- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.741
Yazarım canım, hala düşünmekteyim...benim de aklıma kurt soktun sağolçözüm bulursan bana mesaj atıver ya burda yazınca kaçırıyorum ben takip edemiyorum hep :)
çok güzel ya. kıskandım valla. ben de mi oda yapsam acaba
benim de country tarzı yatak odam. perdeleri düz pudra aldım. genç kız odasına çevirdin odayı ben de burda yatıcam bu ne vs vs diye diye sinir etmişti beni eşim. gönlü olsun diye nevresimleri mavi almıştım hatta. sonra alıştı hatta güzel olduğunu bile kabul etti. erkeklerin çoğu böyle. madem beğenmemiş niye almış birlikte yapmadınız mı alışverişisen hiç takılma ona. gören herkes bayılacak. burdakiler bayıldı mesela :)
Valla ben de üşümekten usandım.. iyimidir kötü müdür bilmem ama azıcık da beni hararet bassa ne varbende cok usurdum ve vucudumda hep buz gibi olurdu... eşim bugunlerı de mı görücektim soba gıbısın vallahı dıe alay edıo
Uzun gecelik bulursun da kalın yok bacım ya çok aradım kışlık kalın bişey olsun deyince bön bön bakıyorlar suratımaEvet canım biraz zor bulunuyor tesettür kiyafetleri. Zorluğu yok ya bi kıyafet bulma faslı sıkıntı
Çeşit yok denecek kadar az canim ya burda yöresel giyiniyo çoğunluk. Kendime göre bir şey bulamıyorun çok zor.
Ayyy biraz önce uzun bi gecelik denedim, çok çok vasat durdu yaaa hiç beğenmedim...Uzun gecelik bulursun da kalın yok bacım ya çok aradım kışlık kalın bişey olsun deyince bön bön bakıyorlar suratıma
hahaha ay çok tehlikeli bende direk adımla yazıyorum yani acilen nickimi değiştiriyim bende yazıyorum çünkü hahaha
sormayın valla fena yakalanmıstım ama o sınırle ne var yazdım dertlestım kızlarla demıstım annesıne de gıydırmıstım ozamanAllah seniii fena yakalanmışsınnn
bazen cok usuyorum ama bazen yanıyorum. hele son 2 haftdr uzerımı bıle ortmuyorum eşim usuyoda kombıyı ole actık otururken ay ne sıcak oldu su kapıyı acsakmı dıorum esımın o ankı surat ıfadesı cok komık oluoValla ben de üşümekten usandım.. iyimidir kötü müdür bilmem ama azıcık da beni hararet bassa ne var
ben korkumdan pembe bi şey de giyemiyorum o kadar acımasız eleştirdi kiAyy akşam eve gidiyim size evin resmini atıcam bütün ev pembe oldu diyo kocam herkese, evde pembe tek bir eşya yok ne mobilya ne koltuk ne yastık hiçbişey pembe değil ama o evi pembe görüyo hahah pembe manyağı benim kocam
ya benim yok ki öyle bi şeyimm. bi tane hamile pantolonuyla eşofmanı aldım. tuniklerim zaten salaştı hepsi oluyo. bununla geçiririm hamileliği diye hayal kuruyodum. şşimdi sırf doğuma giderken giymek için elbise mi alıcamm. yoooYazarım canım, hala düşünmekteyim...Ama giderken uzun elbise gibi bişey giysek çok rahat ederiz gibime geliyor :))) Eğer normal düşünüyorsan tabi sürekli açılmana bakacakları için..
Eşime dedim baban bi konak alsın herkes bir arada yaşasın biz de arada giderizvar canım. birde benım etrafımdakı kımse oda kullanamadı ondan cesaret edemedım. artık degıstırınce hem bıraz daha buyur beraber gezerız oglusla :)
sana zaten bir konak yakısır bacımmmmmmmmmmmmmm
Aynen canım lohusa pijamâları bile incecik. Normal pijama bak o zaman dedi biriUzun gecelik bulursun da kalın yok bacım ya çok aradım kışlık kalın bişey olsun deyince bön bön bakıyorlar suratıma
Eteğin yok mu canım ben kilo almadım uzun eteklerim oluyo şuan göbeğime çekiyorum aşağısı da hafif kapri gibi bilege kadar hemen hemen.ben korkumdan pembe bi şey de giyemiyorum o kadar acımasız eleştirdi kinedir bu önyargı anlamıyorum. ben de geçen bebeğe kıyafet alıcaktım. unisex hastane çıkışı. üstünde sadece yavruağzı küçücük bi yazı var onun dışında ekru. sana kalsa oğlumu kız gibi yetiştiricen bana sormadan kıyafet alma dedi 2. kız olsa da kafama göre takılsam diyorum
ya benim yok ki öyle bi şeyimm. bi tane hamile pantolonuyla eşofmanı aldım. tuniklerim zaten salaştı hepsi oluyo. bununla geçiririm hamileliği diye hayal kuruyodum. şşimdi sırf doğuma giderken giymek için elbise mi alıcamm. yooo
Benimde uzun elbisem yok canım, ama şöyle de yapabiliriz, nasıl olsa gecelik almayacak mıyız? Normal pantalon falan giyeriz, hastaneye gidince geceliği geçiririzben korkumdan pembe bi şey de giyemiyorum o kadar acımasız eleştirdi kinedir bu önyargı anlamıyorum. ben de geçen bebeğe kıyafet alıcaktım. unisex hastane çıkışı. üstünde sadece yavruağzı küçücük bi yazı var onun dışında ekru. sana kalsa oğlumu kız gibi yetiştiricen bana sormadan kıyafet alma dedi 2. kız olsa da kafama göre takılsam diyorum
ya benim yok ki öyle bi şeyimm. bi tane hamile pantolonuyla eşofmanı aldım. tuniklerim zaten salaştı hepsi oluyo. bununla geçiririm hamileliği diye hayal kuruyodum. şşimdi sırf doğuma giderken giymek için elbise mi alıcamm. yooo
28+1 de doğdu canım, inşallah dediğin gibi olur :)canım kaçıncı haftada doğum yaptın.yeğenimde erken doğdu maşalah şuan çok iyi boyuda yaşutlarına göre uzun.hiç takma kafana allah yardım edıyo
Canım bende özdilekten buldum bitane ama banyo terliği diye vazgeçtim çok güzeldi 15 tl yeKızlar ya hiç bir yerde bebek mavisi terlik bulamıyorum , çocuk terligi var hep, hastane için o kadar para vermekte istemiyorum terlige, cok sey istiyorum di mibu arada hastane çantanı za çorap koymayı da unutmayin
Benim lohusa pijamam var Çeyize almıştık ama çok ince onu giyemem. Aynen... kalın diye önden düğmeli normal pijama aldım ama önünde hafif pilesi var. Gecelik de alcam yanıma ama gerekirse giyerim sezeryan olcam çünkü..
Aynen canım lohusa pijamâları bile incecik. Normal pijama bak o zaman dedi biri
Banyo terliginin içine çorap giyip dolastigimi dusunemiyorumCanım bende özdilekten buldum bitane ama banyo terliği diye vazgeçtim çok güzeldi 15 tl ye
yani evet kaliteli biraz daha.
ben o kadar ısınıyım desem evim başıma yıkılır valla
benim annemin eski gecelikleri var kalın epey hepinize paylaşabilirimAyyy biraz önce uzun bi gecelik denedim, çok çok vasat durdu yaaa hiç beğenmedim...Aynen kalın yok birde uzunu da yok...
Ne var canım lohusayız kim bakcak ayaklarınaBanyo terliginin içine çorap giyip dolastigimi dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?