- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.241
mesai saatinin dolmasını bekliyorumselam annişler, napıyonuz
Gule gule kullansin insallah bebisin canim dolaplari silerken ne kullandiniz canim30+2 deyim. Dün bayağı bir eşyası vardı 4 makina yıkandı kurudular. Şimdi kayınvalde ütülüyor hepsini. Oda havalandı,çekmeceler herşey silimdi yerleştirecek saolsun.... Ama bayağı zaman alıyor aklımda bulunsun canım. Oda takımlarında boya oluyor. Üç kere su değiştirip sildik,birde durulama 4 oldu. Kendin yapacaksan çok ağırlaşmadan başlamalısın.
allah yardımcın olsun o zamnmesai saatinin dolmasını bekliyorumişlerimi bitirdim yoruldum.eve gidip yemek yapiiciğimmm ondan önce de pazar.birde çeyizciye gidicem ayyy ne kdr işim var ya
Canım dolap işini napıcaksınız? Bizde oda yapıcaktık bizimde taşınma işlerimiz var ve ne zaman olacağı belli değil.. Beşiği de mobilya mı alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum.. :/ park yatak alsak da bebeğimin eşyalarını nereye koyucam onu düşünüyorum.. Bi fikir verin kızlarr.. Benim şuan odasını eşyalarını hazırlamaya sizden çok çok daha önce ihtiyacım varTeşekkür ederiz canım oda yapmak istiodum aslnda içimde kaldıama zaten yapsakta belki de içinde hiç uyumadan tasınmamız gerekecek o yüzden beşikle yetinıorz kurduk nasılsa yıkanacak die de duruo sürekli karşısındaım cok güzel bi duygu ya :)
Maşallah canm ya bu kadar işi bi arada yapabilmek ne Güzel ben bi işe gidiorm olay bitiyo :)mesai saatinin dolmasını bekliyorumişlerimi bitirdim yoruldum.eve gidip yemek yapiiciğimmm ondan önce de pazar.birde çeyizciye gidicem ayyy ne kdr işim var ya
http://urun.n11.com/gecelik-ve-pija...li-lohusa-sabahlik-ve-gecelik-takim-P56404792 bak burada biraz daha ucuz
Canım dolap işini napıcaksınız? Bizde oda yapıcaktık bizimde taşınma işlerimiz var ve ne zaman olacağı belli değil.. Beşiği de mobilya mı alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum.. :/ park yatak alsak da bebeğimin eşyalarını nereye koyucam onu düşünüyorum.. Bi fikir verin kızlarr.. Benim şuan odasını eşyalarını hazırlamaya sizden çok çok daha önce ihtiyacım varmalum bebiş geldi bizim artık :)
şimdi açıldı çok güzel ama kışa göre kolları çok kısa durur. bu kare yakalılar da giyince çok çok açık duruyor ben denedim.hastane için biraz abartı geldi bana. kolları ve göğsü biraz daha olaydı iyiydi
Ne işi var orda da cıkmıs oraya kadarben de bişi yapmak ıstemıyorum. az önce gögsümün tam altında bır oynama, sertlesme oldu.
ilk defa oradan tekmeledı
yuhh
çok seksibit kadar cıkmıs
Maşallah canm ya bu kadar işi bi arada yapabilmek ne Güzel ben bi işe gidiorm olay bitiyo :)
benimki hep orda. kaburgalarımı kemiriyorNe işi var orda da cıkmıs oraya kadar
bunu açamadım ama.. ayrıca 54 tl diğeri hiç pahalı değil bence.
ahşap beşik ve şifonyer al.taşınınca dolabını alıp oda yaparsınpark yatak sevmiyorum alma ya
Ya benimkide aynı yerden bgn ilk defa tekmeledi döndüler mi acababen de bişi yapmak ıstemıyorum. az önce gögsümün tam altında bır oynama, sertlesme oldu.
ilk defa oradan tekmeledı
yuhh
Canm ben dolap aldm odasyla takım olsn istiorm bizim kendi dolabımız geniş onun bi kısmını boşalttam orayı kullanıcam şimdilk zaten herseyi cok minik yeter diye düşünüyorm bakalm cok ihtiyac olursa ikeadan falan alıcam bi tane normal boyuttaCanım dolap işini napıcaksınız? Bizde oda yapıcaktık bizimde taşınma işlerimiz var ve ne zaman olacağı belli değil.. Beşiği de mobilya mı alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum.. :/ park yatak alsak da bebeğimin eşyalarını nereye koyucam onu düşünüyorum.. Bi fikir verin kızlarr.. Benim şuan odasını eşyalarını hazırlamaya sizden çok çok daha önce ihtiyacım varmalum bebiş geldi bizim artık :)
Kokulu taş yapıomselam annişler, napıyonuz
bu çok güzelmiş bence açık olmaz biraz açık gelirse sana danteli içine dikiver ya da koltuk altından daralt
hmmm mantıklı tabi beli zor olabilir.bu tarz var lohusa pijamaları canım.bende netten aldım.Ucuz da, yeni doğum yapan arkadaşım dedi ki doğumdan hemen sonra kilolar duruyomuş, lohusa pijamaları hamile pantolonları gibi genişleyebildiği için daha rahat edersin dediii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?