- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.821
Nolldu kiz kim sisko dedi sanaBeeeennnnnn şişko değilimmmmmmm hamileyiiiimmmm
Sen tohum attin oda icimde yeserdi koklendi buyudu deKocam diyo ya göbeğinden korkuyorum diyo gözlerini açıyo kocaman o ne öyle diyo
pis gıcık ben yaptım sanki
Deniyim canım çok saolZencefil de kat cnm bir de kara turp bal tarifini uygula zencefili yaş zencefil kullan ama
Ay ilk bikac ay yeşermedi adam kalpten gidecektiSen tohum attin oda icimde yeserdi koklendi buyudu de
Benimde misafirim vardi bugun.dunde temizlk alisveris derken fena olmusum.nerdeyse dr a gidicektim.misafirler gidince attim kendmi koltuga birde agri kesici ictim.kalktim biseyim Yok simdipinkperest canım artık işi gücü bırakıp dinlenmeye bak neydi öyle temizlikler misafir ağırlamalar.
Çok yüklenme kendine. Geçmiş olsun.
Gecmezse bi acile git istersen için rahat eder.
Gerim gerim geriliyorum hem deAyy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra diobenim gini gerimgerim gerilen varmi
Benim kocam da bugun karnima.carpti cok.korktuAy ilk bikac ay yeşermedi adam kalpten gidecektinankör
karnım çok sert sevmeye de korkuyor artık patlayacak gibi duruyo diyor
Misafir hiç gelmesin ya benin de akşam bi ton misafir vardı. Iş yapmadım ama şef gibi başlarindaydım sabahtır kötürüm gibiyim Allah muhafaza.Benimde misafirim vardi bugun.dunde temizlk alisveris derken fena olmusum.nerdeyse dr a gidicektim.misafirler gidince attim kendmi koltuga birde agri kesici ictim.kalktim biseyim Yok simdi
Ayyy kuzummm bide o gerilmelerde esnemek yokmu tamam diorum şimdi ayrılcak ortadan 2ye :)) anlayabiliorum seni krem sürüorum bende öle olunca :)Ayy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra diobenim gini gerimgerim gerilen varmi
Ayy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra diobenim gini gerimgerim gerilen varmi
Adam bakıyo başım kendi yastığimda ha tamam diyo tam arkamda değil bu diyo bi dönüyo benim elim göbeğe uçuyo. Ne kadar yakın duruyo bu diyo. Sırtımı dönüyorum artıkBenim kocam da bugun karnima.carpti cok.korktubu kdr mesafeye alisik degil herhalde
Aman diş dursun bi. Bi o eksik kalsınAyy sanki dişim ağrıo gbi yaaa hafiftennn artmaz umarımm
Ne çok şikayete başladık yaw en zor zamanlara doğru gidioruz :)
Valla hiç çekemem şuan gelmesin hiç sırt ağrısı yetıo zatennn nefes alamıommmAman diş dursun bi. Bi o eksik kalsın
Soluna yat canım. Geçmesse git bence ...
Kasılmadan olabilir cnm ya, doktora görün agrın artarsa ihmal etme agrı kesici fitil verebilir doktor iyi geliyor
pinkperest canım artık işi gücü bırakıp dinlenmeye bak neydi öyle temizlikler misafir ağırlamalar.
Çok yüklenme kendine. Geçmiş olsun.
Gecmezse bi acile git istersen için rahat eder.
Bende bugun biraz hasta gibiyim ustumde agirlik var.dr una sor cnm.bir kere sanci girdi bana dr a sordum devamliysa gel demisti.
Biraz dinle kendini bakalım cnmOy minnoşlarım teşekkür ederim hepinize, hala hafiften ağrı ben burdayım diyor. İnşallah korkulcak bir şey değildir. Doktorlardan utanıyorum acile gidiyorum bir şey olmuyor, o kadar incelen evine gelBazen ben mi abartıyorum acaba diyorum ama, evhamlıyım işte
Canim insan korkuyo ya ilk bi de bilmiyoruz. Benim bugün kalp atışları çok belliydi bebişin korktum ters bi şey mi oluyo ilk defa böyle oldu. Her degişik sey kafamızı kurcalıyor. Kabız oluo acile gittigim olduydu ya kendimi sıktım bebeğime zarar mı geldi acaba diyeOy minnoşlarım teşekkür ederim hepinize, hala hafiften ağrı ben burdayım diyor. İnşallah korkulcak bir şey değildir. Doktorlardan utanıyorum acile gidiyorum bir şey olmuyor, o kadar incelen evine gelBazen ben mi abartıyorum acaba diyorum ama, evhamlıyım işte
Ayy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra diobenim gini gerimgerim gerilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?