2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra dio benim gini gerimgerim gerilen varmi

pinkperest canım artık işi gücü bırakıp dinlenmeye bak neydi öyle temizlikler misafir ağırlamalar.
Çok yüklenme kendine. Geçmiş olsun.
Gecmezse bi acile git istersen için rahat eder.
Benimde misafirim vardi bugun.dunde temizlk alisveris derken fena olmusum.nerdeyse dr a gidicektim.misafirler gidince attim kendmi koltuga birde agri kesici ictim.kalktim biseyim Yok simdi

Gerim gerim geriliyorum hem de

Benimde misafirim vardi bugun.dunde temizlk alisveris derken fena olmusum.nerdeyse dr a gidicektim.misafirler gidince attim kendmi koltuga birde agri kesici ictim.kalktim biseyim Yok simdi
Misafir hiç gelmesin ya benin de akşam bi ton misafir vardı. Iş yapmadım ama şef gibi başlarindaydım sabahtır kötürüm gibiyim Allah muhafaza.

Ayyy kuzummm bide o gerilmelerde esnemek yokmu tamam diorum şimdi ayrılcak ortadan 2ye :)) anlayabiliorum seni krem sürüorum bende öle olunca :)

Evet aksamlari oluyor canim bende surunup duruyorum dus iyi geliyor

Ayy sanki dişim ağrıo gbi yaaa hafiftennn artmaz umarımm
Ne çok şikayete başladık yaw en zor zamanlara doğru gidioruz :)

Soluna yat canım. Geçmesse git bence ...

Kasılmadan olabilir cnm ya, doktora görün agrın artarsa ihmal etme agrı kesici fitil verebilir doktor iyi geliyor

pinkperest canım artık işi gücü bırakıp dinlenmeye bak neydi öyle temizlikler misafir ağırlamalar.
Çok yüklenme kendine. Geçmiş olsun.
Gecmezse bi acile git istersen için rahat eder.

Bende bugun biraz hasta gibiyim ustumde agirlik var.dr una sor cnm.bir kere sanci girdi bana dr a sordum devamliysa gel demisti.

Oy minnoşlarım teşekkür ederim hepinize, hala hafiften ağrı ben burdayım diyor. İnşallah korkulcak bir şey değildir. Doktorlardan utanıyorum acile gidiyorum bir şey olmuyor, o kadar incelen evine gel Bazen ben mi abartıyorum acaba diyorum ama, evhamlıyım işte

Biraz dinle kendini bakalım cnm

Canim insan korkuyo ya ilk bi de bilmiyoruz. Benim bugün kalp atışları çok belliydi bebişin korktum ters bi şey mi oluyo ilk defa böyle oldu. Her degişik sey kafamızı kurcalıyor. Kabız oluo acile gittigim olduydu ya kendimi sıktım bebeğime zarar mı geldi acaba diye
Devam ederse git acile için rahatlasın en azından

ben canım gerilen :) ve çok rahatsız edici bir durum birde ben gündüz de gergin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…