2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bakıcam canım şımga genco ve karaca, bugün temizlik bitti nasılsa yarında keyif yapa yapa dolaşırım oraları :)))
Ohh valla benm icinde gez. Bende 2 hafta sonra gelicem insallah
Solmustur kiz ayni renkleri bi yikasaydin. Ne kirlendide les olacak suyu :) ayy valla keskem bende erkek olsaydim. Dunya erkek dunyasi valla hersey bizim omzumuzda

Solmustur kiz ayni renkleri bi yikasaydin. Ne kirlendide les olacak suyu :) ayy valla keskem bende erkek olsaydim. Dunya erkek dunyasi valla hersey bizim omzumuzda

gezerim canım benim valla sen olmasan ben baya bi uğraşırdım ne nerde diye :))

Renk çok fazla 2 şer mi atıcaktım allahtan beyazları açmadım daha. Erkeklik ye iç sı.. Si... Yat. Boşlukları sen doldur.

gecmis olsn cnm ikinize de.. iyi bak Allah korums esini de..birbirnize dikkat edin,dedign gbi al raporu bosver kendini dinle..azcik kaldi bak

Pisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
Sudocrem, sebamed, bepanthol... karar veremiyorum
Ben bepNthol alacağım. Kardeşim de onunla büyümüştü. Geleneksel

canım valla yorulmamaya çalış bak hamilelikte yorgunluktan oluyor sorunlar, yorucu olucaksa al rapor canım, brnim 16sında alıcam 32.haftamda çıkıcam izne, evde olunca başka valla

çikolata ye çocuk hareketlensiin denir ya. şimdi elifbursa86 beğendiği birşey yediğimizde çok hareketli oluyormuş ya. benimki her çikolatada öyle hareketlenmiyor. geçen Almanyadan gelen çikolata vardı ondan az yedim. nasıl coştu var ya.. normalde ara sıra çikolata yiyorum hiç böyle tepki vermemişti. almancı çocuk.

ooo senin bebiş ağzının tadını biliyormuş :))) demekki alman çikolatası daha güzel aynen canım almancı senin çocuk :))

gezerim canım benim valla sen olmasan ben baya bi uğraşırdım ne nerde diye :))
Olsn canm yardimim dokunuyosa ne mutlu bana. Keske bende yalovada olsamda beraber gezsek :)
Renk çok fazla 2 şer mi atıcaktım allahtan beyazları açmadım daha. Erkeklik ye iç sı.. Si... Yat. Boşlukları sen doldur.
Ben valla 3 parca icin makine dondurdum en koyulari onlardi :) zaten ben onlari direk doldurarak okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…