2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman boşver sen onu, Allah'a havale et cnm
Öyle yaptım canım
ben o tiplere afedersin ama "bok yedi başları" diyorum. ve bok yedi başlarının söylediği hiç birşeyi kaale almıyorum
Ayyyy ne kadar doğru diyorsun ya
vintage tarzı severım ben hastane ıcın düşündüm, çok begendım aslında
tr de ıstedıgım tarz bişiler yok. ama bu da dolara vurunca 170 e gelıyor
bana göre fazla..
Bence de fazla ama çok istiyorsan al gitsin
Canım dikkat et yediklerine aman Allah korusun
Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir
Canım noldu yaaa geçmiş olsun kötü şeyler aklına getirme lütfen bizi de bilgilendir olur mu
eymentaa ne oldu canım bizi de bilgilendir durumun la ilgili. Çok geçmiş olsun. Kötü şeyler düşünme canım

kızlar bunları doğumdan sonra gelenlere vermek için mi yapıyorsunuz yoksa mevlütte mi, ben biraz bilgisizim bu konularda :))

ben doğum odası için bir masa düzenlemeyi düşünüyorum.sonra eve gelenlere de ayrı bir masa hazırlıcam.sonra evde mevlüt okutucaz onun için de dağıtılacaklar var.40 mevlüdünü de memleketimde yapıcam onda da başka şeyler dağıtmayı düşündüğüm için ne görüyosam alıyorum böyle

o da doğru. tıpkı bez meselesi gibi. onlarda da bilemiyorsun hangisi olsun. kimi o marka bana iyi geldi diyor kimi pişik yaptı yok sızdırdı diyor. onları da baştan az almak lazım bana göre.

Kizlar yazdiklarinizi okumaya calistim ogleden beri ne cok konusmussunuz. Bugun is yerinde masallah bi yogunluk vardi 1 den sonra 5e kdr hayat felc oldu bana. Esimi arayamadm oda beni yogundur die aramio sandm meger kocam yemekten zehirlenms eve bi geldim yatio istifta edip durmus dr a gotrmusler... bi yandan projelerle ugrasirken karnim cok acıdı. Smdi o koltugun bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum. Halimize bin sukur ama ne hale geldik... hemen toparlariz insallah. Eger bole yogunluk olursa 37yi beklemicem cikicam rapora karnim okdr sert ve agrioki

Eymentaa ya nolmuş ya allahım sen bize yardım et

Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir

canım yaa kıyamam, inş erken doğum değildir, ama yat uzan dinlen canım eşin gelene kadar

tamam canım genco ve şımga aklıma yazdım :))

ay canım ya doğumdan sonra da bitmiyor işler :))

bazı sitelere bastırabiliyorsun ama ben güvenemedim eşim yaptırdı partisepeti.com diye bi siteden arkadaşım yaptırmış istersen oraya bir bak
Baktım omdediğin siteye de , buna da ayarlayacağım birşwyler .... Çok saoll ama ben hiç bişiye karar veremiyorum.

:) gencods guzel seyler var. 2 liraya taksit bile yapiolarms ama annem pesin almis. Alicilar icin buyuk kolaylik :) bide karaca var ya fatih cad. Orda cok gUzel takim gormustum bide oraya bak istersen

bakıcam canım şımga genco ve karaca, bugün temizlik bitti nasılsa yarında keyif yapa yapa dolaşırım oraları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…