2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel ben çok beğendim. ben şimdilik oda yapmadım ama yaparsam bu tarz olur. ben de klasik bebek odalarını sevmiyorum erkekse mavi kızsa pembe. ya da erkekse arabalı falan. eşine bakma, onlar kalıplara bağlı kalıyo biraz

gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba[/QUOTE]
ben de donuyorum lahana gibiyim kat kat. doğalgazı da yakıyorum. imrendim sana valla. donmaktansa... gerçi ben yazın bile dondum, gece yün yorganla yattım

ayy evet böyle mavi lacivert arabalı şeyler istiyo daha doğmamış bebeğe arabalar aldı :) valla yanıyorum hiç inanmazdım böyle olucağıma

Kızlar gecelik almak şart mı ya. dün çeyizimden pijama takımı çıkardım 2 tane . önden düğmeli biri sarı biri kırmızı.. ama güzeller yani.. gecelik almalı mıyım genede
Beden olarak çok kilo almadıysan alma derim. Çünkü lohusa gecelikleri çok pahalı gereksiz... Ben aldım mecbur olduğum için çünkü resmen iki beden büyümüşümAma oluyorsa o parayla başka ihtiyaçlarını alırsın... Sonuçta gecelik çok sexi bişiyde değil... Fazla kullanılmaz

Eğer ki aklında ev değiştirmek gibi bi niyetin varsa hiç yaptırma canımm..Benim oda boştu yaptım ben 6ay snra odasında yatırcam inşallahh..
var canım. birde benım etrafımdakı kımse oda kullanamadı ondan cesaret edemedım. artık degıstırınce hem bıraz daha buyur beraber gezerız oglusla :)
sana zaten bir konak yakısır bacımmmmmmmmmmmmmm

gecelik tuvalete gidip gelirken kolay oluyormuş, bir de sezeryan sonrası sonda takılabiliyor bu nedenle gecelik şart, ayrıca belinin lastikli olması ve ağ kısmı hemen doğum sonrası dikişleri etkileyebilir, bir de doktor hemşire kontrole gelip gidiyor pijama her seferinde indir çıkar zor

Benim uykularım kaçıyor bazen, nasıl olcak ne olcak diye diye
benim de aklıma kurt soktun sağol çözüm bulursan bana mesaj atıver ya burda yazınca kaçırıyorum ben takip edemiyorum hep :)

Ayyy kıskandımmm bende paylaşıcamm :))
Buda bizim odamızz :))
Yan olarak geldiler ama yan bakın artıkkk :)))
çok güzel ya. kıskandım valla. ben de mi oda yapsam acaba

ayy saolun valla moralimi düzelttiniz gayette erkek çocuk odası dimi benimki psikolojimi bozdu erkek çocuğu kız odasında yatırıcaksın diye
benim de country tarzı yatak odam. perdeleri düz pudra aldım. genç kız odasına çevirdin odayı ben de burda yatıcam bu ne vs vs diye diye sinir etmişti beni eşim. gönlü olsun diye nevresimleri mavi almıştım hatta. sonra alıştı hatta güzel olduğunu bile kabul etti. erkeklerin çoğu böyle. madem beğenmemiş niye almış birlikte yapmadınız mı alışverişi sen hiç takılma ona. gören herkes bayılacak. burdakiler bayıldı mesela :)

Ayy akşam eve gidiyim size evin resmini atıcam bütün ev pembe oldu diyo kocam herkese, evde pembe tek bir eşya yok ne mobilya ne koltuk ne yastık hiçbişey pembe değil ama o evi pembe görüyo hahah pembe manyağı benim kocam

Anladım canım ben almayım o zaman..

var canım. birde benım etrafımdakı kımse oda kullanamadı ondan cesaret edemedım. artık degıstırınce hem bıraz daha buyur beraber gezerız oglusla :)

sana zaten bir konak yakısır bacımmmmmmmmmmmmmm
Hiççç yapma boşuna ozmn cnmm
Aynennn oğluşunla gezip beraber beğenirsnz..ben büyüyen beşikli aldım büyüyünce ucundaki yer çalışma masası oluo ilkokul bitene kadar kullansınn

Vayy bee ben de bu hale gelirsem eminim benimkide o anları ölümsüzleştirmeye çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…