- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.021
biz de aynısından aldıkCanım biz casual cadillac air aldık uzun arastırmalar sonucu bunda karar kıldık baklm inşallah memnun kalırz
Tamam canım, kaç tane çıkar peki magnet? Baya uyguna almışsın hepsini bence :))Benim bebek erkek o yüzden çok çok susleyemicem ama yine de paylaşırım tabi :) Leopar desene bayılıyorum ben kız bebeklerde, eminim güzel olur :)
Magnetleri 1, haftaya yapacam, arkadaşımla birlikte yapacaz çünkü.
Dün toplam 50 tl verdim.. baya uygun yani :)
1 tulum takimi süslemek icin (eldiven, bere), magnet icin gerekli şeyler, 1 adet de penye battaniye.
Antalya'dan aldım bu arada ben, ama bu tarz yerlerde fiyatlar hep aynıdır sanırım
32 tane :)Tamam canım, kaç tane çıkar peki magnet? Baya uyguna almışsın hepsini bence :))
benim aklımda ne varsa sordum, cevapları alınca da rahatladım. yoksa internetten oradan buradan bakıp, sorup duruyor insan. en azından iyi yada kötü neler olabileceğini bilmek beni rahatlattı çünkü dr ma çok güveniyorum. evet şimdiye kadar kanama olmaması çok iyi, inşallah bebişim de mümkün olduğunca geç dönerde plasentaya baskı yapmaz, zaten sezaryan olacağımız için bizim bebişler dönmese de olur. umarım hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi koynumuza alırız :)Canım benim de kontrolüm vardı hiç sormadım plasentayı ya. Daha doğrusu kısacık sordum. Plasenta ne durumda dedim o da ucu aşağıda işte dedi ben de üstelemedim. Canımı sıkmak istemedim. B6 zamanlara ciddi kanamalar olmadan gelmiş olmamıza bile binlerce kez şükürler olsun. Inşallah en az bikaç hafta daha dayanır bebikler :) sen de moralini bozma sakın. Allahın izniyle iyisini düşünelim hep
nst ye pazar günü sancım olup hastaneye gittiğimde girmiştim. sezaryen için gün vermiyor. sadece 4 haftadan sonra ne zaman kanama olursa alırız dedi. hiç kananma olmadan da sonuna kadar gitme ihtimalim var mı dedim, evet dedi. sanırım kanamam olmazsa 39'a kadar beklicek. bi dahaki kontrol haftaya cuma.Cnm sevindim senin adına rahim ağzı uzunluğu cok iyi benim 25. Haftada 35 mm ölçmüştü bebeğin başı da aşağıdaydı, sezeryan günü konuştunuz mu? Diğer kontrol ne zaman? Nst ye girdin mi?
bana da bazen oluyor öyle, yatış şeklini değiştir, o bölgeyi hafif hafif ov, geçer inşallahBayanlar yardim sağ tarafimda bi acıyla uyandim ve geçmiyor sanki hareket ettikce iğne gibi batıyor ne olabilir lavaboya gittim geldim tekrar yataga yatadim canım çok acıdı
annem bırtek hamıleyken hastanede gıyılen mavı bı hırka tarzı bısı vardı adını unuttum. ozaman demıstım bunu atma dogumumda gıyerım. bırde amvı tesadufen :) gercı abım de gıymıs heralde onu getırımmı sana dedı getır dedım hastanede sal hırka yerıne onu gıyıcem. ayy adını unuttum sınır oldum şimdi bak. bırde bana kırmızı onu dugmelı pijama vermıstı gıymemıs hıc ama nerdeee benım totoya olucakgecen denedım yapıstı artık alıcaz mecburen :)
canm gunaydın ben daha hazırlamadım :) o kokulu taslardan yaparsan gunde kac tane yapıosun ben hala baslamadm ya yetıstıreblrmıyım dıe endıselıyımGünaydınnnn tatlı anneler ve anne adayları :))
Bugün raporumun son günü erkenden uyandım neise öğle uykusuna yatarım artık
Bugünü hastane çantası hazırlama günü ilan ediorummm kendime :))
Bekleyen yazlık kışlık olaylarını dün hallettm çok şükür :)
Bi yandan da kokulu taşlarımı yapmaya devam ediciimmm
Hazırlayan var mı hastane çantasını.?
ayy yazmıslardı adını yıne unuttum kımono dıyesım gelıonası bişi ki o mavi bende pijama üstüne hırka arıyorum karar veremedim.sabahlık sevmediğim için almamıştım
biz de şimdi bebiş olunca pastırıcaz pankınotları yakıcaz cayır cayır. annem de bizde kalıcak mecbur peteği kapattığımız odayı da açıcaz. ohh sefamız olsunzaten saç saç paraları paraları paraları saç saç saç saç..ma diyen reklam vardı ya, onu söyleyerek alışveriş yapıyoruz. aile marşımız oldu
ata bindiricem, yüzmeye götürücem, yanımdan ayırmıcam vs vs vsben de uzaktan seyredicem onları onun hayalinde kız olursa acısını alırım ama :)
hahahhaha
uff çok sıkıcı. demin kardeşime alışveriş bile yapasım yok diyorum, abla depresyonda mısın diyo pis
ayy yazmıslardı adını yıne unuttum kımono dıyesım gelıo
sen bu gidişle herşeyi hazır alıcancanm gunaydın ben daha hazırlamadım :) o kokulu taslardan yaparsan gunde kac tane yapıosun ben hala baslamadm ya yetıstıreblrmıyım dıe endıselıyım
Günaydınnnn tatlı anneler ve anne adayları :))
Bugün raporumun son günü erkenden uyandım neise öğle uykusuna yatarım artık
Bugünü hastane çantası hazırlama günü ilan ediorummm kendime :))
Bekleyen yazlık kışlık olaylarını dün hallettm çok şükür :)
Bi yandan da kokulu taşlarımı yapmaya devam ediciimmm
Hazırlayan var mı hastane çantasını.?
hahah ole olucak gozumde cok basıte ındırgıyorum ama yapılacak bısuru ıs var calısırken nası yapıcam bılmem. ama 3 hafta evde olucam ya ozamanda yaparımsen bu gidişle herşeyi hazır alıcan
aslında bi deniyimAzcık gezseydin bakalım eşin ne tepki gösterecekti
Ama dediğin gibi evde rahat şeyler şart.. Ben polar pijamaya devam
ayyyy çok şıkkk ve tatlı. eskiden lizöz giyiyorlarmış şimdi hatırladım annem bahsetmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?