2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dalan ı en uygun happy Center dan sipariş edebilirsiniz kampanya var ben oradan alıcam 2 tane 1 kiloluk 20 tl idi sanırım

Kızlar puset markalarınız nedir ve fiyatlar ben bir sürü baktım bir türlü karar veremedim çünküde en azından olumlu fikir almış olurum

bi bana bi de bebisine karsi bu kadar duygusal :) dedm aglicak aglicak,tuttu kendini en sonunda patladi yazik..bebek arabasini da ilk o denedi,ben surcem diyo
Masallah Allah nazardann saklasin.benim koca hic belli etmez hislerini ondann şaşıŕıyorum boyle duyunca

Kızlar puset markalarınız nedir ve fiyatlar ben bir sürü baktım bir türlü karar veremedim çünküde en azından olumlu fikir almış olurum

ben burda chicco nun trio sprint ini siparis ettm,3 farkli kullanimi oluyor oto koltugu da var..bikac hediyesi de var ustelik,yani normalde baya pahali iken yari yariya dusmustu sansimiza.bgn geldi begendik,surmesi de cok rahat..bilidgm kdariyla marka da iyi hani normalde de chicco alcaktm ama boyle kapsamlisini degil..ins bebism de sever..

Canim giris katta sahinlerin dukkani var havuzluhanda bende oradan aldim ic camasirlarimi

Canim giris katta sahinlerin dukkani var havuzluhanda bende oradan aldim ic camasirlarimi

selam arkadaşlar gece uyku durumlarınız ne alemde? eşim benle bir yat uyu özlüyom seni diyo yatıyorum 12 gibi uyku yok o uyuyunca kalkıyorum artık tv fln izliyorum uykum gelsin diye. gece 3 gibi ancak uyuyorum bi kere de tuvalete kalkınca uykum bölünüyo bi daha uyuyamıyorum bebiş de kıpırdıyo uyutmuyo haliyle. gündüz de gece uyuyamadığım için 12 ye kadar uyuyorum. sizde durumlar nasıl bir ben miyim uyku problemi yAşayan acaba ?

Aynisin tipkisi bendede

üff can sıkıcı bi durum gece gündüz, gündüz de gece oldu bu sıralar. yatar yatmaz uykuya dalmayı bi daha sabah uyanmayı özledim valla
Evet hic duzen diye bisey yok.. Manyak gibi geziyorum evin icinde ozellikle son zamanlarda.. Uykumu alamadigim icin gunduzde uykum geliyo 1-2 haftadir bazen yenik dusup uyuyorum ama genellikle gunduz uyumamaya calisiyorum. Eger uyursam gece hepten bitiyo benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…