- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.341
Öyle yaptım canımaman boşver sen onu, Allah'a havale et cnm
Ayyyy ne kadar doğru diyorsun yaben o tiplere afedersin ama "bok yedi başları" diyorum. ve bok yedi başlarının söylediği hiç birşeyi kaale almıyorum
Bence de fazla ama çok istiyorsan al gitsinvintage tarzı severım benhastane ıcın düşündüm, çok begendım aslında
tr de ıstedıgım tarz bişiler yok. ama bu da dolara vurunca 170 e gelıyor
bana göre fazla..
Canım dikkat et yediklerine aman Allah korusunTeşekkürler cevaplar için. bende ya temassız yada çk hızlı ölçenlerden istiyorum. yorumlardanda en iyisi bu sekilde diye düşünmeye başladım.
eymentaa , çok geçmiş olsun. İnşaallah ciddi birşey yoktur.
bugünde moralim bozuk benim. şeker yüklemesinden sonra yiyorum yükselmiyor diye seviniyordum. bugün hep yüksek çıktı. yemekten önce düşük çıktı.. canım sıkıldı benimde.
Canım noldu yaaa geçmiş olsun kötü şeyler aklına getirme lütfen bizi de bilgilendir olur muAy gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir
Yok kuzum daha inşaat bitmedi taşınamadım ki hiç bana suç bulma tatlı tatlı oturuom ofisteNiye.. evi yerlestircem die yordunmu kendini
Canim bizide haberdar et
kızlar bunları doğumdan sonra gelenlere vermek için mi yapıyorsunuz yoksa mevlütte mi, ben biraz bilgisizimbu konularda :))
o da doğru. tıpkı bez meselesi gibi. onlarda da bilemiyorsun hangisi olsun. kimi o marka bana iyi geldi diyor kimi pişik yaptı yok sızdırdı diyor. onları da baştan az almak lazım bana göre.ben de bepanthol aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun.ama her bebek için farklıdır yaa herkesin cildine her şey iyi gelmez.bebeğin cildinde denemek lazım.bir kaç markanın küçük boylarından alabiliriz mesela
Hayır Can'ım sadece doktor şekerin yükselirse Bebek erken gelmek isteyebilir dedi. Sola yatırtmıyo benim oğlanDaha önce skntı var mıydı yani erken dgm riski falan? Derin nefes al ve soluna yat...sakinleş...
Eymentaa ya nolmuş ya allahım sen bize yardım etÖyle yaptım canım
Ayyyy ne kadar doğru diyorsun ya
Bence de fazla ama çok istiyorsan al gitsin
Canım dikkat et yediklerine aman Allah korusun
Canım noldu yaaa geçmiş olsun kötü şeyler aklına getirme lütfen bizi de bilgilendir olur mu
eymentaa ne oldu canım bizi de bilgilendir durumun la ilgili. Çok geçmiş olsun. Kötü şeyler düşünme canım
Valla kuzum yapıorumda ne zmna hangisini dağıtcn onu bilmiorum daha :))
Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir
Tamam ozaman ne bilim buara yogunum diince evle ilgili kosturuosun sandimYok kuzum daha inşaat bitmedi taşınamadım ki hiç bana suç bulma tatlı tatlı oturuom ofiste
Canim annem bana gencodan aldi ust katina cik hersey var bebek icin. Uyku seti nevresim havlu seti. Ister taksitle ister pesin alabilirsin. Birde Şımga var ordada bi tane görmüştüm ben mavi.
Canim cekincek insan deil ama bilmiyorum. Bende gel diyemiyorum annesini cagirmio beni cagrio demesin die. Oruo saolsn bisuru hirka yelek battaniye ormus ama bir bole bi garip cozemedim
Bizde yavas yavas dogurmaya baslicazmi neEymentaa ya nolmuş ya allahım sen bize yardım et
ben doğum odası için bir masa düzenlemeyi düşünüyorum.sonra eve gelenlere de ayrı bir masa hazırlıcam.sonra evde mevlüt okutucaz onun için de dağıtılacaklar var.40 mevlüdünü de memleketimde yapıcam onda da başka şeyler dağıtmayı düşündüğüm için ne görüyosam alıyorum böyle
:) gencods guzel seyler var. 2 liraya taksit bile yapiolarms ama annem pesin almis. Alicilar icin buyuk kolaylik :) bide karaca var ya fatih cad. Orda cok gUzel takim gormustum bide oraya bak istersentamam canım genco ve şımga aklıma yazdım :))
Baktım omdediğin siteye de , buna da ayarlayacağım birşwyler .... Çok saoll ama ben hiç bişiye karar veremiyorum.bazı sitelere bastırabiliyorsun ama ben güvenemedim eşim yaptırdı partisepeti.com diye bi siteden arkadaşım yaptırmış istersen oraya bir bak
:) gencods guzel seyler var. 2 liraya taksit bile yapiolarms ama annem pesin almis. Alicilar icin buyuk kolaylik :) bide karaca var ya fatih cad. Orda cok gUzel takim gormustum bide oraya bak istersen
Sabırsız çıktı bunlar ya bi 7 hafta daha beklesinler. Ben korkuma geldim eve yıkadım bebişin kıyafetleri yeni sözde leş gibi su aktı yada soldu bilmiyomBizde yavas yavas dogurmaya baslicazmi ne
Açlık 90 ı geçmicek tokluk 120 yi geçmicek 1. Saat canım.annişler bu açlık tokluk kan şekeri kaç olmalı normali ?
Yatıom Can'ım biraz iyi geldi. Ama bebeğin ayağı sankim birazdan ağzımdan çıkacakcanım yaa kıyamam, inş erken doğum değildir, ama yat uzan dinlen canım eşin gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?