- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.281
Sıvı arap sabunuyla sildik. En son duru suyla da duruladık.Gule gule kullansin insallah bebisin canim dolaplari silerken ne kullandiniz canim
Aynen ütüyü falan oturarak diğer şeyleri dinlene dinlene yavaştan yapınca rahat edersin.
Mutlu yıLlar canıımmm :*
Teşekkür Ederiz canm biz de öyle düşündük dolabı da kendi dolabmda yer actm şimdilk idare.edicezTaşınacaksanız hiç gerek yok oda yapmaya,taşınınca çok yıpranır zaten.... İyi yapmışssın beşiğin çok tatlı
teşekkürederim tatlım :)
Taşınıcaz ama tarih belli değil, yaza olabilir diye düşünüyorumdolabında yer yoksa mecbur şifonyer gibi bişi gerekiyor en azından cnm ya.baya eşyası var bebiklerinde..kaç ay sonra taşıncaksın? bikaç aysa küçük beşiklerden al o zaman
Valla ben pek sığamıyorum kendi dolabıma ama almazsam bişey artık bi ayarlama düzenleme yapabilirimCanm ben dolap aldm odasyla takım olsn istiorm bizim kendi dolabımız geniş onun bi kısmını boşalttam orayı kullanıcam şimdilk zaten herseyi cok minik yeter diye düşünüyorm bakalm cok ihtiyac olursa ikeadan falan alıcam bi tane normal boyutta
iyiki doğdun canım :)) demekki su grubu burcun o yüzden sana kanım ısındı hemen :))
Doğum günün kutlu olaun canım, bebişinle geçireceğin çok güzel bir yaşın olur inşallahteşekkürederim tatlım :)
:) aynen ben bi deneme yapayım dolabı bi boşaltmaya çalışayımCanım kendi dolabında yer açabiliosan bebişe alma bişi sadece yatak al ama yok dersen ikeadan falan bi dolap al geçici olarak madem taşınma durumunuz var..ayy yeriz senin bebişini..nasıl daha iimi bebişinnn
Bende sıgamıordum dolaba ama suan kilo aldıgım için çoğu kıyafetm olmuo hepsini kaldırdım toplayıp azıcık esyam kaldıValla ben pek sığamıyorum kendi dolabıma ama almazsam bişey artık bi ayarlama düzenleme yapabilirim
canımbenımm teşekkürederim :) evet ben bır akrebım :) senın burcun ne?
Teşekkür Ederiz canm biz de öyle düşündük dolabı da kendi dolabmda yer actm şimdilk idare.edicez
Güle gülee kullan canım şu biberonlarla 5. Resimdeki şerbet barsaklarını nerden aldın. Çok beğendim kopya çekçemellerine sağlık çok güzel olmuş canım ben de bunları aldım
Aa o kadar uyguna olduğunu bilmiyodum ikeada.. Bi bakayım ben oraya da.. Çok fazla para vermek istemiyorum açıkcası hem taşınma sırasında yıpranıcak hem de büyüyen beşikli takım istiyorum uzun süre kullanmaya.. Bu aldığımı idareten alıcam şimdiBence yerin varsa en azından dolabını al canım, sonra gittiğin evde bir tane de büyüyen beşik alırsın dolapla takım.. ya da yer kaplamasın çok da para vermiyim diyosan ikea'da 2 kapılı dolapla var 250 TL fln, o da işini görür bir süre..
Sen başaksın demek, evi temizlemekten, kendini paralamamdan belliydibaşak canım benimki ama akrep burçlarını seviyorum samimi içten ve sıcak oluyorsunuz :))
Doğum günün kutlu olaun canım, bebişinle geçireceğin çok güzel bir yaşın olur inşallah
Eşim şuanda bile isyanda dolapta çok yer kaplıyomuşum diye, bide kendi eşyalarımı onun tarafa koysam napar bilmiyorumBende sıgamıordum dolaba ama suan kilo aldıgım için çoğu kıyafetm olmuo hepsini kaldırdım toplayıp azıcık esyam kaldıonları da eşimin tarafına geçirdim idare edecek gibi ama olmadı bakcaz artk sonra bişiler şimdilik böyle
Sen başaksın demek, evi temizlemekten, kendini paralamamdan belliydiTitizcan
site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama kazanabil diye bi site var ordan aldım canım.ama başka sitelerde de gördüm.içlerine pembe beyaz badem şekerleri koymayı düşünüyorum.etiket de bastırdım üstlerine.çok güzel oldu.Güle gülee kullan canım şu biberonlarla 5. Resimdeki şerbet barsaklarını nerden aldın. Çok beğendim kopya çekçem
Birşey soracağım canım sana, senin idrar yolu enfeksiyonu mu başlattı erken doğumunu.... Birde olmadan önce akıntın varmıydı. Benim akıntım varda korkuyorum.Eşim şuanda bile isyanda dolapta çok yer kaplıyomuşum diye, bide kendi eşyalarımı onun tarafa koysam napar bilmiyorumneyse bi düzenleme yapıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?