- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.061
28+2 de 1320 gr dı bizim oğluşdaevet öğlen de uykum oluyo benim ben de uyursam gece hiiiiç uyku yok aynı valla demek tek değilmişim bu konuda :) bebişlerinizin kilosu nasıl benim 29+5 ken gittim en son 1580 gram çıktı
çok fena yaa son aylarda daha da artıyomuş alerji ben zaten anormal alerjik bi insanımben de çok kötüyüm burnum sürekli tıkalı ve krınik baş agrısı çekiyorum midem bulantım var yemek de yiyemyorm çok kötüyüm ofiste çalışmak istemiyrm
Kaçıncı haftadasınız canım ben de başlamadm daha ütü işlerine deGünaydınnn
Gece bebis zor uyuttu cok hareketliydi, sabah yine onun hareketleriyle uyandım
Ben hala bebeğin hiç bir şeyini yıkayıp utulemedim, bugunu yıkama ütüleme günü mü yapsam diye düşünüyorum..
Dolabimiz gelmedi ama daha, kendi gec kalmış hissediyorum
30 haftalık oldum canım.Kaçıncı haftadasınız canım ben de başlamadm daha ütü işlerine de
Lizözmüydü ne o mu
Tatlımmm bende minik pembe bir bavul alaım diorum, bebeğin eşyalarını da aynı babula koyucam ama şöle bişi yapaım diorum..hani şeffaf fermuarlı battaniye çantaları oluo ya bebeğinkileri onun içine koyup bavula koycam..nasıl olur sence.?günaydın güzel anniş.. ben daha hazırlamadım haftaya inşallah. bavul alıcam daha çünkü kıyafetlerim de yıkanmadıpeki bebeğin eşyalarıyla kendi eşyalarını aynı çantaya mı koyucaksın ayrı olsa daha iyi olur diyenler vardı sanki
Kuzumm ver ütücüye kocişininkilerihahah ole olucak gozumde cok basıte ındırgıyorum ama yapılacak bısuru ıs var calısırken nası yapıcam bılmem. ama 3 hafta evde olucam ya ozamanda yaparımsabah zaten ısyanlardaydım eve bakıp durdum bu camasırlar utulencek dıe.. esımın yazık gomlekler azalmıs bısurude kırlıde gomlek var onalr utulencek vay anam vayyyy nerelere kacayım adamın 2 haftadır gomleklerını yıkamaya elım gıtmedı kosturmaktan... cok var dıe soylenıodum ama bu gunler ıcın lazımmıs
bende pembiş tatlı bi bavul alıcam inş canım.evet mantıklı ayrı çantayla uğraşmaktansa bende öyle düşündümmm.ama ebelerin ilk giydireceğini de ayrı vermek gerekmez mi.nasıl anlıcaklar da giydirceklerTatlımmm bende minik pembe bir bavul alaım diorum, bebeğin eşyalarını da aynı babula koyucam ama şöle bişi yapaım diorum..hani şeffaf fermuarlı battaniye çantaları oluo ya bebeğinkileri onun içine koyup bavula koycam..nasıl olur sence.?
Kuzum daha yıkamadın mı aaa bu haftasonu halletmelisin artık o işi 32.haftalardayız artık heran herşeye hazırlıklı olmalıyız
evet o canım ta kendsiLizözmüydü ne o mu
Bizde bugün 30. Haftaya yeni başladık yapanlar zor olduğunu söylüyo aslnda sonlara bırakmamak mantıklı bir de ne olacagı da belli olmaz Allah korusun zamanında gelsinler30 haftalık oldum canım.
Bu haftalarda yapmak lazım sanırım, aradan çıkmış olur
Bebeğin eşyalarını ve kendi eşyalarımızı aynı yere koyup ebeye verilcek olanları şeffaf küçük çantada veririzbende pembiş tatlı bi bavul alıcam inş canım.evet mantıklı ayrı çantayla uğraşmaktansa bende öyle düşündümmm.ama ebelerin ilk giydireceğini de ayrı vermek gerekmez mi.nasıl anlıcaklar da giydirceklerikisini ayrı yapalım hatta.. evet haklısın yavrucum bu hafta sonu inşallah başlarım kısmetse allah korusun bişey olursa da yıkamadan giyecek yavrucak
Sende miii canımmmgrip oldum. yine yeni yenidennnnnn !
yeni doğum yapan arkadaşım lohusalık depresyonunun verdiği etki ile de öyle demişti bana. keyfini çıkar bunlar en özel anların diye :) ilk 1 ay çok zormuş. hep artık çıksın doğurmak istiyorum diyodu. şimdi keşke keyfini çıkarsaydım diyo :)günaydın guzel annisler..ben de oglusla uyaniyorum,gece ne zaman saga sola donsem o da donuyor..ben rhatsizsam gece o da cok hareket ediyor,rhaatsam o da uyuyor..ben her animi onunla-tek vucutta yasamayi cok ozlicem..hemen kavuşmak isterkn icimde o kelebek hareketlerni,kucuk
tekmelerni hissedemeyecek olmak biraz da uzuyor sanki.. alistim her an elim karnimda onunla oynasmaya
yeni doğum yapan arkadaşım lohusalık depresyonunun verdiği etki ile de öyle demişti bana. keyfini çıkar bunlar en özel anların diye :) ilk 1 ay çok zormuş. hep artık çıksın doğurmak istiyorum diyodu. şimdi keşke keyfini çıkarsaydım diyo :)
Eet yaaa çok özlücezzz sanırım bu anları.. Ben hamileliği çokkkk sevdim ki zatennngünaydın guzel annisler..ben de oglusla uyaniyorum,gece ne zaman saga sola donsem o da donuyor..ben rhatsizsam gece o da cok hareket ediyor,rhaatsam o da uyuyor..ben her animi onunla-tek vucutta yasamayi cok ozlicem..hemen kavuşmak isterkn icimde o kelebek hareketlerni,kucuk
tekmelerni hissedemeyecek olmak biraz da uzuyor sanki.. alistim her an elim karnimda onunla oynasmaya
Eet yaaa çok özlücezzz sanırım bu anları.. Ben hamileliği çokkkk sevdim ki zatennn
İnşallahhh canımmmben de su ana kadar oyle bin masallah kotu bisi yasamadim,bir iki sey sadece..ben de sevdm ama ins su son duzlugu de boyle gecirriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?