2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yazarım canım, hala düşünmekteyim... Ama giderken uzun elbise gibi bişey giysek çok rahat ederiz gibime geliyor :))) Eğer normal düşünüyorsan tabi sürekli açılmana bakacakları için..

Uzun gecelik bulursun da kalın yok bacım ya çok aradım kışlık kalın bişey olsun deyince bön bön bakıyorlar suratıma

hahaha ay çok tehlikeli bende direk adımla yazıyorum yani acilen nickimi değiştiriyim bende yazıyorum çünkü hahaha
Allah seniii fena yakalanmışsınnn
sormayın valla fena yakalanmıstım ama o sınırle ne var yazdım dertlestım kızlarla demıstım annesıne de gıydırmıstım ozaman ıcımı dısımı ogrendı hos saklamam sınırlendımmı agzımın ayarı yok sayarım herseyı
Valla ben de üşümekten usandım.. iyimidir kötü müdür bilmem ama azıcık da beni hararet bassa ne var
bazen cok usuyorum ama bazen yanıyorum. hele son 2 haftdr uzerımı bıle ortmuyorum eşim usuyoda kombıyı ole actık otururken ay ne sıcak oldu su kapıyı acsakmı dıorum esımın o ankı surat ıfadesı cok komık oluo

ben korkumdan pembe bi şey de giyemiyorum o kadar acımasız eleştirdi ki nedir bu önyargı anlamıyorum. ben de geçen bebeğe kıyafet alıcaktım. unisex hastane çıkışı. üstünde sadece yavruağzı küçücük bi yazı var onun dışında ekru. sana kalsa oğlumu kız gibi yetiştiricen bana sormadan kıyafet alma dedi 2. kız olsa da kafama göre takılsam diyorum

Yazarım canım, hala düşünmekteyim... Ama giderken uzun elbise gibi bişey giysek çok rahat ederiz gibime geliyor :))) Eğer normal düşünüyorsan tabi sürekli açılmana bakacakları için..
ya benim yok ki öyle bi şeyimm. bi tane hamile pantolonuyla eşofmanı aldım. tuniklerim zaten salaştı hepsi oluyo. bununla geçiririm hamileliği diye hayal kuruyodum. şşimdi sırf doğuma giderken giymek için elbise mi alıcamm. yooo

var canım. birde benım etrafımdakı kımse oda kullanamadı ondan cesaret edemedım. artık degıstırınce hem bıraz daha buyur beraber gezerız oglusla :)

sana zaten bir konak yakısır bacımmmmmmmmmmmmmm
Eşime dedim baban bi konak alsın herkes bir arada yaşasın biz de arada gideriz
Konak birbirine girer ya bunlar aile apartmanında bile kavga gürültü evleri ayrı olmasina rağmen

Uzun gecelik bulursun da kalın yok bacım ya çok aradım kışlık kalın bişey olsun deyince bön bön bakıyorlar suratıma
Aynen canım lohusa pijamâları bile incecik. Normal pijama bak o zaman dedi biri

Eteğin yok mu canım ben kilo almadım uzun eteklerim oluyo şuan göbeğime çekiyorum aşağısı da hafif kapri gibi bilege kadar hemen hemen.

Benimde uzun elbisem yok canım, ama şöyle de yapabiliriz, nasıl olsa gecelik almayacak mıyız? Normal pantalon falan giyeriz, hastaneye gidince geceliği geçiririz O yüzden biraz büyük beden alayım diyorum geceliği ama denedim biraz önce ıyyy hiç güzel durmadı yaaa

Kızlar ya hiç bir yerde bebek mavisi terlik bulamıyorum , çocuk terligi var hep, hastane için o kadar para vermekte istemiyorum terlige, cok sey istiyorum di mi bu arada hastane çantanı za çorap koymayı da unutmayin

Alt komşulardan biri geldi cingen resmen ya bır bır susmadı bi. Karşı komşu damda niye biber yapıyo diyor o yapıyosa ben de halı yıkarım diyo siz kızıyomuşsunuz diyo. Dedim evet cok gürultü oluyo bazen rahatsız oluyoruz her gün tepemizde. Ses olmayacaksa naparsanız yapin dedim. Niye karşı komşu biber yapıyo yapmasın dedi. Toplantı yapın yonetici bi karar alsın benim dememle olacak değil. Çıktı yukarı kavga ediyolar şuan
Allahım nereye düştüm ben böyle

Kızlar aradım taradım bulamadım. Lohusasepeti.com dan sipariş verdim sonunda. bir gecelik bir pijama bir polar sabahlık, bir sütyen, 1 taç. Hepsi 240tl tuttu. Modeller güzel. Bi bakın isterseniz.

Kızlar ya hiç bir yerde bebek mavisi terlik bulamıyorum , çocuk terligi var hep, hastane için o kadar para vermekte istemiyorum terlige, cok sey istiyorum di mi bu arada hastane çantanı za çorap koymayı da unutmayin
Canım bende özdilekten buldum bitane ama banyo terliği diye vazgeçtim çok güzeldi 15 tl ye

Aynen canım lohusa pijamâları bile incecik. Normal pijama bak o zaman dedi biri
Benim lohusa pijamam var Çeyize almıştık ama çok ince onu giyemem. Aynen... kalın diye önden düğmeli normal pijama aldım ama önünde hafif pilesi var. Gecelik de alcam yanıma ama gerekirse giyerim sezeryan olcam çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…