2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende hiç düşünmüyodum park yatak ama dolap falan da almicağım için ve taşınırken de toparlanması kolay olur diye düşündüm ama karar veremiyorum hiç yaa..
dolabında yer yoksa mecbur şifonyer gibi bişi gerekiyor en azından cnm ya.baya eşyası var bebiklerinde..kaç ay sonra taşıncaksın? bikaç aysa küçük beşiklerden al o zaman

Canım kendi dolabında yer açabiliosan bebişe alma bişi sadece yatak al ama yok dersen ikeadan falan bi dolap al geçici olarak madem taşınma durumunuz var..ayy yeriz senin bebişini..nasıl daha iimi bebişinnn

Bence yerin varsa en azından dolabını al canım, sonra gittiğin evde bir tane de büyüyen beşik alırsın dolapla takım.. ya da yer kaplamasın çok da para vermiyim diyosan ikea'da 2 kapılı dolapla var 250 TL fln, o da işini görür bir süre..

Canım yaptıklarından foto koysana merak ettim biz mevlüdü baharda yapıcaz da o zamna ben de yaparm belki
Tabi canım bak koydumm
Kokulu taşlarım ve kolonya şişelerim canım

Eklentiler

• image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    46 KB · Görüntüleme: 99

Eklentiler

• received_181374275537297.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 81
  • tullu-bebek-ve-gul-figurlu-yuvarlak-bebek-ve-lohusa-sekeri-sunum-sepeti-pembe-23592-97-B.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 76
  • ayicikli-agzi-buzgulu-susleme-ve-bebek-kesesi-12li-pembe-18771-71-B.webp
    9 KB · Görüntüleme: 100
  • biberon-seklinde-kurdele-ve-arabali-bebek-sekeri-susu-12-adet-mavi-1-21989-86-B.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2015-10-22-21-43-33-1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 95
Taşınacaksanız hiç gerek yok oda yapmaya,taşınınca çok yıpranır zaten.... İyi yapmışssın beşiğin çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…