2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gule gule kullansin insallah bebisin canim dolaplari silerken ne kullandiniz canim

Canım dolap işini napıcaksınız? Bizde oda yapıcaktık bizimde taşınma işlerimiz var ve ne zaman olacağı belli değil.. Beşiği de mobilya mı alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum.. :/ park yatak alsak da bebeğimin eşyalarını nereye koyucam onu düşünüyorum.. Bi fikir verin kızlarr.. Benim şuan odasını eşyalarını hazırlamaya sizden çok çok daha önce ihtiyacım var malum bebiş geldi bizim artık :)

ahşap beşik ve şifonyer al.taşınınca dolabını alıp oda yaparsın park yatak sevmiyorum alma ya

Evet beni de düşündüren o canım, çok açık durabilir, ben bunu gidip mağazada bir deniyim en iyisi..

Maşallah canm ya bu kadar işi bi arada yapabilmek ne Güzel ben bi işe gidiorm olay bitiyo :)

bazen geliyorlar eşim yine hamaratlığın tuttu diyor. ama dün akşam yemeğinden sonra sabaha kadar yatınca enerji topladım sanırım maşallah

ahşap beşik ve şifonyer al.taşınınca dolabını alıp oda yaparsın park yatak sevmiyorum alma ya

Ya bende hiç düşünmüyodum park yatak ama dolap falan da almicağım için ve taşınırken de toparlanması kolay olur diye düşündüm ama karar veremiyorum hiç yaa..

Canm ben dolap aldm odasyla takım olsn istiorm bizim kendi dolabımız geniş onun bi kısmını boşalttam orayı kullanıcam şimdilk zaten herseyi cok minik yeter diye düşünüyorm bakalm cok ihtiyac olursa ikeadan falan alıcam bi tane normal boyutta

Ucuz da, yeni doğum yapan arkadaşım dedi ki doğumdan hemen sonra kilolar duruyomuş, lohusa pijamaları hamile pantolonları gibi genişleyebildiği için daha rahat edersin dediii..
hmmm mantıklı tabi beli zor olabilir.bu tarz var lohusa pijamaları canım.bende netten aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…