2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dogru bazen hareket etmiyorlar ya da biz hissetmiyoruz o kadar sure. sen yine bekle en azindan o sure boyunca,korkma cnm ama,daha fazla zaman gecip hissetmezsen aklinda kalmasin ara sor doktorna..ama iyidir kerata annesi,uzmez seni ins

oyle guzel bi indirme rastladim ki bebek arabasinda..hem oto koltugu,hem seyahat cantasi,bakim cantasi vs de dahil...4 yila kadar kullanilabilen ve markasi da guzel..bakalm siparis verdik,ins memnun kaliriz ki bnce kalcaz :) oto koltugu da almistk onu da iade ederiz fln baya bi indirime denk geldi ins yuzumu kara cikartmaz

Kızımda hep zdrave kullandım. Çok şükür pişik olmadık.

avent aldım

ayy seni düşünemedım ben tekme konusunda

ana kucagı bence gereklı
e bebekten almıstım ben

hangisi canım o bizde bakalım

Baya kizdm kuzum bide benim kizdgm yazlklarimi toplamamislar hatta katlamamislar kisliklarmi hurctan cikarmamslar neden iç camasrlarmi alt tarafı bi cekmece
Evet biraz art niyet var yok değil canım. Ama işte mecbur yokmuş gibi pollyanna oynamak zorundayız çünkü zorunlu bir hamilelik geçiyor.... Kendi kendine yalan söyleyip telkin etmekten başka pek çare yok... Sinirini doğumdan sonray a sakla.... O zaman çıkaırsın acısını... Şimdi minnoşunu düşün, nunla beraber başbaşa gezeceğinizi zamanları yapaacağınız aktiviteleri düşün

Canim o muhacir kremi nerede satilio peki

Ahhh canim sorma gobek deligimden asagisi hep catladi kirmizi kirmizi yaa.kocamda diyo bosami para veriyoz okadar kremlere
Canım ya ben nasip olursa ikinciyi 2 embriyo koydurmak istiyorum. Olur da tutarsa ikiz gebelik nasıl. Çok mu zorluyor
Bence ara direk söyle
Canım geçmiş olsun bebiş kırkmuş olabilir. Hatta ağlıyor bile olabilir
Tatlim benim 32+0 ve 32+1 haftasonuna geliyo..Devlet hastanesine gidiyorum nasıl olacak o :/ @thebeauty
23 ünden itibaren olacak cnm
Güle güle kullansın annesi :)

Biyerde okumuştum öyle carpmalarla sıkıntı olmazmış, bebeğin sarmalandigi plesanta çok saglammis, ancak hastanelik etcek durumlar korkutucuymus, seninkinden birşey olmaz bence,,, benim de çarptığım oluyor bazen,

Slm kizlar 27+6 olduk bebek hareketleri nasıl olmalı bu aralar evde tadilat var haliyle dönüyorm ara ara oynuyor günde kaç defa oynamali az oynuyo gibi gelio

Bu aksam bekle canim uzat ayaklarini dinlen elinle yokla ve gobegine ritmik ve hafif vuruslar yap meyve ye sut ic tatli biseyler at agizina allah korusun bebisini yoktur ins bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…