2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçıncı haftadasınız canım ben de başlamadm daha ütü işlerine de

Tatlımmm bende minik pembe bir bavul alaım diorum, bebeğin eşyalarını da aynı babula koyucam ama şöle bişi yapaım diorum..hani şeffaf fermuarlı battaniye çantaları oluo ya bebeğinkileri onun içine koyup bavula koycam..nasıl olur sence.?
Kuzum daha yıkamadın mı aaa bu haftasonu halletmelisin artık o işi 32.haftalardayız artık heran herşeye hazırlıklı olmalıyız

Kuzumm ver ütücüye kocişininkileri ben öle yapıorummm

bende pembiş tatlı bi bavul alıcam inş canım.evet mantıklı ayrı çantayla uğraşmaktansa bende öyle düşündümmm.ama ebelerin ilk giydireceğini de ayrı vermek gerekmez mi.nasıl anlıcaklar da giydircekler ikisini ayrı yapalım hatta.. evet haklısın yavrucum bu hafta sonu inşallah başlarım kısmetse allah korusun bişey olursa da yıkamadan giyecek yavrucak

30 haftalık oldum canım.
Bu haftalarda yapmak lazım sanırım, aradan çıkmış olur
Bizde bugün 30. Haftaya yeni başladık yapanlar zor olduğunu söylüyo aslnda sonlara bırakmamak mantıklı bir de ne olacagı da belli olmaz Allah korusun zamanında gelsinler haftasonu başlarım bende sanrm haftaiçi zaten zamnım olmuyor

Bebeğin eşyalarını ve kendi eşyalarımızı aynı yere koyup ebeye verilcek olanları şeffaf küçük çantada veririz
Ya da biz bi hazırlamaya başlayalım da duruma göre bakalım neler çıkcak ortaya :) şunuda alaım bunuda alaım derken 5bavulla gitmeyelim de

günaydın guzel annisler..ben de oglusla uyaniyorum,gece ne zaman saga sola donsem o da donuyor..ben rhatsizsam gece o da cok hareket ediyor,rhaatsam o da uyuyor..ben her animi onunla-tek vucutta yasamayi cok ozlicem..hemen kavuşmak isterkn icimde o kelebek hareketlerni,kucuk
tekmelerni hissedemeyecek olmak biraz da uzuyor sanki.. alistim her an elim karnimda onunla oynasmaya

yeni doğum yapan arkadaşım lohusalık depresyonunun verdiği etki ile de öyle demişti bana. keyfini çıkar bunlar en özel anların diye :) ilk 1 ay çok zormuş. hep artık çıksın doğurmak istiyorum diyodu. şimdi keşke keyfini çıkarsaydım diyo :)

ablam da oyle demisti,ilk uc ay boyle skntili donemdeyken tadin cikar hasta gbi dusunme,cabuk gecio zaman fln onunla yasa her anini demisti.. simdi cidden oyle :) bebegi masallah cok hissediyrm onu da her hareketnde ay sunu yaptı ay bun yapti diyorum..her isi birlikte yapiyoruz cunku oyyyy

Eet yaaa çok özlücezzz sanırım bu anları.. Ben hamileliği çokkkk sevdim ki zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…