2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel anlatmışsın, gerçekten doğum anında ne yaşarsanız yaşayın bittiği anda sihirli bir değnek değmiş gibi herşey biran da kesiliyor ve yerini tarifsiz bir duyguya mutluluk ve huzura bırakıyor.

benmde aklımda hep o var ya yanlıs ıkınıp ona zarar verırsem ya o an nefesım yetmez cocuk kalırsa dıe.. ama basımda da okdr ınsan olucak elbet yardımcı olur dıyorum. ben tecrubesız olsam da dr ve ebeye guvenıyorum ınsallah saglıcakla alırız kucagımıza.. amın

Ay bide beni dusunun kizlar.doktor diyor tek gebeligin son haftalari gibisin suan diyo.iyice agirlastim bende.zaten benim 6 haftam falan var
ayy canım bızım sımdıden böle nefes darlıkları oluo sen ne alemdesın allah sana daha cok yardım etsın

Kiz o acidan otomatikman ikiniyomussun.biran once ciksin diye

ayy canım bızım sımdıden böle nefes darlıkları oluo sen ne alemdesın allah sana daha cok yardım etsın
Sagol canim.vallaha nefes darligi basladi.gece zaten saat basi tuvalet ve her donuslerde uyanma.bacak aramda acayip agri var.belden ustum iyi ama cok sukur bebiklerimde 1750 gr olmuslar.agirlik bindikce zorlasiyor tabi.6 haftayi atlatirsam cok iyi olacak.erken dogumdan korkuyorum.

kız ne bileyım yanlıs ıkınma vs dıe duyuyorum. ıstenılen ıkınma nası bısı bılmıyorum da Allah yardım eder.. valla senın ısın daha zor benmde bacak aramda agrılar oluo artık.haftaya bugun kontrol var bakalım ne alemde gorucem. ınsallah erken dogum olmaz canm. senın bebıslerı 38 de mı alıcaklar sezeryanla

Oyyy maşallahhh kuZucuklara :) sen şimdiden 3buçuk kilo bebişlerini taşıosun kuzum valla seninki bizden çok daha zor, inşallah zamanında sağlıkla gelsin prensesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…