- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.721
onu da yaptım canımyığ işleri sende önüne bida gelemesin :)
kız sizin eve erkek mi atıyo acaba git bi bashee bekar ozaman.. olabılır bencede e esın bısı demıomukı
kız sizin eve erkek mi atıyo acaba git bi basonu da yaptım canımarsız olmuş bunlar . surat bile astım.. hatta eğer birileriyle görüşmeye geliyosanız bile benim evime gelmeyin dedim
ben çok pis doldurdum o bi ara dedi 4 ay konuşmadılar. sonra bi daha barıştılar anam gene aynı b.kun sarısıhee bekar ozaman.. olabılır bencede e esın bısı demıomukı
onu aklıma getiriyorum ama bi iz bulamadım dahakız sizin eve erkek mi atıyo acaba git bi bas
kız bide hamile kalıp başına kalmasın :) tuvaletteki çöp kutusuna bakonu aklıma getiriyorum ama bi iz bulamadım daha
ıyy dün pedini gördüm zaten orda dedim çabuk boşalt bunu görmeyim bi daha gitti konteynra attıkız bide hamile kalıp başına kalmasın :) tuvaletteki çöp kutusuna bak
pissss diyeydinıyy dün pedini gördüm zaten orda dedim çabuk boşalt bunu görmeyim bi daha gitti konteynra attı
bana biri şahsen öyle bişi dese ben o eve bi daha gitmem.. bunlar çok yüzsüz.. çocuk doğunca hepten b.ku yedik sülale yerleşirpissss diyeydin
taşınn kaççç :)bana biri şahsen öyle bişi dese ben o eve bi daha gitmem.. bunlar çok yüzsüz.. çocuk doğunca hepten b.ku yedik sülale yerleşir
26 cnmtaşınn kaççç :)
taşın diyom kaç git bulamasınlar sen yaşınımı sordum sandım kız deliiiii26 cnm
Ama y ve t yan yana ya yanlışlıkla t harfine bastığını düşündümtaşın diyom kaç git bulamasınlar sen yaşınımı sordum sandım kız deliiiii
Tatlim ben bebek odasi i newjoy mobilyadan aldim haftaya gelecek ins mobilya kalitesi cok guzel oyle diger mob gibi boya kokmuyor ve saglik acisindan da icin cok rahat tum onemli belgeleri var belis mob begenmedim cok kokuyodu ve kaba geldi banaKızlarrr instagramdan mybabyhome dan uyku seti kim almıştıı??? Bende bi model beğendim de elinize geçtiyse kalitesi nasıl?
Bir de ben bebek odası konusunda çok kararsızım belis marka bebek odası alan var mı aramızda???
kör olmayasıcaKv gelir gelmez çocuğumun adına soktu burnunu ya tam dangalak. Rüyamda gördüm peygamber efendimiz selam gönderdi ismine diyorum halainat ediyor sinir oldum ya.....
Iş yaptır bol bol canına okuaramızda 20 km falan var sürekli geliyolar öfff sıkıldım.. mesela şu an evde görümcem var evde kimse yok eşim ve ben çalışıoz
Ya benim evde olay olmasın ya etkileniyorumsizin o ev ne kadar anılarla dolu desene :) canın sıkılmıyo işte ne güzel
25 LIRAYA COK IIMIS CANIM NERDE BURASI :)Günaydın kızlar...
Dün gecelik baktım kendime, beden ve renk konusunda kararsız kaldım.. Birde doğum esnasında hastane onluk vermezse gecelik giycem bedeni büyük mu olmali?
Krem ve gül kurusu rengi vardı hangisi daha güzel olur bilemedim
Eki Görüntüle 1670956 Eki Görüntüle 1670957 yasli işi gibi durmuyor değil mi,25 TL fırsatı kaçırmayım diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?