- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.681
Ohhh valla hem kalkmıo hemde sana güvenio :)))telefonlar benım bas ucumda oluyor sabag erteleye erteleye bı baktım 7.50 olmus 8 de mesaıde olması gerekıo kalk dedım laf yapıo ama kendı calan tellere uyanıp kalkmıo bana guvenıo :) bu ara kalkamıyorum valla alsn kendı basucuna.. benım de 8 de canım ama artık benı sırket arabasıyla alıolar. cocuk 8 ı 15 gece 20 gece alıo benı gelmemız 8.30 u buluo :)
kesınlıkle canım bende bazılarına okdr cok kızıyorum kı
hiiiç o kadar ayrıntıları düşünmedim ben yaAyyy doğum öncesinde ve sonrasında ne giyeceğimi de bilmiyorum, bu kararsızlık beni mahvediyorÖzellikle doğuma giderken birde soğuk olacak, elbise gibi bişey giymek gerekecek açılmaya sürekli bakacakları için kafamda deli sorular....
en çok bebek arabasıyla beşik zorluyo zaten insanı. o yüzden sordukça sordum hakkını helal et:)Iyice olcup dusun canim.biz direk oda yapacaz ama yine iki yatak olunca yinede olcup durduk.ilerde sadece yatak alirsam yeter kizlarima.
yani evet kaliteli biraz daha.daha kalitedir onlarbende ev terliklerimi yıkıyorum mahfoldular evet merkezide hem daha az para veriyorsun daha iyi ısınıyorsun
Çokkk güzelmişşş canımmm prensesler sağlıcakla uyusunlar içindeee :)Kizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
oyyy yesınler bunları annesı resımlere bakarken 2 tanemı aldılar dıe dusundum sen acıklama yapmıssın zatenKizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
çok güzel, özellikle dolabına bayıldım. sağlıcakla kullanınKizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
Ne demek canim.aynen dedigin gibi arabada cok zorladi.hiiiç o kadar ayrıntıları düşünmedim ben ya
en çok bebek arabasıyla beşik zorluyo zaten insanı. o yüzden sordukça sordum hakkını helal et:)
Sagol canim benim insallahÇokkk güzelmişşş canımmm prensesler sağlıcakla uyusunlar içindeee :)
Sagoll tatlimmoyyy yesınler bunları annesı resımlere bakarken 2 tanemı aldılar dıe dusundum sen acıklama yapmıssın zatengule gule kullansınlar ınsallah
hiiiç o kadar ayrıntıları düşünmedim ben ya
en çok bebek arabasıyla beşik zorluyo zaten insanı. o yüzden sordukça sordum hakkını helal et:)
ayy o hamıle kadına sınır oldum. vermeseydın keske ona sıranı sonucta sen artık 8 aylık bı hamılesın. cocuklu kadına da uzulme bence oda anlamalı.. ınsanlar cok dusuncesız hep bencılız ben olsam bende kavga ederdımHerkese birden cvp vereyim bugun zaten uyumadım neredeyse hiç sağlık ocağına gidip kan vericem diye mecbur yiyip içemiyorumda 6 da uyandım gittim sağlık ocağına kalabalıktı bekledim bekledim ama midem okadar yanıyorki ağzıma birşey atsam rahatlıcam ama atamıyorumda bekledim bekledim saat 10 a geliyordu en son 10 da kan alıyorlar ben dedim bukdar bekledim nerdeyse çıkarcaktım değsin bari hamilelerin onceliği var biliyorum ama yinede bekledim biraz en son 2 kişi kaldı biri benim yaşlarda biride kucağında çocuk var ama dayanamadım kalktım kapının önüne araya gidicem artık doktor geldiğinde hiç bekleme dedi çünkü sen hamilesin dedi.....çocuklu kadın dedi biz varız sırada bende dedim ben gebeyim doktor beklememe gerek olmadığını söyledi dedim birkaç şey zırvaladı bende doktorla konusun bana birşey soylemeyin dedim girdim içeri o sırada diğer bekleyen kızda girdi içeri gerzek hamileymiş soylemiyor ben konuşunc cesaretlendi sanki benimle girdi içeri ukala benden önce muayene oldu çıktı....sinirim bozuldu kuzu kuzu oturuyordu cesaretlendi benden yeni hamileydi heralde....ona hıc uzulmedimde çocuklu kadının hakkını yemedim inş ama napim dayanamadım geç uyanmış olsaydım dayanırdım ama kaç saattir ayaktayım ve birley yiyemediğim için kotu oldum resmenüzüldüm çok en çokta o salağa sinir oldum
Sagol canim.cok fazla gezemedim ama begenincede iyi oldu hemen.ustumden yuk kalktiçok güzel, özellikle dolabına bayıldım. sağlıcakla kullanın
ben de donuyorumben de sevmiyorum lohusa terliklerini süslü süslü. ben de oysho'nun terliklerini çok seviyorum. benim bi tane vardı eskidi, doğumu yenisini almak için fırsata çeviricem :) hastanede giysen de yıkarsın ya, benim alacağım terlikler de bu tarz işte.
Ankara'da donuyoruz biz. ben daha çok donuyorumkış geldi dert geldi, doğalgaz masrafıyla her sene evime bi oda dizerdim
ya ben de tesettürlüyüm. gecelik almadım diktirecek biri de yok zaten normalde de giymem gereksiz masraf gibi geliyor. onun yerine iyisinden 2 tane normal önü düğmeli pijama takımı aldım.
VİSKODAN UZAK DURUN!! benim yatağım visko, dünyanın parasını verdik bin pişman olduk.
daha önce de yazmıştım ben tamamen yün yatak değil de ince ped gibi bi şey yaptırıcam ben yatağının üstüne. hem sıcak olsun hem terletmesin kimyasal değmesin diye. pamuk da olur.
ben incecik bi yün yorgan yaptırıcam hafif olur. pelüş battaniyeler falan sağlıklı gelmiyor bana. ben yün yorganda sıcacık yatarken bebeğime kıyamam
çok güzel ben çok beğendim. ben şimdilik oda yapmadım ama yaparsam bu tarz olur. ben de klasik bebek odalarını sevmiyorum erkekse mavi kızsa pembe. ya da erkekse arabalı falan. eşine bakma, onlar kalıplara bağlı kalıyo biraz
gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba
kızlar normalde olacaksa gecelik şart. pijamayla olmuyor çünkü. sezaryanda da lazım diyorlar çünkü sonda takılırsa ameliyattan odana getirilmeden önce gecelik giydiriliyormuş ancak sonda çıkınca pijama giyiliyormuşcanım 6 kg aldım denedim oldu.. gecelik şart değil heralde
canm oncekı ıs yerım uzaktı bende evden cok erken cıkıodum. sukur kı sımdı yakın.hamıleyken hıc kalkamazmısım. onceden 6 da kalkardım evı toplar yemek bıle koyardım esım cıkarken altını kapatrdı. smdı nerdeeeeeeeee yataktan cıkıp gıyınıp asagı ınmem ezıyet gelıoOhhh valla hem kalkmıo hemde sana güvenio :)))
Ayy ne güzelmiş 8.30u buluosa bizim 7.30da başlıo mesai 6.50de servis alıo(
Boşver kuzum ya takma bu sağlık ocaklarında oluo maalesef böle şeyler , benide az önce aradı gel die gideim bari napiimm sadece kontrol kan falan almıcak allahtan..Herkese birden cvp vereyim bugun zaten uyumadım neredeyse hiç sağlık ocağına gidip kan vericem diye mecbur yiyip içemiyorumda 6 da uyandım gittim sağlık ocağına kalabalıktı bekledim bekledim ama midem okadar yanıyorki ağzıma birşey atsam rahatlıcam ama atamıyorumda bekledim bekledim saat 10 a geliyordu en son 10 da kan alıyorlar ben dedim bukdar bekledim nerdeyse çıkarcaktım değsin bari hamilelerin onceliği var biliyorum ama yinede bekledim biraz en son 2 kişi kaldı biri benim yaşlarda biride kucağında çocuk var ama dayanamadım kalktım kapının önüne araya gidicem artık doktor geldiğinde hiç bekleme dedi çünkü sen hamilesin dedi.....çocuklu kadın dedi biz varız sırada bende dedim ben gebeyim doktor beklememe gerek olmadığını söyledi dedim birkaç şey zırvaladı bende doktorla konusun bana birşey soylemeyin dedim girdim içeri o sırada diğer bekleyen kızda girdi içeri gerzek hamileymiş soylemiyor ben konuşunc cesaretlendi sanki benimle girdi içeri ukala benden önce muayene oldu çıktı....sinirim bozuldu kuzu kuzu oturuyordu cesaretlendi benden yeni hamileydi heralde....ona hıc uzulmedimde çocuklu kadının hakkını yemedim inş ama napim dayanamadım geç uyanmış olsaydım dayanırdım ama kaç saattir ayaktayım ve birley yiyemediğim için kotu oldum resmenüzüldüm çok en çokta o salağa sinir oldum
Sorma ya bende ona gıcık oldum madem hamilesin soyle millete gir içeri haaa girmedin madem nie ben konusunca giriyorsun birde bana trip yapıyor bende hamileyim ama soylemedim diyor hani beni vicdan yaptırıyorayy o hamıle kadına sınır oldum. vermeseydın keske ona sıranı sonucta sen artık 8 aylık bı hamılesın. cocuklu kadına da uzulme bence oda anlamalı.. ınsanlar cok dusuncesız hep bencılız ben olsam bende kavga ederdım
Çok güzelmiş güle güle kullanın biz beşiği 80 180 aldık büyüyebilir şekilde olsun diye birde bebek beşiği vvarKizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?