2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet maalesef heleki hastane eve uzaksa garanti olsun diye herşeyi almak lazım. Yoksa adamlar zaten telaşta olacak bir de eve , dışarı koşup durmasınlar. Yakınımızda olsunlar.

Gerekli olanları tabi almak gerekiyor da bana çoğu arkadaşım abartma çantayi, bişi lazım olunca dışardan alınıyor zaten diyorlar, hastanenin 10 dk uzağında alışveriş merkezi var, gerekli bişeyi ordan alırlar diye düşünüyorum... Hastane ev arası bizim baya uzak bu arada doğum yapınca babam, eşim, kardeşim, annem, kayinvaldem yanımda olacaklar, hepsinde araba var, ihtiyaç bişeyi gider alırlar herhalde

Bu arada hastane kilodu olarak ne düşünüyorsunuz, Depend almayi düşünüyorum rahat oluyormuş ama başka önerilere de açığım bir de citcitli body ilk başta giydirilmiyor mu, benim kardeşim göbek bağı düşmeden giydirmişti, hastanede de giydirmislerdi...

Kızlar günaydın benim yeniden mide bulantılarım başladı gece kalkıp kusmamak için zor tuttum kendimi. Saçları çıkıyorsa ondan olur diyolar ama saçlı sakallı olacak galiba benim oğlum :)) bir de barsaklarım çok yumuşadı. Benimle aynı durumda olan var mı?

pinkperest canim nasilsin? Bikac sorum olcak sana bilsen sen bilirsin:) bebek icin tulum gibi mont bulamadim istedigim gibi.su eminonundeki havuzluhanda bulabilirmiyim sence? Birde kapi susu lohusa terligi ve taci varmidir orda?

Canım eğer bulabilirsen Kanz mağazası bul, tulumlar o kadar güzel ki orada %50 indirime girmiş efsane güzeller bayıldım dün resmen. Optimum'da vardı galiba, belki online satışıda vardır. Havuzluhan da vardır mutlaka ama ne derece güzeldir bilemiycem. Kapı süsü de lohusa terliği satan bir mağaza var hemen giriş katında mutlaka bulursun kafana göre bir şeyler.

Hypnobirthing Mongan Yöntemi kitabını öneririm. Nasıl ıkınacağımız, nasıl gevşeyeceğimiz gibi konularda çok bilgi veriyor.@nehirada'nın dediği gibi doğum sahnelerinde hep bir çığlıklar, kendini parçalamalar falan bilinçaltımıza doğumu kötü birşeymiş gibi yerleştiriyor. Vücudumuzun bütün kasları nerede ne yapacağını bilirken rahim kası neden bilmesin ki ne yapacağını.. İçimizde hep bir korku var, keşke olmasa ama doğduğumuz günden beri bize doğum zor bir şeymiş gibi empoze ediliyor. Kitabı şiddetle öneririm. Özellikle ilk doğumu olan arkadaşlara. Keşke ben ilk doğumumda edinseydim de şimdi sezaryenden sonra normal doğum için uğraşmasaydım. Sezaryen kolay bir şey değil. Hele ikinci doğumda daha da zor.

kızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş
Bu ne acele yahu, rüyalarında mı görmüşler... İnşallah öyle kalabalık gelmezler... Yerinde olsam onlar biz gelicez demeden mesela yarın bekliyorum falan de x birgün için organize olamasınlar

kıramadım canım ya
Kıracaksın cnm bebiş ve sen daha önemlisin unutma
Kız şu ifadeyi yapıp durmasana
Günaydın güzel anneler
Doğum çantası hazırlamak için erken mi acaba bnm için. Hazır o kadar tatil varken heves ediyorum yapayım diye
2 haftaya hazırlicam ben
Günaydınlarrrrrrrrrrr bende bebisin dolap gelsin temizlicem havalansin sonra yıkayıp utuleyip çantayı hazirlayacagimm...eyvahlarrr olsunn çok yaklastik
Korkma canım ne güzel işteeee
Sonradan sıkışma canım ihtiyaç çok. Zaman ve güç azalıyor sonra
Yaşamış gibi oldum yaaa
ya ben hiç sola yatamıyorum anında basıyo tekmeyi sağa yada sırtüstü yatmamı istiyo veledim
Canım boşver canın nere istiyorsa yat gitsin
Sarımsak limon soğan.... bol bol tüket canım

Normal dusunuyosan canim Allah yardim eder hic onlari dusunme sen.en fazla 38e kadar bekletecekler oda dururlarsa.zannedersem 37 de alir gibime geliyo doktor.simdilik gelisimleri iyi cok sukur bi sikinti cikmasinda herseye katlaniyor insan.agrilar sizilar unutulur.

Oyyy maşallahhh kuZucuklara :) sen şimdiden 3buçuk kilo bebişlerini taşıosun kuzum valla seninki bizden çok daha zor, inşallah zamanında sağlıkla gelsin prensesler
Sagol canim insallah hepsi saglikla gelsin.sorma vallaha bide doktor diyor 3 er kilo doguruyomussun.ahhhh nerde o gunlerrr

Kızlaaarrr korkmayın doğumdannn herksin aynı olmaz ama dün gece arkadaşım doğum yapmışşş :))
Hafiften sancım var die gidio hastaneye nstdeykeb ıkınma hissi gelmeye başlamış eveler çatına bakalım demişler pantolonunu çıkarırken suyu gelmiş ebe bi bakmış kafası görünüo 20dk içinde doğurmuş :)) 3.750gr :))
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…