- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.261
evet cnm pörtleyebilir büyükselerEvet beni de düşündüren o canım, çok açık durabilir, ben bunu gidip mağazada bir deniyim en iyisi..
dolabında yer yoksa mecbur şifonyer gibi bişi gerekiyor en azından cnm ya.baya eşyası var bebiklerinde..kaç ay sonra taşıncaksın? bikaç aysa küçük beşiklerden al o zamanYa bende hiç düşünmüyodum park yatak ama dolap falan da almicağım için ve taşınırken de toparlanması kolay olur diye düşündüm ama karar veremiyorum hiç yaa..
Canım kendi dolabında yer açabiliosan bebişe alma bişi sadece yatak al ama yok dersen ikeadan falan bi dolap al geçici olarak madem taşınma durumunuz var..ayy yeriz senin bebişini..nasıl daha iimi bebişinnnCanım dolap işini napıcaksınız? Bizde oda yapıcaktık bizimde taşınma işlerimiz var ve ne zaman olacağı belli değil.. Beşiği de mobilya mı alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum.. :/ park yatak alsak da bebeğimin eşyalarını nereye koyucam onu düşünüyorum.. Bi fikir verin kızlarr.. Benim şuan odasını eşyalarını hazırlamaya sizden çok çok daha önce ihtiyacım varmalum bebiş geldi bizim artık :)
Canım dolap işini napıcaksınız? Bizde oda yapıcaktık bizimde taşınma işlerimiz var ve ne zaman olacağı belli değil.. Beşiği de mobilya mı alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum.. :/ park yatak alsak da bebeğimin eşyalarını nereye koyucam onu düşünüyorum.. Bi fikir verin kızlarr.. Benim şuan odasını eşyalarını hazırlamaya sizden çok çok daha önce ihtiyacım varmalum bebiş geldi bizim artık :)
evet cnm pörtleyebilir büyükselerve hastane ortamında akrabalar felan saçma geliyor bana
Canım yaptıklarından foto koysana merak ettim biz mevlüdü baharda yapıcaz da o zamna ben de yaparm belkiKokulu taş yapıom
Birazdan duş alıp kuaföre çıkcamm
Sen napıosun :)
ben de anlamadım. korktum vallaNe işi var orda da cıkmıs oraya kadar
evet zaten 100 lük oldukOff doğruu diyosun, çok da beğenmiştimm amaa akrabalara show yapmayalım şimdi dimiii kalplerine inmesin sonraa
bi gerdan kısmı açık işte :=) ben de öyle önu kapalı seylerı sevmıyorum. ama bıraz pahalı geldıçok seksi
korkma benim ki hep orda çok sevdi ayrılmıyorben de anlamadım. korktum valla
ilk defa orada hissedınce korktumkorkma benim ki hep orda çok sevdi ayrılmıyornormalde aşağı inmesi gerekirken tirmalayıp duruyor yukarı yukarı boyları uzun belki
Tabi canım bak koydummCanım yaptıklarından foto koysana merak ettim biz mevlüdü baharda yapıcaz da o zamna ben de yaparm belki
boş boş oturuyorum ben de. gündüzleri midem hafıf bulanıyorKokulu taş yapıom
Birazdan duş alıp kuaföre çıkcamm
Sen napıosun :)
göğsümün tam altı. olabilir mi acaba? yarın doktora gııdcem bakalım ne alemde mınnoş.Ya benimkide aynı yerden bgn ilk defa tekmeledi döndüler mi acaba
ellerine sağlık çok güzel olmuş canım ben de bunları aldımTabi canım bak koydumm
Kokulu taşlarım ve kolonya şişelerim canım
bazen geliyorlareşim yine hamaratlığın tuttu diyor. ama dün akşam yemeğinden sonra sabaha kadar yatınca enerji topladım sanırım maşallah
Tabi canım bak koydumm
Çok güzel olmuşlar ya ellerine sağlıkTabi canım bak koydumm
Aynen ütüyü falan oturarak diğer şeyleri dinlene dinlene yavaştan yapınca rahat edersin.aynen canım birde işimi gücümü de rahat yapıyorum dinlene dinlene, allahım biz çalışanlara yardım etsin ya
Taşınacaksanız hiç gerek yok oda yapmaya,taşınınca çok yıpranır zaten.... İyi yapmışssın beşiğin çok tatlıben de kıyaferlere başlarım yavaştan odamız yok bizim zaten sadece beşik aldık yaza kadar tayin durumumuz var da oda işini erteledk o yüzden gittiğimiz yere alırız diye şimdilik beşik le idare edicezEki Görüntüle 1677492
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?