2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh bu grip beni mahvetti kızlarrr
Ateşim yok , halsizliğim yok , burnum akıo ara ara boğazımda enfeksiyon var ve bgn kuru öksürük başladı
Yarın için kbb'den randevu aldım sabah gitcem bakalım..ilaç verirse kullanmammmm

Çok geçmiş olsun bol takviye bence ballı tarçınlı süt mesela

Yaa vallaha bende anlamadim herkes sasiriyo.kilolu hamile kaldim zaten ondan heralde.bebeler beslensinde 30 kilo alayim onemli degil

demistm ya bi ara,ablam da ikizlere hamileliginde 30 kg almis :) anlatti gittigimde,her seyi yiyordum agzim bos kalmiyordu catliyordum resmen dio:) ama 40 kg idi o.. su an yine oyle gerci de bebisler iyi olsun da dedigin gbi az ya da cok kg pek onemli degilmis

Genel olarak beklenen kilolar bu ayın 15de düğün var eşimin yakın arkadaşının hiç bir elbisem olmuyor valla yenide almak istemiyor insan ama alacağım galiba

Evt canim aynen.ablanda masallah iyi almis ama zayifmis oncesinde bende 87 ile hamile kaldim gerisini sen dusun. boy uzunda dikkat cekmiyodu Allahtan.napiyo sizin ikizler zorlandimi ablan buyuturkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…