- 1 Mayıs 2015
- 184
- 145
- 18
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.321
Sebamedi ve sudocreami aldım, sudocremi anneler goguslerinde ve ellerinde bile kullanabiliyormus, desitin kızarıklık pisigin daha arttığı zamanlarda iyi bir kremmis, bi de mustelanin vitamin barrier diye var ona da göz diktim ama bakalım,Pisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
Sudocrem, sebamed, bepanthol... karar veremiyorum
@zipircik canım senin hangi belirtilerin oldu doğumdan önce ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum?
Kızlar kahverengi akıntım geldiacile gitcem birazdan
Ayyy hayırlı haberlerlegelirsin inşallah canm telaş yapmaKızlar kahverengi akıntım geldiacile gitcem birazdan
Aaa sor bakalım ölemiymiş canım bnde merak ediorım ama taaa salı gtcemm bengöğsümün tam altı. olabilir mi acaba? yarın doktora gııdcem bakalım ne alemde mınnoş.
Ayyy çok tatlı hrpsii :)) lohusa bardaklarımız aynıııellerine sağlık çok güzel olmuş canım ben de bunları aldım
sağol canım valla insanın her gördüğünü yapası geliyo ben doğum odasına ayrı sonra eve gelenlere ayrı şeyler dağıtıcam hem kendi evimizde hem de memlekette mevlüt yapıcam e haliyle çok şey gerekiyo bir sürü çeşit olsun istiyorum.normal ağzı büzgülü saten kurdele aldım daha onların içlerine tesbih alıcam öyle dağıtıcam 40 mevlüdünde.hepsi değişik değişik olsun hevesimizi alalım da aklımızda kalmasınÇok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Dün o minik kavanozlari ben de gördüm malzemecide, minik minik çok tatlılar, alıp yapsam mı bişeyler diye düşündüm ama vazgeçtim. Zaten magnet, şeker falan yapacam.
Valla kuzum yapıorumda ne zmna hangisini dağıtcn onu bilmiorum daha :))kızlar bunları doğumdan sonra gelenlere vermek için mi yapıyorsunuz yoksa mevlütte mi, ben biraz bilgisizim bu konularda :))
Kraftın temassız ateş ölçerini aldım. Mutlaka temassız al. En kullanışlı olan o. Çok sık kullanacağımız bir ürün. Sürekli manuel olanla ölçmek imkansız ve bebiş rahatsız olur. En iyisi temassız olan
omron markası görümcem hediye verecek
Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildircanım ya noldu ki, ne belirtisi yaşıyorsun bence doktora git canım hemen
Pisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
İnşaallah değildir. üzülmeyin kendinizi.Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir
Kızlar kahverengi akıntım geldiacile gitcem birazdan
Daha önce skntı var mıydı yani erken dgm riski falan? Derin nefes al ve soluna yat...sakinleş...Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir
ben sebamed almaya karar verdim hepsini kendime de sebamed kullanıyorum su an çatlak kremi olarakPisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Canim annem bana gencodan aldi ust katina cik hersey var bebek icin. Uyku seti nevresim havlu seti. Ister taksitle ister pesin alabilirsin. Birde Şımga var ordada bi tane görmüştüm ben mavi.ayyy bende sana onu sorucaktım canım yaa, yorganı falan aldım gayet güzel olmuş ama burda nerde satılıyor nevresim tarzı şeyler, önünden kesin geçmişimdir ama kimbilir nerde :)))
Canim cekincek insan deil ama bilmiyorum. Bende gel diyemiyorum annesini cagirmio beni cagrio demesin die. Oruo saolsn bisuru hirka yelek battaniye ormus ama bir bole bi garip cozemedimbence istiyoda çekiniyo.istemese hırka ördürmez.
ben bepanthol almak istiyorum. en azından ilk zamanlarda. pahalıymış ama bildiğim kadarıyla iyi bir pişik kremi.
benimki hep oralarda dolanıyoYa benimkide aynı yerden bgn ilk defa tekmeledi döndüler mi acaba
Niye.. evi yerlestircem die yordunmu kendini@zipircik canım senin hangi belirtilerin oldu doğumdan önce ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum?
Canim bizide haberdar etKızlar kahverengi akıntım geldiacile gitcem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?