2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh valla hem kalkmıo hemde sana güvenio :)))
Ayy ne güzelmiş 8.30u buluosa bizim 7.30da başlıo mesai 6.50de servis alıo (

hiiiç o kadar ayrıntıları düşünmedim ben ya

Iyice olcup dusun canim.biz direk oda yapacaz ama yine iki yatak olunca yinede olcup durduk.ilerde sadece yatak alirsam yeter kizlarima.
en çok bebek arabasıyla beşik zorluyo zaten insanı. o yüzden sordukça sordum hakkını helal et:)

Kızlar ben geldimmm. Bebeğime bir sürü cici aldım tatilden istifade. Kıyafet kısmını tamamladım çok şükür. Türkiye'ye gelince yatağını ve pusetini de halledicem Allah izin verirse. O kadar çok yürümüşüz ki. 4 günde 1 kg vermişim :) Yazdıklarınızı okumayı da çok özlemişim..

Kizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
oyyy yesınler bunları annesı resımlere bakarken 2 tanemı aldılar dıe dusundum sen acıklama yapmıssın zaten gule gule kullansınlar ınsallah

ayy o hamıle kadına sınır oldum. vermeseydın keske ona sıranı sonucta sen artık 8 aylık bı hamılesın. cocuklu kadına da uzulme bence oda anlamalı.. ınsanlar cok dusuncesız hep bencılız ben olsam bende kavga ederdım

ben de donuyorum lahana gibiyim kat kat. doğalgazı da yakıyorum. imrendim sana valla. donmaktansa... gerçi ben yazın bile dondum, gece yün yorganla yattım

canım ben de kapalıyım. ben taç bandana falan takmak istiyorum yoksa içimde kalır :) odada kimse yokken açık olsam fotolarda falan, görevli gireceğinde kapansam diyorum.. beyaz ince çizgili normal pijama takımı aldım. eflatun terlikle sabahlık almayı düşünüyorum üstüne. muhtemelen o renklerde de desensiz yazma alıcam yanıma.

ben almıcam şahsen. olası her türlü zorluğu göze alıyorum [/QUOTE]

canım 6 kg aldım denedim oldu.. gecelik şart değil heralde
kızlar normalde olacaksa gecelik şart. pijamayla olmuyor çünkü. sezaryanda da lazım diyorlar çünkü sonda takılırsa ameliyattan odana getirilmeden önce gecelik giydiriliyormuş ancak sonda çıkınca pijama giyiliyormuş

Ohhh valla hem kalkmıo hemde sana güvenio :)))
Ayy ne güzelmiş 8.30u buluosa bizim 7.30da başlıo mesai 6.50de servis alıo (
canm oncekı ıs yerım uzaktı bende evden cok erken cıkıodum. sukur kı sımdı yakın.hamıleyken hıc kalkamazmısım. onceden 6 da kalkardım evı toplar yemek bıle koyardım esım cıkarken altını kapatrdı. smdı nerdeeeeeeeee yataktan cıkıp gıyınıp asagı ınmem ezıyet gelıo eşim aradı zaten sesın cok kotu gelıo dedı hıc halım yok yorulmadım dıodum ama yorulmusum dınlenemedımde vücudum sınyal verıo dedım uzuldu

Boşver kuzum ya takma bu sağlık ocaklarında oluo maalesef böle şeyler , benide az önce aradı gel die gideim bari napiimm sadece kontrol kan falan almıcak allahtan..
Sen koş hadi bi tost yap kendine :)))

Sorma ya bende ona gıcık oldum madem hamilesin soyle millete gir içeri haaa girmedin madem nie ben konusunca giriyorsun birde bana trip yapıyor bende hamileyim ama soylemedim diyor hani beni vicdan yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…