- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.981
Kiyamamm yaa ne duygusalmis kocisinamin cnm aminn :) :) her anini her hareketini gozumde canlandiriyorum ben de. bgn babasi agladi besigini yaptiktan sonrahayirlisyla kavusalm pitirciklara.
Zamanla geçer inşallah sen bozma moralini doktor hep yata pozisyonda kal demişti banazaten evdeyim yürüyüş falan yasak evin içinde oluyor iş bile yapmıyorum düşün yani akşama dğğru başlıyor anlamadım gitti
Canan_Ela evet canım bulabilirsin zaten girişte direk gecelikler falan var biz geçen hafta altını üstüne getirdikte
Kiyamamm yaa ne duygusalmis kocisin
Magnorm verdi canım Doktorum yeni başladım ben sebebini hamilelik olarak düşünmediğimden krampları doktora söylenmemiştm hiç söyleyince yazdı hemenMagnezyum alıyormusun cnm kramp için birebir
Canım biz casual cadillac air aldık uzun arastırmalar sonucu bunda karar kıldık baklm inşallah memnun kalırzKızlar puset markalarınız nedir ve fiyatlar ben bir sürü baktım bir türlü karar veremedim çünküde en azından olumlu fikir almış olurum
Masallah Allah nazardann saklasin.benim koca hic belli etmez hislerini ondann şaşıŕıyorum boyle duyuncabi bana bi de bebisine karsi bu kadar duygusal :) dedm aglicak aglicak,tuttu kendini en sonunda patladi yazik..bebek arabasini da ilk o denedi,ben surcem diyo
Masallah Allah nazardann saklasin.benim koca hic belli etmez hislerini ondann şaşıŕıyorum boyle duyunca
Insallah canimm.gorucez artik.bide babaya duskun olursa kizlarim ozaman sinir olurumbelki sevgi pitirciklari gelince belli etmeye baslar
Kızlar puset markalarınız nedir ve fiyatlar ben bir sürü baktım bir türlü karar veremedim çünküde en azından olumlu fikir almış olurum
Insallah canimm.gorucez artik.bide babaya duskun olursa kizlarim ozaman sinir olurum
Canim giris katta sahinlerin dukkani var havuzluhanda bende oradan aldim ic camasirlarimiaman bosver canım ya eksik gedik olmasa benımde gidecegım yok hele cumartesı kalabalıgında hıc cekılmıyor emınonu ,bı taraftanda son gidişlerim artık nerden baksan cocuk olduktan sonra 1 sene fln gıtmem :) belkı daha fzla :)
Canim giris katta sahinlerin dukkani var havuzluhanda bende oradan aldim ic camasirlarimiaman bosver canım ya eksik gedik olmasa benımde gidecegım yok hele cumartesı kalabalıgında hıc cekılmıyor emınonu ,bı taraftanda son gidişlerim artık nerden baksan cocuk olduktan sonra 1 sene fln gıtmem :) belkı daha fzla :)
Aynisin tipkisi bendedeselam arkadaşlar gece uyku durumlarınız ne alemde? eşim benle bir yat uyu özlüyom seni diyo yatıyorum 12 gibi uyku yok o uyuyunca kalkıyorum artık tv fln izliyorum uykum gelsin diye. gece 3 gibi ancak uyuyorum bi kere de tuvalete kalkınca uykum bölünüyo bi daha uyuyamıyorumbebiş de kıpırdıyo uyutmuyo haliyle. gündüz de gece uyuyamadığım için 12 ye kadar uyuyorum. sizde durumlar nasıl bir ben miyim uyku problemi yAşayan acaba ?
üffAynisin tipkisi bendede
Evet hic duzen diye bisey yok.. Manyak gibi geziyorum evin icinde ozellikle son zamanlarda.. Uykumu alamadigim icin gunduzde uykum geliyo 1-2 haftadir bazen yenik dusup uyuyorum ama genellikle gunduz uyumamaya calisiyorum. Eger uyursam gece hepten bitiyo benim icin.üffcan sıkıcı bi durum gece gündüz, gündüz de gece oldu bu sıralar. yatar yatmaz uykuya dalmayı bi daha sabah uyanmayı özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?