2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Napıosunuz kızlarrr??
Biz biraz kötüyüz boğaz acısı var , bal limon yapıorum ama oda ii gelmio sanırım , bol meyve sebze yiyorum.. Pazartesiye kadar dinlenicem umarım düzelirim..halsizlik var biraz..
Yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam lazım off off

Takma canım ya .... Boşver gitsin kimseye vişiy diyemezki ne diycek benim gelin tanga giyip oğlumu baştan mı çokartıyor diycekNe mutlu ona oğlunun gözü günlü açılıyor.... Belki şimdilik kullanmayacaksın,geçici bir süre yer açılsın diye hurca hemencik doldurmuşlardır....oturup komşusuyla incelemeişlerdir... Sonuçta senin özelin olduğu kadar onun da oğlunun özeli... Yeri gelince söylerwin anne toplamışssın ama özel eşyalar başkalarının yanında toplanmaz... Milletin ağzına laf mı verelim yani diye onu doldur gönder

Kızlar sabahtan beri hasta gibiyim, şimdide 2-3 saattir karnım ağrıyor. Kramp girmiş gibi oluyor. Ağrı bazen hafifliyor bazen artıyor. Yaşayan var mı, sizce ne olabilir, hastaneye gitmeye gerek var mı acaba?

Kızlar sabahtan beri hasta gibiyim, şimdide 2-3 saattir karnım ağrıyor. Kramp girmiş gibi oluyor. Ağrı bazen hafifliyor bazen artıyor. Yaşayan var mı, sizce ne olabilir, hastaneye gitmeye gerek var mı acaba?
Soluna yat canım. Geçmesse git bence ...

Zencefil de kat cnm bir de kara turp bal tarifini uygula zencefili yaş zencefil kullan ama

Kasılmadan olabilir cnm ya, doktora görün agrın artarsa ihmal etme agrı kesici fitil verebilir doktor iyi geliyor

Bende bugun biraz hasta gibiyim ustumde agirlik var.dr una sor cnm.bir kere sanci girdi bana dr a sordum devamliysa gel demisti.

canım şuan için iyiyim sadece her hafta kontrolüm var sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…