- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.361
kız nasıl adanalısın sen
ıslak mendıl lazımdı evde yoktu. ben de paketlerden birini açtım :=)Hahaha ciddimi.sen herseyi deniyosun ne guzel
ben şampuanını da aldım unibaby.. bende onu denicem gözümü yakacak mı bakalımben uni baby kullanıcam. yenıdogan su ve pamuk olanından. kendıme denedım ıslak mendıl demeye sahit lazım
çok guzeldi
ben aldım canım e bebekten indirim vardı aldım.. kötü düşünme
Ilk hafta ozaman pamuklu su ve sonrasi pisik kremi surulur dimi her degismede
ayyy şırdan yenmez mı kızkiz ben de adanaliyim da sirdan fln yiyemiyorum sevmiyorum..hayatm biyunca yememistm artk esim diye diye diye iste 3 hfta once tr ye gittigmde ah verdirip tattirdi..cik :/ bana gore dgl ben cok hassasim ya oyle sirdan paca mumbar fln yook :)) baksanaSurrender bile sirdan olsa yesek dioo ,ben ne garibim oyle.abo esim duymasin
seklii hahaha o acayip ztn,sirda seklinden cokk kaybediyorayyy şırdan yenmez mı kızşeklinden dolayı mı sevmıyorsun?
ya kizlar ben bebek bakim urunleri almayi istiyorum da yani vaktinde dogarsa tam 3 ay var.. erken mi sizce
ben cok sevıyorum yaa. neyse fazla dıllendırmeyeyım de bari canım cekmesınseklii hahaha o acayip ztn,sirda seklinden cokk kaybediyorama ondan degil ya o tarz seyler damak tadima uymuyor
ben cok sevıyorum yaa. neyse fazla dıllendırmeyeyım de bari canım cekmesın
erken degıl. al, alacaklar azalsın :=) neyın ne olacagı bellı olmaz.ya kizlar ben bebek bakim urunleri almayi istiyorum da yani vaktinde dogarsa tam 3 ay var.. erken mi sizce
aynenaman aman cekmesin,kolay da bulunmuyor
ayyy şırdan yenmez mı kızşeklinden dolayı mı sevmıyorsun?
uyuyup uyumadıgını nerden anlıyorsun?Benim de kalçam belim sırtım ve göğsümün altı kaburgalarım çok fena ağrıyor. Bazen kasıklarda da ağrı oluyor. Bir de bazen sanki içerden göbek deliğimi çekiyor zıplıyorum resmen o ne anlamadım. Doktoruma söylediğimde pek yorum yapmamıştı. Gece hiç uyutmadı bebiş kendi uyuyana kadar. O uyanmasın diye dönmeye bile korkuyorum ama yattığım taraf çok ağrıyor. Sonuna kadar çalışmaya çalışacağım da nasıl dayanacağız bilmiyorum.
bağırsak canım
bağırsak canım
şırdanın yanında mumbar devede kulakcsyrc mumbar gibi birşey bizimkilerde bağırsaktan mumbar yaparlar ama ben onu da pek yiyemem... öyle bir şey anladığım kadarıyla.. içinde pilav var dimi...
şırdanın yanında mumbar devede kulako şekilde düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?