- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.801
O bana da oluyor bi baski yapiyo anlik tuvaletten yeni cikmisim sanki hic gitmemis gibi oluyorumevet oluyor. taş gibi oluyor o kısım
30dan sonrası bizim için biraz zor olacak. allah yardımcımız olsun
hani bazen çişin varmıs ama yokmus gibi oluyor
o baskı oluyormus sanırım
Tesekkurler ucuz atlattik yine sukurallahın sopası yok iştegeçmiş olsun
Ohhh iyi yapmisin canim demekki esin baya paylamiski aramis.Kızlar kaynanam aradı sesi ck kötüydü ağlamış gibiydi ozur diledi benden bende actm agzmi yumdum gozumu sonra kapadm telfnu ağlayarak sanrm eşim fena konusmus
İnşallah canım çok isttyorum normal doğumu kısmet :)Bişey olmaz canım heleki normal olursa hemencecik zayıflarsın. Önemli olan lohusayken süt olsun diye yemeği abartmamak
Bana da oluyo bazenselam annişler napıyonuz?
sizde de ara sıra baskı oluyor mu?
bu zilli bazen alt tarafa vuruyor canım acıyor.
Aramıyorlar mı müsait değilim dekızlar günaydın .. canım çok sıkkın.. görümcemin biri geliyo biri gidiyo.. ben bu kadar sık gelmelerini istemiyorum.. kocamla vakit geçiremiyorum.. Eşim de bişe demiyor.. onun kayıtsız kalmasına da sinir oluyorum..
Aynı benim yaşadığımı tarif etmişsib canımevet oluyor. taş gibi oluyor o kısım
30dan sonrası bizim için biraz zor olacak. allah yardımcımız olsun
hani bazen çişin varmıs ama yokmus gibi oluyor
o baskı oluyormus sanırım
Takma canım ya .... Boşver gitsin kimseye vişiy diyemezki ne diycek benim gelin tanga giyip oğlumu baştan mı çokartıyor diycekKızlar artık valla nefes alamiyorum yasadiklarim yetmez gibi bide kaynanmin yaptıkları yoruldm artık inaninki geçen kendmi camdan atcaktm okadar Psikoljm bozukki..bakın noldu bildgniz gibi ben ck hastaym en son suyumda geldi doktor dogmasn DİE elinden geleni yapiyo sagolsn daha akciğerleri gelişmemiş diyo..neyse kaynanm diyo oğlum uzuluyo dogsun kuvezde buyur alsınlar fln fln..onlara ses çıkarmıyorum ama bu son yaptgina saygmdan bise diyemedm ama 3gundr ağlıyorum akrabasyla bize gelmişler bana bakiolar yemek yapiolar fln neyse bana dediki camasrlarmi geveliklerini kaldralm çocuğa yer açılsn bende yok dedim anne annemler oda takımı alçak zaten buda dedi biraz kaldr hemde ben ayarlarm dedim kapadm konuyu neyse ne zaman otrma odasnda yatsam ustumu ortiyodu ama uyumuyodnz geçen dalmiaim uykuya bi uyandim ki ne goreyim iç çamaşırların gecelklerm tangalarim degsk sutyenlermi hepsi ama hepsini hurca kaldrmslr çekmecede sadece emzirme sutyeni ve bikac tane anne kilodu var şoka girdim akrabası dedi istersn açar giyeran kaynanamda dedi ne giyecek krize girdm esime anlattm eşim geldi sinirlendi dedim bak yazlklarimi kaldrmamslar kişiliği cikarmamslar bak dolabimi toparlamamslar ha zorunda değiller tabi ama neden yatak odama girip iç camasrlarmi kaldiriyolar sonra bise diyemedk saygszlk olr DİE bide yerin dibine girdm aynı mahallede annemlerle yaaiyolar yanı bise desem herkese soler biliyorm diyemedm ama agladm agladm utancmdan yerin dibine girdm eşim kovaym mi dedi sen karmsn o annem ama haklsn bnde kizdm dedi neyse gittiler giderken bidaha gelmem diodu esimede demiski o istedi kaldirmami dedim şuan ölmek nasip olsunki bana ole bise demedm kızlar hanginiz solersnz böle biseyi yine gelcek biliyorum bide beni arams vardım diyo ck kotuym o hurca bakamiym elimi suremyrm gordkce ağlıyorum orda köşede duruyo Allahim ben naptm saygszlk yapmym susaym edepsz olmayaym dedikce eşimi köpek gibi sevyrm gitmek çözüm degl biliyrm ama böle katlanamiyorm uzakta tutamiyrm cnku geliyo laf vuruyo bise desen anlamiyo bilmiyorum bakin yemeğini yaptı inkar edemem ama o hareketi benim günlerce aglamama neden oldu ve hala ağlıyorum baktikca
Soluna yat canım. Geçmesse git bence ...Kızlar sabahtan beri hasta gibiyim, şimdide 2-3 saattir karnım ağrıyor. Kramp girmiş gibi oluyor. Ağrı bazen hafifliyor bazen artıyor. Yaşayan var mı, sizce ne olabilir, hastaneye gitmeye gerek var mı acaba?
Zencefil de kat cnm bir de kara turp bal tarifini uygula zencefili yaş zencefil kullan amaNapıosunuz kızlarrr??
Biz biraz kötüyüz boğaz acısı var , bal limon yapıorum ama oda ii gelmio sanırım , bol meyve sebze yiyorum.. Pazartesiye kadar dinlenicem umarım düzelirim..halsizlik var biraz..
Yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam lazım off off
Kasılmadan olabilir cnm ya, doktora görün agrın artarsa ihmal etme agrı kesici fitil verebilir doktor iyi geliyorKızlar sabahtan beri hasta gibiyim, şimdide 2-3 saattir karnım ağrıyor. Kramp girmiş gibi oluyor. Ağrı bazen hafifliyor bazen artıyor. Yaşayan var mı, sizce ne olabilir, hastaneye gitmeye gerek var mı acaba?
Kocam diyo ya göbeğinden korkuyorum diyo gözlerini açıyo kocaman o ne öyle diyoeymentaa Allah yardımcın olsun canım
alekta movik movik hamileyiz tabi ki bebişimmmmm şişman diyenler halt etmiş
Kızlar sabahtan beri hasta gibiyim, şimdide 2-3 saattir karnım ağrıyor. Kramp girmiş gibi oluyor. Ağrı bazen hafifliyor bazen artıyor. Yaşayan var mı, sizce ne olabilir, hastaneye gitmeye gerek var mı acaba?
Merhabalar güzel anne adayları :)
arada okuyup gidiyorum. bugün birde selam vereyim dedim. herşey yolundadır İnşaallah.
okuduklarımdan hatırladıklarımelifbursa86 hamileliğinde sıkıntısı vardı. İnşaallah düzelmiştir.
gördüğüm kadarıylaalekta movik movik daha iyi. İnşaallah vaktinde sağlıcakla olur doğumunuz.
tüm sıkıntısı olanlara acil şifalar dilerim. Rabbim bizi ve yavrularımızı korusun. Sağlıcakla alalım kucaklarımıza hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?