2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşallahhh kuzummm sabah sabah valla ne enerji yemeği bile yapıomuşşş :)) ben kalkıp zor hazırlanıorum yaw , hele ki eşim gözü kapalı giyinio uykusu kaçmasın die ışığı bile açmıo , yemek yapıp koysam altını açık unutur gider valla

Çok güzelmiş güle güle kullanın biz beşiği 80 180 aldık büyüyebilir şekilde olsun diye birde bebek beşiği vvar
Iyi yapmissin canim.benim odada
Tek kisilik yatak var annem gelince yatsin diye bide o olmayonca ben yatarim diye. bide besik iki tane olunca buyuyebilen dusunemedik malesef oda iyice daralirdi

Sorma ya bende ona gıcık oldum madem hamilesin soyle millete gir içeri haaa girmedin madem nie ben konusunca giriyorsun birde bana trip yapıyor bende hamileyim ama soylemedim diyor hani beni vicdan yaptırıyor
aman boşver canım takma kafana, demekki o halinden memnunmuş sıkıntısı yokmuşki söylememiş, her hamilenin o anki hali durumu bir mi. kimsenin hakkını yedimdiye düşünme, insanlık öldü mü, herşey sıra değil

Boşver kuzum ya takma bu sağlık ocaklarında oluo maalesef böle şeyler , benide az önce aradı gel die gideim bari napiimm sadece kontrol kan falan almıcak allahtan..
Sen koş hadi bi tost yap kendine :)))
çoktann yedimmmmmm hem saydirdim hem yedim

Yawrum daha hic karni yoktu anlayamaz zaten bizim şuanki halimizi boşver geçti gitti insanları hep sevmek istiyorum ama hiç sevilecek gibi değiller yaa ben hamileliğin ilk zamanları gidip gırgır yapıyordum oralarda millete sıra veriyordum egleniyordum resmen ama insanlar çok nemrut

1 yasindan sonra Valla ben gecede 3 kalktiysam o da 2 kalkmistir yok pil bitti artik 1yasindan sonra dedim agliycak agliycak susucak kalkmadim mecbur babasi kalkti aynen oyle fazla rahata alismasinlar yapsinlar valla

Ayyyy bayildim canimmmm.cok guzel olmus.Gule gule saglikla uyusun minnos.besigide cok degisikmis.odayi neguze dekore etmissin hepsi super vallaha
Ayy çok teşekkür ederizzz teyzoşumuzz
Değişik bi cibinlik türü yaptık biz daha doğrusu süs sadece :)) halımız minik oldu birazcık olmadı bitane daha alıcam daha snra aynısından bakalım :)
Cok guzel olmussss
saol kuzummmm

Sorma ya bende ona gıcık oldum madem hamilesin soyle millete gir içeri haaa girmedin madem nie ben konusunca giriyorsun birde bana trip yapıyor bende hamileyim ama soylemedim diyor hani beni vicdan yaptırıyor
agzını oynatsaymıs ozaman salk... nerden bılceksın karnı bellı deılse hamıle oldugunu müneccim misin? bosver vıcdan fılan yapma haketmıs o
valla bır zamanlar oyle bır enerjım vardı sımdı, o eski halimden eser yok şimdi

Ayyy kıskandımmm bende paylaşıcamm :))
Buda bizim odamızz :))
Yan olarak geldiler ama yan bakın artıkkk :)))
ba yıllllll dımmm cok sık ve sade olmus canım gule gule kullansın bebısss... valla böle görünce ozenıom ama benım odam okdr kucukkı anca bi beşik sıgar.. artık evı satıp yenısını alınca guzel bı oda yaparım oglusuma

Evet cibinlik cok hos olmus hakkaten yaa cok farkli bir hava katmis.halida abest durmuyor sade goz yormuyor cok guzel.yanina olabilir dedigin gibi aynisindan.10 puan veriyorum

Komşu gürültüsü olmasın diye son kat ev aldık ama damda çocuklar kosturur komşlar yün yapar biber yapar salça yapar güm güm gürültü başım ağrıyo artık ya bu nedir. Ev olsaydı bu kadar olmazdı gürültüsü. Urfada apartmanda oturulmuyor. Param olsa rezidans falan alsam

Kuzummmm teşekkür ederizzzzz
Oda küçükse hiç işgal etme boşuna boşver zaten en başta yanımızda yatcaklar , evi değiştirdiğin zaman süper bi oda yaparsın sende

Evet cibinlik cok hos olmus hakkaten yaa cok farkli bir hava katmis.halida abest durmuyor sade goz yormuyor cok guzel.yanina olabilir dedigin gibi aynisindan.10 puan veriyorum
Hehehh kaptık 10puanı çok saoll canımmm, senin prenseslerin mobilyaları gelince senden de beklioruzzz

bence catı yaptır hem kosanlardan yun vs yapanlardan kurtulursun hemde ısınırsın
Kuzummmm teşekkür ederizzzzz
Oda küçükse hiç işgal etme boşuna boşver zaten en başta yanımızda yatcaklar , evi değiştirdiğin zaman süper bi oda yaparsın sende
evet canm smdı yanımızda yatıcak dıe de önemsemedim ama oğlusuma yapsamıydım oda kararsızda kaldım bak :)

bence catı yaptır hem kosanlardan yun vs yapanlardan kurtulursun hemde ısınırsın

evet canm smdı yanımızda yatıcak dıe de önemsemedim ama oğlusuma yapsamıydım oda kararsızda kaldım bak :)
Eğer ki aklında ev değiştirmek gibi bi niyetin varsa hiç yaptırma canımm..Benim oda boştu yaptım ben 6ay snra odasında yatırcam inşallahh..

Burda çatılı apartman pek yok ya zaten taşınmayı düşünüyorum ev küçük.
Ben de oda yapmadım hem yanımda yatcak yaza kadar hem de taşınma durumu var. Sen de sonra yap oğluşunla gider mobilya bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…