2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben pek sığamıyorum kendi dolabıma ama almazsam bişey artık bi ayarlama düzenleme yapabilirim

Canım kendi dolabında yer açabiliosan bebişe alma bişi sadece yatak al ama yok dersen ikeadan falan bi dolap al geçici olarak madem taşınma durumunuz var..ayy yeriz senin bebişini..nasıl daha iimi bebişinnn
:) aynen ben bi deneme yapayım dolabı bi boşaltmaya çalışayım iyi çok şükür canım, yarın iki haftalık olucak kuzucuk :))

Valla ben pek sığamıyorum kendi dolabıma ama almazsam bişey artık bi ayarlama düzenleme yapabilirim
Bende sıgamıordum dolaba ama suan kilo aldıgım için çoğu kıyafetm olmuo hepsini kaldırdım toplayıp azıcık esyam kaldı
onları da eşimin tarafına geçirdim idare edecek gibi ama olmadı bakcaz artk sonra bişiler şimdilik böyle

Aa o kadar uyguna olduğunu bilmiyodum ikeada.. Bi bakayım ben oraya da.. Çok fazla para vermek istemiyorum açıkcası hem taşınma sırasında yıpranıcak hem de büyüyen beşikli takım istiyorum uzun süre kullanmaya.. Bu aldığımı idareten alıcam şimdi

Eşim şuanda bile isyanda dolapta çok yer kaplıyomuşum diye, bide kendi eşyalarımı onun tarafa koysam napar bilmiyorum neyse bi düzenleme yapıcaz artık

Güle gülee kullan canım şu biberonlarla 5. Resimdeki şerbet barsaklarını nerden aldın. Çok beğendim kopya çekçem
site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama kazanabil diye bi site var ordan aldım canım.ama başka sitelerde de gördüm.içlerine pembe beyaz badem şekerleri koymayı düşünüyorum.etiket de bastırdım üstlerine.çok güzel oldu.

Eşim şuanda bile isyanda dolapta çok yer kaplıyomuşum diye, bide kendi eşyalarımı onun tarafa koysam napar bilmiyorum neyse bi düzenleme yapıcaz artık
Birşey soracağım canım sana, senin idrar yolu enfeksiyonu mu başlattı erken doğumunu.... Birde olmadan önce akıntın varmıydı. Benim akıntım varda korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…