- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.841
Kuzumm onunla oynarlarmış orda, su dolu poşeti düşün elinle oynarken geri sana gelir ya oda onu oyuncak belleyip bastırıp bırakırmışKızlar bu sıpa çiş torbama kafa mı atıyo napıyo ani sıkışmalar yaşıyorum wcye koşuyorum
Gecmis olsun canim.artik agrilara alismamiz lazim galiba. Hepimizin bi yeri aciyoOy minnoşlarım teşekkür ederim hepinize, hala hafiften ağrı ben burdayım diyor. İnşallah korkulcak bir şey değildir. Doktorlardan utanıyorum acile gidiyorum bir şey olmuyor, o kadar incelen evine gelBazen ben mi abartıyorum acaba diyorum ama, evhamlıyım işte
Ben hamileyim bna bikaç gün öncesinden haber verin de kuzummm,hepsi birden gelmesn yaw :)kızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş
Ben hamileyim bna bikaç gün öncesinden haber verin de kuzummm,hepsi birden gelmesn yaw :)
Az beklesinler bebeğe gelirlerkızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş
yok artık elinde patlarsaKuzumm onunla oynarlarmış orda, su dolu poşeti düşün elinle oynarken geri sana gelir ya oda onu oyuncak belleyip bastırıp bırakırmış
Bende salonda yat askim dedimAdam bakıyo başım kendi yastığimda ha tamam diyo tam arkamda değil bu diyo bi dönüyo benim elim göbeğe uçuyo. Ne kadar yakın duruyo bu diyo. Sırtımı dönüyorum artık
Benim de çok fena oluyor. Hele geçen hafta öğle yemeğinde dışarda gaz yapan bir yemek yedim. Akşam doguruyorum sandım. Sanki bebek firlicak gibi oldu. Bugün de çok gazım vardı. Gaz olunca daha beter şiş ve sert oluyor. Bir de dün öyle tekmeledi ki her seferinde sicradimben canım gerilen :) ve çok rahatsız edici bir durum birde ben gündüz de gergin oluyor
Var Can'ım 2 gündür bende öleyim soda içiyorum yan yatıyorum gaz herhalde bilemedim :)Ayy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra diobenim gini gerimgerim gerilen varmi
Aynen bende oyleydim valla bu son ya bidaha istememMisafir hiç gelmesin ya benin de akşam bi ton misafir vardı. Iş yapmadım ama şef gibi başlarindaydım sabahtır kötürüm gibiyim Allah muhafaza.
Benim de çok fena oluyor. Hele geçen hafta öğle yemeğinde dışarda gaz yapan bir yemek yedim. Akşam doguruyorum sandım. Sanki bebek firlicak gibi oldu. Bugün de çok gazım vardı. Gaz olunca daha beter şiş ve sert oluyor. Bir de dün öyle tekmeledi ki her seferinde sicradim
Kasılma mi anlayamıyorum
Bugün hiç kipirdamadi nerdeyse
Arada uyandırmak zorunda kaldım. Ben de ona pit pit yaptım. Artık kipirdasada kipirdamasada dert oluyor. Şimdi uyandı aşağıda mesaneme dalıyor.
Canım kasığınmı ağrıyo ben kaçırdım daOy minnoşlarım teşekkür ederim hepinize, hala hafiften ağrı ben burdayım diyor. İnşallah korkulcak bir şey değildir. Doktorlardan utanıyorum acile gidiyorum bir şey olmuyor, o kadar incelen evine gelBazen ben mi abartıyorum acaba diyorum ama, evhamlıyım işte
Bence kaç 2 ay eve uğrama :)kızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş
Al firindan pasta borek. Onlarda hizmet ederler yani insansalar azicik cnmay evet yaa inş hepsi birden gelmezler,birde günleri oluyormuş perşembe günleri ona da katmaya çalıştılar, çalışıyorum ben gelemem dedim :)) teyze çoğu :))
Oynıcak başka bişi bulamamış mıKuzumm onunla oynarlarmış orda, su dolu poşeti düşün elinle oynarken geri sana gelir ya oda onu oyuncak belleyip bastırıp bırakırmış
Benimkiler kendilerini davet ettiriyorAynen bende oyleydim valla bu son ya bidaha istemem
Canım çektiiiiiAl firindan pasta borek. Onlarda hizmet ederler yani insansalar azicik cnm
Ayni seyleri yapmisiz valla.. demek herkes ayni durumda.bende once mutfakta oturup yaptim bisiler. Yemedi gidiim az uzaniyim dedim o iyi geldi. Allahtan bize o kdr kalabalik gelmezlerBenimkiler kendilerini davet ettiriyor
Bi de biz 7 kişi davet ettik 17 kisi geldi nerdeyse. Boyle bi huyları var esimin bi abisini davet ettik kaynana kayinbaba görümce eltiler kayınlar doldu ev :/ arada odaya gidip uzanıyodum. Oturmak da yoruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?