2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş

Gecmis olsun canim.artik agrilara alismamiz lazim galiba. Hepimizin bi yeri aciyo

pinkperest canim nasilsin? Bikac sorum olcak sana bilsen sen bilirsin:) bebek icin tulum gibi mont bulamadim istedigim gibi.su eminonundeki havuzluhanda bulabilirmiyim sence? Birde kapi susu lohusa terligi ve taci varmidir orda?

kızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş
Az beklesinler bebeğe gelirler

Kuzumm onunla oynarlarmış orda, su dolu poşeti düşün elinle oynarken geri sana gelir ya oda onu oyuncak belleyip bastırıp bırakırmış
yok artık elinde patlarsa

ben canım gerilen :) ve çok rahatsız edici bir durum birde ben gündüz de gergin oluyor
Benim de çok fena oluyor. Hele geçen hafta öğle yemeğinde dışarda gaz yapan bir yemek yedim. Akşam doguruyorum sandım. Sanki bebek firlicak gibi oldu. Bugün de çok gazım vardı. Gaz olunca daha beter şiş ve sert oluyor. Bir de dün öyle tekmeledi ki her seferinde sicradim
Kasılma mi anlayamıyorum
Bugün hiç kipirdamadi nerdeyse
Arada uyandırmak zorunda kaldım. Ben de ona pit pit yaptım. Artık kipirdasada kipirdamasada dert oluyor. Şimdi uyandı aşağıda mesaneme dalıyor.

Var Can'ım 2 gündür bende öleyim soda içiyorum yan yatıyorum gaz herhalde bilemedim :)

büyüdükçe sıkıntılarda artıyor canım ya, diyorlardı hep büyüyünce daha zor diye, son aylarımızı da hayırlısıyla geçirseydik

Canım kasığınmı ağrıyo ben kaçırdım da

Aynen bende oyleydim valla bu son ya bidaha istemem
Benimkiler kendilerini davet ettiriyor
Bi de biz 7 kişi davet ettik 17 kisi geldi nerdeyse. Boyle bi huyları var esimin bi abisini davet ettik kaynana kayinbaba görümce eltiler kayınlar doldu ev :/ arada odaya gidip uzanıyodum. Oturmak da yoruyor beni

Ayni seyleri yapmisiz valla.. demek herkes ayni durumda.bende once mutfakta oturup yaptim bisiler. Yemedi gidiim az uzaniyim dedim o iyi geldi. Allahtan bize o kdr kalabalik gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…