2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Süper fikir... Etiketi nerde bastırıyoruz.

bunlar da yeni yaptığım lavanta kavanozlarım.keseyle süsledim.bir de külahlı stand aldım içine lokum koycam

Teşekkür Ederiz canm biz de öyle düşündük dolabı da kendi dolabmda yer actm şimdilk idare.edicez

canim valla biz de oda yapiyoruz ama bebek benle yatcak,odasi da kocaman hatta..dolabini komidini koycaz,oyuncaklar fln..hani bikac aylik olunca odasini tanisin istedgm icin simdiden yapiyoruz..sen d ondan uzulme,tasininca istedgn sekil yaparsin..simdi hatta besigi odasinda ya cok tatli duruo.. besik ordan gidince bosalcak oda ama yapcak bisi yok

yine tum gunumuz bebiskomuza gitti yav,yerim yaa kucuk kucuk isleri bitmio veletimin

ay bi de masallah ne guzel seyler yapmissiniz yaa bayildiimmmm

bunlar da yeni yaptığım lavanta kavanozlarım.keseyle süsledim.bir de külahlı stand aldım içine lokum koycam
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Dün o minik kavanozlari ben de gördüm malzemecide, minik minik çok tatlılar, alıp yapsam mı bişeyler diye düşündüm ama vazgeçtim. Zaten magnet, şeker falan yapacam.

Pisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
Sudocrem, sebamed, bepanthol... karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…