• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende benden istenilen testlerin çok tuttuğunu düşünmüştüm.140 tl :) sizinkiler bir hayli uçuk fiyatlar .gittiğiniz hastaneye göre fiyatlar çok değişiyor
olabilir canım ben özel levente gidiyorum şebnem hanım muayne 79tl danışmadaki kızla tartıştık ilk gitmemde ben bi daha gelmem dedim ama doktoru çok beğendim :) doğuma kadar oradayım galiba :D

hiç bir fikrim yok testleri elime verdi bunları yaptır önemli dedi ben daha yaptırmadım önümüzdeki hafta yaptırıcam
canım özellikle mikrobik testleri yaptır rubella toxoplazma cmv gibi.... ben doktora gittiğimde benden kan ve bu mikrobik testleri istedi... devlette beş kuruş ödemeden yaptırdım

Merhaba kizlar benim adetim gecikti test yaptim kanda beta hcg 62.97 cikti sizce de hamilemiyim lutfen biri bisi desin yarin doktor randevum var
benim ilk betam 16.72 ydi. İkinci betam 4 gün sonra 67 oldu. Doktor gebelik sağlıklı ilerliyor gibi dedi. sen de doktora gidince zaten tekrar beta yapılır.

Gebesin yani. Bebişlerimiz yakın gelişimde inşallah.

Devl
canım özellikle mikrobik testleri yaptır rubella toxoplazma cmv gibi.... ben doktora gittiğimde benden kan ve bu mikrobik testleri istedi... devlette beş kuruş ödemeden yaptırdım
DevleTte bu testleri yaptrmak icin doktrdan sirami aliosun yoksa hastanede danismadan direk basvurup yapabiliomusun canm

cimcim16 cimcim16 ben kan verdgm gun baya dipbucak temuzlik yapmstim ama pskolojikmi bilmem kan testinfe cikip hamilesin dendigi an hafif ev isi yapıyorum esim zaten yaptirmio o supuruo silio haftasnuda annem geldi o yapti ben toz olursa kucuk supurgeyle bi geziyorum ama ole agir temizlik yapinca hemen agrin oluo ve akintim artio masallah sana. Hele camasir selesni kaldiranmom kaldirinca gobegme bicak saplanio sanki
Cnm bende camasır selesini az az koyup asılıyorum bi makinayı 3 seferde goturup asıyorum düşün yani :) büyük supurgeyi açmıyorum senin gibi el süpürgesiyle ve hiç baskısız yinede karnım kasığım çok ağrı oluyor

Selamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim şükür değerim artmış, sanırım geç döllenme olmuş.
Bende iki gündür kahverengi akıntı var. Progesteron tahlilim de normal çıktı. Gebeliğin ilk zamanları implantasyon kanaması denilen bu durum yaşanır normal. Ama taze kana dönerse riskli dedi.

Doktor progestan da vermedi.Çok kafama takıldı, risksiz hamilelikte bile veriliyormuş önlem olarak. Bazı yerlerde de çok da etkili olmadığı yazıyor.

Başka doktora da mı gitsem?

Selamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim şükür değerim artmış, sanırım geç döllenme olmuş.
Bende iki gündür kahverengi akıntı var. Progesteron tahlilim de normal çıktı. Gebeliğin ilk zamanları implantasyon kanaması denilen bu durum yaşanır normal. Ama taze kana dönerse riskli dedi.

Doktor progestan da vermedi.Çok kafama takıldı, risksiz hamilelikte bile veriliyormuş önlem olarak. Bazı yerlerde de çok da etkili olmadığı yazıyor.

Başka doktora da mı gitsem?
Vermemesi cok normal bence. Dusuk riskin yokmus cok sukur. Gereksiz kimyasal almamis olursun :)

Benim gibi kabızlık sorun çeken varmı tuvalete girmek istemiyorum. Erik demissiniz cırcırlikla Hic bi alakası yok 2kilo erik yediğimde olduu ayni :cry:

Benim gibi kabızlık sorun çeken varmı tuvalete girmek istemiyorum. Erik demissiniz cırcırlikla Hic bi alakası yok 2kilo erik yediğimde olduu ayni :cry:

Ben kuru kayısıyı üstünü geçecek suyla haşlıyorum, biraz da şeker.Komposto oluyor bildiğin. Sonra blendirda çekiyorum püreye çeviriyorum. Onu yiyorum 1-2 kase üstüne bol su. İşe yarıyor tavsiye ederim denemediysen.

Back
X