- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.401
inşallah dıyorum. çünkü bu zamanlar en sıkıntılı zamanlarmısValla cok iyi dinlenin. Su son zamanlari da agrisiz sizisiz gecirmek iyi olur
Evet oyleymisinşallah dıyorum. çünkü bu zamanlar en sıkıntılı zamanlarmıs
allah yardım etsın
gercı herkesın derdı farklı olur. mesela benım bu zamana kadar hiç mide yanmam olmadıEvet oyleymisaminnnn
Canim bursadayim. Kapali carsida da baktik ama dedigini dediler hep. Joie mi chicco mu dedik 2 sinin arasinda kalmstik e bebkteki saticilar kesinlikle joie dediler. Chicconun da 3lu setini alicaktik e portbeneyi cok kullanamicaz die vazgectik 2 li set alalim dedik ondada arabasi baston gbiydi bide arada 90 lira vardi gorumcem aldi hediyemizi o onu alalim dedi ama hem chicco magazasndaki kiz hem e bebkteki onermedo 3 luyu. Bende 2 li alicagmiza joininkni alalim dedim pusetimiz de var cunku. Guzel araba hafifte ortasindan tek hareketle katlanio insallah kullanabiliriz de
gittiğin yere bağlı. ben sütü sağıp gitmek istiyorum :=)
ben almayı düşünmüyorum
Canim bursadayim. Kapali carsida da baktik ama dedigini dediler hep. Joie mi chicco mu dedik 2 sinin arasinda kalmstik e bebkteki saticilar kesinlikle joie dediler. Chicconun da 3lu setini alicaktik e portbeneyi cok kullanamicaz die vazgectik 2 li set alalim dedik ondada arabasi baston gbiydi bide arada 90 lira vardi gorumcem aldi hediyemizi o onu alalim dedi ama hem chicco magazasndaki kiz hem e bebkteki onermedo 3 luyu. Bende 2 li alicagmiza joininkni alalim dedim pusetimiz de var cunku. Guzel araba hafifte ortasindan tek hareketle katlanio insallah kullanabiliriz de
Aynen bende bilmiyodum netten acmamla kapatmam bir oldu.tube tube
Evet dedigin gibi herkesin derdi ayrigercı herkesın derdı farklı olur. mesela benım bu zamana kadar hiç mide yanmam olmadı
allah çektıgım o bulantılardan sonra belkı ödüllendırdı benı
gittiğin yere bağlı. ben sütü sağıp gitmek istiyorum :=)
ben almayı düşünmüyorum
Biyere gittigmzde iyi olabilr mi bi iki tane alsak mi acaba bende dusunmemistim ama
işte her ortamda emzirme olmuyor kı.. o dıyenler hiç biberona falan bulasmasınSurekli Onu yapamazsin birde memeden emmesi ayri tabi biberona alismasin diorlar... ben 2tane aldin simdi netten
inşallah. ya da daha ılerıkı zamanlarda olacak. bilemiyorum. aman inşallah olmaz.Evet dedigin gibi herkesin derdi ayriaman ins hic olmaz. Seni hatrliyorum ya ne cekmistin..birde mide yanmasi olmasin yani.
bende belden cok cektim.simdi daha iyiyim dusun.bana da kan hapi dokunuyor.onun yuzunden mide yanmasi cektim. Icemiyorum bakalim.nasil olcak
ben de çıkaramam. gercı emzırme önluklerı var.Hmmm oda farkli bi dusunce.ben gittigim yerde emziririm herhalde.akrabaya felan gittignde emzirmke problem olmaz da disardayken avm de felan ya da dugun dernek emzirme odalarinda rahat olur. Ayy ben kimsenn yannda cikartamam ole nasi yapiolar utanirim ben
Coknaradim güzel polar bi sabahlık bulunca banada haber ver canimben su polarımsı olanlardan alayım diyorum en azından evde de günlük kullanabilirim hem de sıcak tutar
Link atabilir misin? Evet tuttturdugu zamanlar oluyormus.bende alayim.Ben Happymilk den aldim 2tane bence gerekli. Kullanan tanigimda cook bebek bu heryerde isteyecek memeyi
Aayy yok hayatta.. onlukte almayi dusunmuyorum o yuzden.avm yi birak ark larin yaninda bile olmaz yaniben de çıkaramam. gercı emzırme önluklerı var.
ben yıne de çıkaramam avmlerde falan.
misafirlikte bi odaya gecıp halledılır. ama dısarda zorAayy yok hayatta.. onlukte almayi dusunmuyorum o yuzden.avm yi birak ark larin yaninda bile olmaz yani
Tobe tobe niyeeki fantazimi yapiyohahaha:)) ben var ya neler duydum bu goruntu ile ilgili.. gorumcemin eltisi gece yiyomus isiklari kapatip hahahahahah :)))
Her hafta baslangicinda bana yeni biseyler olmaya basladiinşallah. ya da daha ılerıkı zamanlarda olacak. bilemiyorum. aman inşallah olmaz.
zaman bir an önce aksın gecsın :=)
büyüyorlar ya yerlerı dar gelıyor artıkHer hafta baslangicinda bana yeni biseyler olmaya basladiGeccek birde buyucekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?