2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar
Hic uyumadim bu gece :KK14:
Ah bu uykulara o kadar ihtiyacimiz varki aslinda dogumdan sonra neden uyuyamadik diye pisman olucaz:KK43:
Ben birkac kiyafet ve ana kucagi haric birsey almadim daha kasimin ortasi gibi alirim besigi nevresimi vs.. Diyorum fazlami rahat davraniyorum acaba:110::110:

Benimde koltgum cok rahat ama yine de heryerim agriyor oturunca..evde bende oyleyim :KK48:Ya cnm sen cok ara vermeden ise gidiyorsun daha cok etkilenmen normal.usutmuste olabilirsin.bulanti felan olduysa ayri yani bilemedim sen dr a erken gitsen ya.. ben sordum dra bel agrisi normal agri kesici alablrsn dedi.
cnm Ben camasirlari cok kisada yikamayi dusunuyorum.en kisada ve cok az deterjanla.. dedigin gibi korkumda var.kiyafetleri renklerine gore atmayi dusunuyordum ama bisey olur diye de uc bucuk atiyorum.nevresimleri ayri atarim.battaniyeleri de bir atarim...
Olabilir canim. Bende oyle az dk da cevirim bari

canım sanırım ılk dogumun normal.. benm en cok korktugum ya cıkamazsa ama yınede normal ıstıyorum. hatta bayıltıp alsınlar dedım aksam esıme zaman yaklastıkca korku salıo ya dogum anında bebegıme zarar verıp hayatına mal edersem dıe :KK43: bizi biraz aydınlatırmısın o surecle ılgılı

canm eskı ıs yerımde boyleydı ama en azndan 2 kısıydık bırımız gelır bırımz kalırdık kalanda oglen cıkardı. ben bu adamla bu konuyu konustum esım memur tatıllerde calısmak ıstemıyorm dedım tmm dedı sozlesme yaptk ama dıgerınden beter cıktı... dıger yerde calısırken bı teklıf gelmıstı esım cesaret edemedı maasları odermı dıe bosver dedı. oraya da bızım sekreter kız gırdı hafta sonu ve resmı tatıllerde calısmıolar esıme dedım hep senın yuzunden bıda karısma... oda cok pısmanım en ıısını ararken hep kötüsünü buluyoruz dedı ama yapıcak bısı yok :KK43: haftya cuma kontrolden sonra gelmıcem ctesı de gelmıcem ne halı varsa gorsun. dr a da 20 kasıma kadr calısabbılır raporu verın dıcem sonra duruma gore ya devam ederım ya etmem.
Canim evet doğum sancısı dediğimiz şey gerçekten zor fakat hiç kimseye dayanamayacagindan fazla acı yuklenmez derler ya bi şekilde dayaniyorsun benum sancılarım akşam 9 gibi düzene girdi her 5 dk da bir sancı girmeye başladı gece 3 dakikada 1 e düşünce doktora gittik nst ye girince sancim kesildi tabi hemşire doktoru aradı sancim var diye geldi ama sancı çıkmadı dedi bende valla evde oluyordum dedim doktor da bana ertesi gün gelmem söyledi eve geçtik eve geçince tekrar siddetlendi sabah 5e kadar düzenli olarak sancı geliyor bir dakikaya yakın sürüyor sonra 3 dakika dinleniyorsun o 3 dakikada uyuyabiliyorsun bile :) sonra tekrar 1 dak lik sancı geliyor sabah 5te tekrar gittik bu doğum sancısı değilse yandık çok zor o zaman diye bu sefer nst de çıktı açılma da başlamış ameliyat onlugu giydirdiler ve sancı odası ile doğumhane arasında bi orda bi orda yattım ilk saatlerinde annem yanimdaydi sancı geldiğinde adet sancisinin siddetlisi kivraniyorsun sancı bitince molaaa bu arada lavman yaptılar onu yapınca da bi rahatladım çünkü ben bi de o akşam cigkofte yemistim o sancıların arasında o da mahvetti beni açılma ile sancı birlikte gitmediği için bi de suni sancı verdiler serumla bana son 1 saatinde anneme sen çık eşi gelsin dedi doktor annemde bende o dayanamaz falan dedik doktor sen dayaniyorsun ama dedi gelsin destek olsun dedi eşim geldi iyiki de girmiş diyorum tabi olanlarda girmesi yoktu ama şiddetle tavsiye ederim tiksinme falan olmuyor zaten ikinma kısmında kapının önüne çıkardı doktor bu arada en sevmediğim şey o sancıları çekerken Kasım sogugunda açılma var mı diye catala oturuyorsun ebe buz gibi bişey sıkıyor ve elle acilmayi kontrol ediyor yani gerekli bişey tabi utanma falan da yasamiyorsun da o soğuk şey ve parmaklanmak sanciyla birlikte hiç çekilmiyor tabi o sırada kadın sana şu kadar açılma var diye bilgi verdiği için biran önce olsun diye bi daha bi bak istiyorsun :))) doktor doğumun son kısmı olan ikinma kısmında geliyor ve tam açılma saglaninca catala yatıyorsun bu arada son ana kadar yuruyebiliyorsun özellikle yurutuyorlar açılma olsun diye işte o kısımda esin destek oluyor catala yattıktan sonra iki ya da üç tam hatırlamıyorum kuvvetli ikinma da bebek dışarı çıkıyor işte o andan sora bütün hersey geride kalıyor artık hiç bişey hissetmiyorsun mutluluk mutluluk. ...bebeği kontrole goturuyorlar doktor da dikiş işlemlerini yapıyor ve giyinip odaya alıniyorsun o kadar iyiydim ki bebek odaya gelene kadar makyaj yaptım ertesi gün eve çıktık ve ben anneme sana gerek yok sen gidebilirsin dedim ayakta oluyorsun yani ve bebise bakıp diyorsun ki bütün bu sancilara değdi o kadar mükemmel bi şeye kolay kavusmak olmazdı Allahım bu dogumlarimizda da bize yardımcı olsun sağ salim alalım kucağımiza inşallah amin

Gunaydin kizlar
Hic uyumadim bu gece :KK14:
Ah bu uykulara o kadar ihtiyacimiz varki aslinda dogumdan sonra neden uyuyamadik diye pisman olucaz:KK43:
Ben birkac kiyafet ve ana kucagi haric birsey almadim daha kasimin ortasi gibi alirim besigi nevresimi vs.. Diyorum fazlami rahat davraniyorum acaba:110::110:
Bence hazırla cnm herseyini biz hazır duralım da onlar nezaman gelirse artık :) şimdi soylesen beşiği ortalama 2 haftayı buluyor 1 haftada havalandırsan 1 haftada yavaş yavaş yıkama ütüler hazirlansan bitti işte zaten geri kalan zamanda yusyuvarlak olacağız iş kim yapar :) ozaman sadece börek çörek yapıp dolaba atıcam ben

Bence hazırla cnm herseyini biz hazır duralım da onlar nezaman gelirse artık :) şimdi soylesen beşiği ortalama 2 haftayı buluyor 1 haftada havalandırsan 1 haftada yavaş yavaş yıkama ütüler hazirlansan bitti işte zaten geri kalan zamanda yusyuvarlak olacağız iş kim yapar :) ozaman sadece börek çörek yapıp dolaba atıcam ben
ay kız sen 31 olmuşun ben 30 gelmezler daha dimi. benimkinin pek içerde yeri kalmadı heryerimde oynaşıyo :110:

ya ben hiç sola yatamıyorum anında basıyo tekmeyi sağa yada sırtüstü yatmamı istiyo veledim :110:
senin yine yatmani istediği iki pozisyonun var. Benimki hiç bir türlü yatmamı istemiyor kalkıp otursam bile vuruyor. Ayakta dikiliyorum bunu mu istiyosun diyorum gece gece :D

Korku başladı bende :) sorma 15,5 kilo almış bu incecik beden :rolleyes: ince gergin göbeğim gitti artık :)
Boşver kız kiloyu. Saglıkla gelsinlerde. Veririk yine kilo :KK14:

Bebeğin dolabı falan geldi mi?Hemen yerlestirecek misiniz?
Bir de ilk başta bebeğe zibin giydirecegiz ya. Göbek bağı dusene kadar citcitli body giydiremiyoruz ya. Bebeğin beli usumez mi soğukta. Özellikle ilk zamanlar usuyorlarmis ya çok
Aklıma takıldı kaç gündür beli açılır mi usur mu acaba diye
Canim içine o gömlek gibi bişey var ya onu giydiriyoruz üstüne citcitli tulum giydiriyoruz sonra da kat kat giydiriyoruz bizimkiler lahana gibi olacaklar zaten bide sağa sola dönemiyorlar ya nasıl yatirirsan öyle kalıyor hiç usumezler beli de açılmaz merak etme ben o gömlek gibi şeyi 3 aya kadar giydirdim bi kat bi kattir kullanisli oluyor 4/5 tane yeter çok almaya gerek yok kaka kaçmadığı sürece kirletemiyorlar o da sabah yıkasan akşama kurur minicik bi şey 4/ 5 i de fazla fazla soyledim

ay kız sen 31 olmuşun ben 30 gelmezler daha dimi. benimkinin pek içerde yeri kalmadı heryerimde oynaşıyo :110:
Bugün 30+1 oluyorum :KK73: dur gelmezler daha aceleye gerek yok :rolleyes:Ayyyy ben çok duygusal oldum ağliciğim ühüüüü :cry::cry::cry: bi tost yapta sakinlesim :rolleyes:

senin yine yatmani istediği iki pozisyonun var. Benimki hiç bir türlü yatmamı istemiyor kalkıp otursam bile vuruyor. Ayakta dikiliyorum bunu mu istiyosun diyorum gece gece :KK70:

sığmıyomu acaba yaw :) ayaktayken uyu sende yaşasın kötülük. anne atlar gibi :KK70:

senin yine yatmani istediği iki pozisyonun var. Benimki hiç bir türlü yatmamı istemiyor kalkıp otursam bile vuruyor. Ayakta dikiliyorum bunu mu istiyosun diyorum gece gece :KK70:

Kızzz kiloyu kim takar tostlar gözüme bakar :rolleyes::rolleyes::rolleyes: beden kaldirmiyor 3 saat uyumusum sadece düşün

Bugün 30+1 oluyorum :KK73: dur gelmezler daha aceleye gerek yok :rolleyes:Ayyyy ben çok duygusal oldum ağliciğim ühüüüü :cry::cry::cry: bi tost yapta sakinlesim :rolleyes:
senin yüzünden bende o gün tost yaptım yedim arasına ne koyduysam artık şekerim fırladı. o gün çok kulaklarını çınlattım :KK24: ben niye duygusallaşmıyorum ya moron gelmişim moron gidecem hep gülüom :KK70:

Back
X