik herkes biliyor,teneffüste falan yedikleri şeylerden ikram ediyorlar, bebisin canı ister diyeama hoşuma da gidiyor bu durum...
Uğraşma canım ya, anladigim kadariyla çocuğun da umrunda değil, kendi ailesi düşünsün boşver, matematik öğretmeniyim ben öyle her tanıdığımın çocuğunu çalıştırsaydim oooo o. .. işte zaten yorulup geliyoruz, hamileyiz, valla çok önceden insanlara Hayır demeyi öğrendim, ayiplasinlar hiç umrumda değil, ben üzülüp yorulup uğraşacagima herkes kendi çocuğuyla ugrassin... Özel kurs denen bişi var, parayla göndersin, gör bak para verdiği için çocuğu çok sıkıstırirlar çalışması için, nasıl kıymete biner bu ders çalıştırma işi. .. ama sen böyle beleşe yaptığın için hem sinir olursun, hem de kıymet görmessin, üstüne çocuğu kendi ders çalışmaDigi için suçlu olmaz da sen ders çalıştırmadigin için suçlu olursun... Hayır de geç o yüzden. ..
Canim üzme kendini, o utansın, sırf biz sinirlenelim uzulelim mutlu olmayalım diye mutlaka bişi yapıyorlar, herkesin evinde var öyle şeyler, onları hurca kaldırmak ne yaaçtı baktın kapat işte, illa karıştıracaklar bişileri, söylesen aman ne var bunda derler, senin üstüne atarlar suçu o istedi kaldirmami diyerek... üzme bebisini ve kendini. .. eşinle aranı iyi tut, emin ol mutlulugunuzu görmek onu sinir ediyordur, geldiğinde de Susma. .. valla bi kendilerini akıllı bizi salak sanıyorlar o yüzden üzülme.
İ dokunmuslar giyemem ki bidaha yıkamadan ufak şeyler sonuçta benim annem bile yatak odama girmez hayatta yavrm bulmiyrm ki ck fazlaydı camasrlarmi alsalar bile farkedememfesat karı ne olacak...çekemiyor...ne istiyorlar bılmem erkek annelerı mutlu edıosun ogullarını daha dertlerı ne ben cozemedım. hurca bak canm ıcınden bıde camasır alıp buyu yapmasınlar en korktugum sey odur benım
1cekmwce yanı cokda değilde ama hanı ayiptr söylemesi normal tanga oluyo bide geveliklerini tangalari oluyo ya onlarn sayısı fazlafesat karı ne olacak...çekemiyor...ne istiyorlar bılmem erkek annelerı mutlu edıosun ogullarını daha dertlerı ne ben cozemedım. hurca bak canm ıcınden bıde camasır alıp buyu yapmasınlar en korktugum sey odur benım
Kızlar artık valla nefes alamiyorum yasadiklarim yetmez gibi bide kaynanmin yaptıkları yoruldm artık inaninki geçen kendmi camdan atcaktm okadar Psikoljm bozukki..bakın noldu bildgniz gibi ben ck hastaym en son suyumda geldi doktor dogmasn DİE elinden geleni yapiyo sagolsn daha akciğerleri gelişmemiş diyo..neyse kaynanm diyo oğlum uzuluyo dogsun kuvezde buyur alsınlar fln fln..onlara ses çıkarmıyorum ama bu son yaptgina saygmdan bise diyemedm ama 3gundr ağlıyorum akrabasyla bize gelmişler bana bakiolar yemek yapiolar fln neyse bana dediki camasrlarmi geveliklerini kaldralm çocuğa yer açılsn bende yok dedim anne annemler oda takımı alçak zaten buda dedi biraz kaldr hemde ben ayarlarm dedim kapadm konuyu neyse ne zaman otrma odasnda yatsam ustumu ortiyodu ama uyumuyodnz geçen dalmiaim uykuya bi uyandim ki ne goreyim iç çamaşırların gecelklerm tangalarim degsk sutyenlermi hepsi ama hepsini hurca kaldrmslr çekmecede sadece emzirme sutyeni ve bikac tane anne kilodu var şoka girdim akrabası dedi istersn açar giyeran kaynanamda dedi ne giyecek krize girdm esime anlattm eşim geldi sinirlendi dedim bak yazlklarimi kaldrmamslar kişiliği cikarmamslar bak dolabimi toparlamamslar ha zorunda değiller tabi ama neden yatak odama girip iç camasrlarmi kaldiriyolar sonra bise diyemedk saygszlk olr DİE bide yerin dibine girdm aynı mahallede annemlerle yaaiyolar yanı bise desem herkese soler biliyorm diyemedm ama agladm agladm utancmdan yerin dibine girdm eşim kovaym mi dedi sen karmsn o annem ama haklsn bnde kizdm dedi neyse gittiler giderken bidaha gelmem diodu esimede demiski o istedi kaldirmami dedim şuan ölmek nasip olsunki bana ole bise demedm kızlar hanginiz solersnz böle biseyi yine gelcek biliyorum bide beni arams vardım diyo ck kotuym o hurca bakamiym elimi suremyrm gordkce ağlıyorum orda köşede duruyo Allahim ben naptm saygszlk yapmym susaym edepsz olmayaym dedikce eşimi köpek gibi sevyrm gitmek çözüm degl biliyrm ama böle katlanamiyorm uzakta tutamiyrm cnku geliyo laf vuruyo bise desen anlamiyo bilmiyorum bakin yemeğini yaptı inkar edemem ama o hareketi benim günlerce aglamama neden oldu ve hala ağlıyorum
Canim benim ne olur bebeğin için sabret inan Rabbim görüyor herseyi bebeğini kucağına alınca hersey çok güzel olucak sadece bunu düşün. Şu an senin için stres ağlamak en kötü şey ne olur üzme meleğini de o tatlı canını da
Valla canım çok üzüldümKuzum yalancı eşime demiski kendi kaldır dedi ben niye yaprgni biliyorum aslnda camasr sepetnde tangam vardı kırmızı onu gordu ondan yaptı bence yanı millete der beni kovdular hem bana kaldr dedi ama valla ben ole bise demedm ya nasi dieym onlar bnm ozelim bide giyiyom yanı doğumdan snrada giyerim yanı inan saygısızlık için bise diyemedm ama hala agliyrm bakamiyrm hurca yanı onları gormeleri bile utanç verici ben söylemiştim hatrliyomusin evine gittigmzde esmle yatagimizi ayiriyo zaten midem bulanirsa rahatsız olmayalimmis
Benim de 9 oldu canımKizlar badem ve kakao yagi duruyorum ama yinede catladi gobegim genetikmis zaten kilomda 9 oldu.
Bu saatten sonra ocak annelerinden kilosu 10 kg altında olanların kilolarından şikayet etmelerini yasaklıyorumBenim de 9 oldu canım
Canım benim boy da kısa 1,56 yuvarlanıcam son aylar diye korkuyom :)Bu saatten sonra ocak annelerinden kilosu 10 kg altında olanların kilolarından şikayet etmelerini yasaklıyorumben ve benim gibiler ne yapsın yawwww, 13'e yol almış gidiyom ne moralimizi bozuyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?