2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hehehhe Karnımda çocuğum zip zip zipliyi tost yiyince sen tam buğdayla yap tostunu beyaz peynirli ozaman sekerine ellememis oluruz herhal

AMIN CANIMM GÖZLERİM DOLDU NE GÜZEL ANLATMISSIN AMA SON KISIM :) ben ya ıkınamazsam dıe de korkuyorum nasıl bırsey bılmıyorum ama sonucta kımse bılmıyordu ılk dogumunda Rabbım yardım etsın ınsallah hepımıze

kızlar dün akşam kocamla konuştum.. bunun böyle olmayacağını söyledim.. hatta dedim ki onlar geldiğinde tv izlemiyor olabilirdik ben istemiyorum bu kadar sık gelmelerini burası bekar evi değil bizimde özel hayatımız var dedim..benim ailem bu kadar sık gelse ben tepkimi koyardım dedim. bana hak verdi annesiyle konuştu kızların bu kadar sık gelmesini istemiyorum dedi

Canim benim bi yegenimin (Uzaktan ) ikinma sırasında oksijen gitmediği için hafif bi engel durumu var inan ikinirken aklıma hep o geldi Rabbim korusun tabi ama çok kısa süren bi durum ve ebe de sana bastırarak yardım ediyor evet başımıza ne geleceğini hangi aşamada olduğumuzu ve daha ne kadar sürecek bundan sonra ne olacak gibi bilmedigimizden gozumuzde büyüyor bi de şu filmler de ciyak ciyak bagirmalar bizleri korkutuyor korkmamaliyiz hayatımızda bir kere yasayacagimiz ve sonrasında bol bol anlatacagimiz güzel anılar olarak kalacak

eşin ne güzel söylemiş valla benimki olsa hayatta söylemez, ama gerçekten haklısınız insan rahat bile edemez

Günaydın güzel anneler
Doğum çantası hazırlamak için erken mi acaba bnm için. Hazır o kadar tatil varken heves ediyorum yapayım diye
Eğer erken doğum riskin yoksa daha 27. haftadasın bence erken. Hoş erken hazırlamanın zararı yok. Ama kendi eşyalarını sonraya bırakabilirsin çünkü çantada kırışabilir

çok dikkat et. hastalık belırtılerı yasıyorsun ama inşallah olmazsın.
Oldum valla canım yaa.. Gittikçe kötü oluorum boğazım dahada kötü oldu..burnum akmaya başladı, öksürük hepsi bi arada ( evdeyim allahtan dinleniorum paZartesiye kadar ii olurum inşallahh..
Ne önerirsiniz kızlar ilaç almak istemiorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…