- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.721
ayy saolun valla moralimi düzelttiniz gayette erkek çocuk odası dimi benimki psikolojimi bozdu erkek çocuğu kız odasında yatırıcaksın diyeBence cok guzel canim.neresi kiz odas yahuu.kahve tonlari var
aminn canım benimm. hepimizin evlatları sağlıkla gelsinCok guzelmis canim saglikla buyusun ins
İyi yapmışssın dinlen evde bol bol... Hem şunu da keşfettim evde yatıp dinlenince bebekte iyi büyür kilo alımı falan daha hızlı oluyor.bugün rapor aldım canım gene :))
ciddi misin hahahaayy benımkı bıkere gırıp okumustu yazdıklarımı. sonra nıckımı degıstırdım sımdı gırsede anlamaz heralde
Beden olarak çok kilo almadıysan alma derim. Çünkü lohusa gecelikleri çok pahalı gereksiz... Ben aldım mecbur olduğum için çünkü resmen iki beden büyümüşümKızlar gecelik almak şart mı ya. dün çeyizimden pijama takımı çıkardım2 tane . önden düğmeli biri sarı biri kırmızı.. ama güzeller yani.. gecelik almalı mıyım genede
Yok kuzum yaaa bildiğin erkek odası işte sen bakma onlara erkekse mavi kızsa pembe olcak onlara illaayy saolun valla moralimi düzelttiniz gayette erkek çocuk odası dimi benimki psikolojimi bozdu erkek çocuğu kız odasında yatırıcaksın diye
Çok minnoşş çokk tatlı... Güle güle yatsınlar....Kizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
Ay ne bilir erkeklerr.yetiskin odasi yapacak halin yoktuayy saolun valla moralimi düzelttiniz gayette erkek çocuk odası dimi benimki psikolojimi bozdu erkek çocuğu kız odasında yatırıcaksın diye
var canım. birde benım etrafımdakı kımse oda kullanamadı ondan cesaret edemedım. artık degıstırınce hem bıraz daha buyur beraber gezerız oglusla :)Eğer ki aklında ev değiştirmek gibi bi niyetin varsa hiç yaptırma canımm..Benim oda boştu yaptım ben 6ay snra odasında yatırcam inşallahh..
sana zaten bir konak yakısır bacımmmmmmmmmmmmmmBurda çatılı apartman pek yok ya zaten taşınmayı düşünüyorum ev küçük.
Ben de oda yapmadım hem yanımda yatcak yaza kadar hem de taşınma durumu var. Sen de sonra yap oğluşunla gider mobilya bakarsın
Beden olarak çok kilo almadıysan alma derim. Çünkü lohusa gecelikleri çok pahalı gereksiz... Ben aldım mecbur olduğum için çünkü resmen iki beden büyümüşümAma oluyorsa o parayla başka ihtiyaçlarını alırsın... Sonuçta gecelik çok sexi bişiyde değil... Fazla kullanılmaz
Sagol tatlimm insallahhÇok minnoşş çokk tatlı... Güle güle yatsınlar....
ciddi misin hahahakesin benimkide yapar hahaha
benim de aklıma kurt soktun sağolBenim uykularım kaçıyor bazen, nasıl olcak ne olcak diye diye
çok güzel ya. kıskandım valla. ben de mi oda yapsam acabaAyyy kıskandımmm bende paylaşıcamm :))
Buda bizim odamızz :))
Yan olarak geldiler ama yan bakın artıkkk :)))
benim de country tarzı yatak odam. perdeleri düz pudra aldım. genç kız odasına çevirdin odayı ben de burda yatıcam bu ne vs vs diye diye sinir etmişti beni eşim. gönlü olsun diye nevresimleri mavi almıştım hatta. sonra alıştı hatta güzel olduğunu bile kabul etti. erkeklerin çoğu böyle. madem beğenmemiş niye almış birlikte yapmadınız mı alışverişiayy saolun valla moralimi düzelttiniz gayette erkek çocuk odası dimi benimki psikolojimi bozdu erkek çocuğu kız odasında yatırıcaksın diye
Ayy akşam eve gidiyim size evin resmini atıcam bütün ev pembe oldu diyo kocam herkese, evde pembe tek bir eşya yok ne mobilya ne koltuk ne yastık hiçbişey pembe değil ama o evi pembe görüyo hahah pembe manyağı benim kocambenim de aklıma kurt soktun sağolçözüm bulursan bana mesaj atıver ya burda yazınca kaçırıyorum ben takip edemiyorum hep :)
çok güzel ya. kıskandım valla. ben de mi oda yapsam acaba
benim de country tarzı yatak odam. perdeleri düz pudra aldım. genç kız odasına çevirdin odayı ben de burda yatıcam bu ne vs vs diye diye sinir etmişti beni eşim. gönlü olsun diye nevresimleri mavi almıştım hatta. sonra alıştı hatta güzel olduğunu bile kabul etti. erkeklerin çoğu böyle. madem beğenmemiş niye almış birlikte yapmadınız mı alışverişisen hiç takılma ona. gören herkes bayılacak. burdakiler bayıldı mesela :)
Anladım canım ben almayım o zaman..Beden olarak çok kilo almadıysan alma derim. Çünkü lohusa gecelikleri çok pahalı gereksiz... Ben aldım mecbur olduğum için çünkü resmen iki beden büyümüşümAma oluyorsa o parayla başka ihtiyaçlarını alırsın... Sonuçta gecelik çok sexi bişiyde değil... Fazla kullanılmaz
hahaha ay çok tehlikeli bende direk adımla yazıyorum yani acilen nickimi değiştiriyim bende yazıyorum çünkü hahahabide bana yazmıssın dıe trıp atmıstı o aksam tartısmamızı yazmıstım onada saydırmıstım okumus
Hiççç yapma boşuna ozmn cnmmvar canım. birde benım etrafımdakı kımse oda kullanamadı ondan cesaret edemedım. artık degıstırınce hem bıraz daha buyur beraber gezerız oglusla :)
sana zaten bir konak yakısır bacımmmmmmmmmmmmmm
Vayy bee ben de bu hale gelirsem eminim benimkide o anları ölümsüzleştirmeye çalışırbende öyleydim demir gibi olurdu hep ellerim, daha geçen yaz antalyada arayıp yorgan istedim bide bağrındım donuyorum ben diye zaten ben böyle ateşlendikçe eşim sesimi kaydediyo allahım bu günleri de mi görücektik diye
Allah seniii fena yakalanmışsınnnbide bana yazmıssın dıe trıp atmıstı o aksam tartısmamızı yazmıstım onada saydırmıstım okumus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?