2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
Sudocrem, sebamed, bepanthol... karar veremiyorum
Sebamedi ve sudocreami aldım, sudocremi anneler goguslerinde ve ellerinde bile kullanabiliyormus, desitin kızarıklık pisigin daha arttığı zamanlarda iyi bir kremmis, bi de mustelanin vitamin barrier diye var ona da göz diktim ama bakalım,

sağol canım valla insanın her gördüğünü yapası geliyo ben doğum odasına ayrı sonra eve gelenlere ayrı şeyler dağıtıcam hem kendi evimizde hem de memlekette mevlüt yapıcam e haliyle çok şey gerekiyo bir sürü çeşit olsun istiyorum.normal ağzı büzgülü saten kurdele aldım daha onların içlerine tesbih alıcam öyle dağıtıcam 40 mevlüdünde.hepsi değişik değişik olsun hevesimizi alalım da aklımızda kalmasın

bi de böyle köpük pasta gördüm ondan da alcam üstüne de pembe lolipop şekeriyle pamuk helva alıp batırıcam pembe pembe.baya bi abarttım farkındayım ama dört dörtlük olsun istiyorum her şey.süsleme tülü balon falan da lazım daha çok masraf var çok

Eklentiler

• iki-katli-pasta-seklinde-kopuk-seker-ve-kurabiye-standi-pembe-21922-85-B.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

omron markası görümcem hediye verecek

Teşekkürler cevaplar için. bende ya temassız yada çk hızlı ölçenlerden istiyorum. yorumlardanda en iyisi bu sekilde diye düşünmeye başladım.

eymentaa , çok geçmiş olsun. İnşaallah ciddi birşey yoktur.

bugünde moralim bozuk benim. şeker yüklemesinden sonra yiyorum yükselmiyor diye seviniyordum. bugün hep yüksek çıktı. yemekten önce düşük çıktı.. canım sıkıldı benimde.

Pisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
Sudocrem, sebamed, bepanthol... karar veremiyorum

ben bepanthol almak istiyorum. en azından ilk zamanlarda. pahalıymış ama bildiğim kadarıyla iyi bir pişik kremi.

Kızlar kahverengi akıntım geldi acile gitcem birazdan

ah ah ben onları çok yaşadım canım nasıl hissettiğini anlıyorum.şakır şakır kanadığım da oldu ama çok şükür bebekle alakalı birşey değildi.belki senin de öyledir.bazen rahimden kaynaklanabiliyo panik yapmamaya çalış inşallah herşey yolundadır.bana iğne yapmışlardı.bol bol da su iç ve dinlen bir süre.

Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir
Daha önce skntı var mıydı yani erken dgm riski falan? Derin nefes al ve soluna yat...sakinleş...

ayyy bende sana onu sorucaktım canım yaa, yorganı falan aldım gayet güzel olmuş ama burda nerde satılıyor nevresim tarzı şeyler, önünden kesin geçmişimdir ama kimbilir nerde :)))
Canim annem bana gencodan aldi ust katina cik hersey var bebek icin. Uyku seti nevresim havlu seti. Ister taksitle ister pesin alabilirsin. Birde Şımga var ordada bi tane görmüştüm ben mavi.
bence istiyoda çekiniyo.istemese hırka ördürmez.
Canim cekincek insan deil ama bilmiyorum. Bende gel diyemiyorum annesini cagirmio beni cagrio demesin die. Oruo saolsn bisuru hirka yelek battaniye ormus ama bir bole bi garip cozemedim

ben bepanthol almak istiyorum. en azından ilk zamanlarda. pahalıymış ama bildiğim kadarıyla iyi bir pişik kremi.

ben de bepanthol aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun.ama her bebek için farklıdır yaa herkesin cildine her şey iyi gelmez.bebeğin cildinde denemek lazım.bir kaç markanın küçük boylarından alabiliriz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…