2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amannnn yordun tabi kendini.vallaha ben temizligi falan biraktim.kucu bi supurgem var hafif arada onla supuruyorum gorunen yerleri ayda birde kadin geliyo.yemek yapsam bile tutuluyo heryerim nerde kalmis temizlik
Cnm misafir vardı çoluk çocuk oyüzden tiksindim biraz evden kirkladim evi resmen çok kirlettiler...karar verdim artık musait olmucam misafire falan yeter yaaa tamam bana yardım ediyorlar ama onlar gidince olan bana oluyor heryeri detaylı temizlemek zorunda kalıyorum klozete oturamiyorum çamaşır suyu yapmadan bıktımm mm vallaaaaa

Yandaki kemikmi benimde orası bazen ağrıyor. ..genişliyor diye düşündüm orayı hep
Orası çok ağrıyanlar genelde normal doguruyo
Geçen sordum doğum yapmış olanlara tesadüf değilse o ağrılar açılmayı bebeğin çıkışını kolaylaştırıyor doğumda. Ağrısı olmayanlar genelde sezeryan yapmış. Aģrıyı iyi bilenler çekenler normal pırtlatmış.

Evt canim aynen.ablanda masallah iyi almis ama zayifmis oncesinde bende 87 ile hamile kaldim gerisini sen dusun. boy uzunda dikkat cekmiyodu Allahtan.napiyo sizin ikizler zorlandimi ablan buyuturkenn

ablam degil biz buyuttuk ablam calisiyordu,isten cikmasi da mumkun degildi evimiz yakin diye biz baktik..hala bizdeler 3.sinifa gectiler :) ama yariyariya kendi evlernde de kaliolar artk.. bizi kiz hic uzmedi ama erkek cok hzuursuzdu,durmuyordu uyumuyordu agliyordu vs vs bizi baya yordular,annem ben ve evde bekar ablm vardi hepimiz bakioduk hatta banam bile.. ama anca yetioduk kerataya.. ins senin kizlar da bnm kiz yegene benzer akilli uslu

Yaa vallaha bende anlamadim herkes sasiriyo.kilolu hamile kaldim zaten ondan heralde.bebeler beslensinde 30 kilo alayim onemli degil
Bencede canımmm ama süpersin valla yaa maşallahh
Bal limon denedinmi canim
Denedim tatlım ama geçmedi yaa
Çok geçmiş olsun bol takviye bence ballı tarçınlı süt mesela
Çok saol canımmm..bol meyve yiyorum birçok şey denedim ama yok geçmio

Ayyyy normal doğummu yok yok agrimiyor ozaman

Yaa kabul etme artik kimseyi.gelenlerde nasil geliyo anlamadim coluk cocuk.boyle dusuncesiz insanlara hic tahammulum yok.ben tek basima bike hamile bi arkadasima gitmek istemezdim ben cagirirdim hepp.tavrini koy bence.bide boyle tiksiniyosan zor vallaha

Ayyyy normal doğummu yok yok agrimiyor ozaman

sen cok korkuyosun valla hadi normal olursa :) ben de eskiden sezeryan derdm,hamile kaldim kalali normal olsn istiyorum ki burda oyle ztn bi aksilik olmazsa.. ama bebisi daha erken kollarima almak icin sezeryan boyle gecio arada aklimdan hehe.. saka maka.. en hayirlisi neyse o olsn

Ay insallahhh.ablanda sansliymis ne guzell.benim oyle sansim yok malesef.baslarda annem olcak sadece.

Ay insallahhh.ablanda sansliymis ne guzell.benim oyle sansim yok malesef.baslarda annem olcak sadece.

evet yine ki sansliydi ama sansini kendi yaratti:) bizden uzaga gitmedi,biz de kiyamadik.. ama mamasi bezi susu busu.. ikizler baya masrafli oluyor:) biz d iste boyle tek basimiza bakcaz bebelere napalim..

Tiksiniyorum yaaa çocuklar temiz kullanmıyor bi gidiyorum ıslak heryer bi gidiyorum sifon cekilmemis kim olsa tiksinir neyseki heryeri pırıl pırıl yaptım ama bende bittim yani yarında bebegimin dolabini beşiği temizlicem yavaş yavaş :) uyku setini yikicam hurca kaldiricam ayolll işimiz çok artık misafir kabul etmem habersiz gelen olursa da çay ve difrizden börek çıkatirim yeter.....yapamiyorum valla artık çeşit çeşit yemek çok agirlastim vücudu hiç dinlendiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…