- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.681
Canım ya ben nasip olursa ikinciyi 2 embriyo koydurmak istiyorum. Olur da tutarsa ikiz gebelik nasıl. Çok mu zorluyor
Bence ara direk söyle
Canım geçmiş olsun bebiş kırkmuş olabilir. Hatta ağlıyor bile olabilir
23 ünden itibaren olacak cnm
Güle güle kullansın annesi :)
Sen oraya her gittiginde bi zarar verion kendine napiosun besikle yine heeKızlar göbeğimi tahta beşiğe çarptım. Bi saattir hareket yok bekliyorum hâlâ. Fıtığıma denk geldi sızlıyor biraz. Ama zaten normalde de sızlar aynı bölge. Ne kadar süre hareket etmezse sıkıntı olur? Çünkü normalde de bazen iki saat hareket etmediği ya da çok az kıpırdadığı zamanlar oluyordu.
Vallaha canim cok sukur bir zorlugu yok simdilik.sadece kemik agrilarim oluyor belden altimda oda hemen hemen herkesde var sanirim.ama bundan sonraki haftalarda ne olur bilmiyorum.Allah kolayligini veriyor mutlaka.koydur gitsin canim.insallah tutar ikisideCanım ya ben nasip olursa ikinciyi 2 embriyo koydurmak istiyorum. Olur da tutarsa ikiz gebelik nasıl. Çok mu zorluyor
Bence ara direk söyle
Canım geçmiş olsun bebiş kırkmuş olabilir. Hatta ağlıyor bile olabilir
23 ünden itibaren olacak cnm
Güle güle kullansın annesi :)
Slm kizlar 27+6 olduk bebek hareketleri nasıl olmalı bu aralar evde tadilat var haliyle dönüyorm ara ara oynuyor günde kaç defa oynamali az oynuyo gibi gelio
Kizlar minnoşlarimin kiyafetleri utulendi dolaba kaldirdim.valizimizide yavastan hazirliyorum.3 gundur yikanmis bekliyodu kiyafetler.ohhh be rahatladim vallaha.
Hadi gözünaydın :)canım eski ev sahibi dönüş yaptı demin :)) tşk etti evi güzel bırakmışsınız diye kız kardeşi maaşını alınca getircekmiş öyle söyledi :)
Aman maşallah size. Allah nasip ederse 2 düşünüom :)Vallaha canim cok sukur bir zorlugu yok simdilik.sadece kemik agrilarim oluyor belden altimda oda hemen hemen herkesde var sanirim.ama bundan sonraki haftalarda ne olur bilmiyorum.Allah kolayligini veriyor mutlaka.koydur gitsin canim.insallah tutar ikiside
Kuz senin doğumun ne zaman olacak dr hafta söyledi miKizlar minnoşlarimin kiyafetleri utulendi dolaba kaldirdim.valizimizide yavastan hazirliyorum.3 gundur yikanmis bekliyodu kiyafetler.ohhh be rahatladim vallaha.
hareket etti biraz dalgalandı karnım cok şükür.dogru bazen hareket etmiyorlar ya da biz hissetmiyoruz o kadar sure. sen yine bekle en azindan o sure boyunca,korkma cnm ama,daha fazla zaman gecip hissetmezsen aklinda kalmasin ara sor doktorna..ama iyidir kerata annesi,uzmez seni ins
ağlamasın yaCanım geçmiş olsun bebiş kırkmuş olabilir. Hatta ağlıyor bile olabilir
zaten karnım çok sert içeri gömülme falan olmadı çarptım sadece bi de hafif şişti derisi. Hareket ediyor ama.Biyerde okumuştum öyle carpmalarla sıkıntı olmazmış, bebeğin sarmalandigi plesanta çok saglammis, ancak hastanelik etcek durumlar korkutucuymus, seninkinden birşey olmaz bence,,, benim de çarptığım oluyor bazen,
Kipırdadı canım biraz.Bu aksam bekle canim uzat ayaklarini dinlen elinle yokla ve gobegine ritmik ve hafif vuruslar yap meyve ye sut ic tatli biseyler at agizina allah korusun bebisini yoktur ins bisey
uzanmıstım beşik de yanımdaydı kalkınca nasıl oldu anlamadım :/Sen oraya her gittiginde bi zarar verion kendine napiosun besikle yine hee
Ayy bence biran once yap canim.oturarak yaptim ama yinede zorladi 5 saat surdu.kucuk kucuk seyler daha zorluyo vallahaellerne saglikk,ne heycan verici ama dimii :) ben de yapcam ben de yapcam bana ne bana ne
Seyahat ütüleriyle güzel ütülenirdi bebek kıyafetleriAyy bence biran once yap canim.oturarak yaptim ama yinede zorladi 5 saat surdu.kucuk kucuk seyler daha zorluyo vallaha
Canim en fazla 38e kadar bekleniyomus ama dururlarsa 37 de alir gibime geliyo.ben erkenden utuleyip hazir edeyim dedim ne olur ne olmaz ikiz olunca belli olmuyo zamanlariHadi gözünaydın :)
Aman maşallah size. Allah nasip ederse 2 düşünüom :)
Kuz senin doğumun ne zaman olacak dr hafta söyledi mi
Ayy bence biran once yap canim.oturarak yaptim ama yinede zorladi 5 saat surdu.kucuk kucuk seyler daha zorluyo vallaha
Dimi kucuk oluyo onlarda.kazanli utuyle yaptim buhari guclu diye.Seyahat ütüleriyle güzel ütülenirdi bebek kıyafetleri
Hadi gözünaydın :)
Aman maşallah size. Allah nasip ederse 2 düşünüom :)
Kuz senin doğumun ne zaman olacak dr hafta söyledi mi
Insallah canim.hele utulerken mis mis kokuyo buhar ciktikca.bide bebek kokusu olunca dusunemiyorum.bizim yatak odamis gelene kadar giyinme odasindaki bir kismi bosalttim oraya yerlestirdm.uzerlerine temiz bi ortu orterim toz almasin diyehem daha zor hem de sen cifter cifter yapiyosunhehe onlar icin her seye deger dolabini babasi bi kursun da sonra yikayip utuleyip yerlestircem ben de
Insallah canim.hele utulerken mis mis kokuyo buhar ciktikca.bide bebek kokusu olunca dusunemiyorum.bizim yatak odamis gelene kadar giyinme odasindaki bir kismi bosalttim oraya yerlestirdm.uzerlerine temiz bi ortu orterim toz almasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?