2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gittiğin yere bağlı. ben sütü sağıp gitmek istiyorum :=)
ben almayı düşünmüyorum

Hmmm oda farkli bi dusunce.ben gittigim yerde emziririm herhalde.akrabaya felan gittignde emzirmke problem olmaz da disardayken avm de felan ya da dugun dernek emzirme odalarinda rahat olur. Ayy ben kimsenn yannda cikartamam ole nasi yapiolar utanirim ben

Canim hayirli olsun iyi yapmissin. Ben cook kararsizim. Travel sistem istyrum ama kullanissiz diorlar daha hic bakmaya da gitmedim. Belki baksam anlicam kullanisli olup olmadiguni... Bizimde odayi annemler aldi. Arabayida esim abisine kilitlemeyi dusunuyor. Bu konularda beceriklidir.

gercı herkesın derdı farklı olur. mesela benım bu zamana kadar hiç mide yanmam olmadı
allah çektıgım o bulantılardan sonra belkı ödüllendırdı benı
Evet dedigin gibi herkesin derdi ayri aman ins hic olmaz. Seni hatrliyorum ya ne cekmistin..birde mide yanmasi olmasin yani.
bende belden cok cektim.simdi daha iyiyim dusun.bana da kan hapi dokunuyor.onun yuzunden mide yanmasi cektim. Icemiyorum bakalim.nasil olcak

Surekli Onu yapamazsin birde memeden emmesi ayri tabi biberona alismasin diorlar... ben 2tane aldin simdi netten
işte her ortamda emzirme olmuyor kı.. o dıyenler hiç biberona falan bulasmasın
ben her şeye bulasmak ıstıyorum anne memesıne yakın emzık ve biberon aldım

inşallah faydasını görecegım

inşallah. ya da daha ılerıkı zamanlarda olacak. bilemiyorum. aman inşallah olmaz.
zaman bir an önce aksın gecsın :=)

ben de çıkaramam. gercı emzırme önluklerı var.
ben yıne de çıkaramam avmlerde falan.

Aayy yok hayatta.. onlukte almayi dusunmuyorum o yuzden.avm yi birak ark larin yaninda bile olmaz yani
misafirlikte bi odaya gecıp halledılır. ama dısarda zor
gercı kış minnoşları olacakları için ben pek dısarı cıkarmayı düşünmüyorum.
çıkacagı zaman da ek gıdaya falan başlamıs olur
ondan bundan mıkrop kapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…