- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.361
Ohh valla benm icinde gez. Bende 2 hafta sonra gelicem insallahbakıcam canım şımga genco ve karaca, bugün temizlik bitti nasılsa yarında keyif yapa yapa dolaşırım oraları :)))
Solmustur kiz ayni renkleri bi yikasaydin. Ne kirlendide les olacak suyu :) ayy valla keskem bende erkek olsaydim. Dunya erkek dunyasi valla hersey bizim omzumuzdaSabırsız çıktı bunlar ya bi 7 hafta daha beklesinler. Ben korkuma geldim eve yıkadım bebişin kıyafetleri yeni sözde leş gibi su aktı yada soldu bilmiyombeceriksizlikten ölecem allam ben niye erkek değilimmm ya.
Yatıom Can'ım biraz iyi geldi. Ama bebeğin ayağı sankim birazdan ağzımdan çıkacak
Ohh valla benm icinde gez. Bende 2 hafta sonra gelicem insallah
Solmustur kiz ayni renkleri bi yikasaydin. Ne kirlendide les olacak suyu :) ayy valla keskem bende erkek olsaydim. Dunya erkek dunyasi valla hersey bizim omzumuzda
Renk çok fazla 2 şer mi atıcaktımOhh valla benm icinde gez. Bende 2 hafta sonra gelicem insallah
Solmustur kiz ayni renkleri bi yikasaydin. Ne kirlendide les olacak suyu :) ayy valla keskem bende erkek olsaydim. Dunya erkek dunyasi valla hersey bizim omzumuzda
teşekkür ederim. açıkcası etmiyordum. edeceğim artık.Canım dikkat et yediklerine aman Allah korusun
Valla yemedimtatlı mı yedin canım naptın bazen bir şey yiyince tadını beğenince bebekler daha çok hareketlenirmiş doktorum demişti, beğendim gene ye diye :)))
Valla yemedimçapraz hissediom şu an bebeği baş aşağı normal mi bilmiom
Kizlar yazdiklarinizi okumaya calistim ogleden beri ne cok konusmussunuz. Bugun is yerinde masallah bi yogunluk vardi 1 den sonra 5e kdr hayat felc oldu bana. Esimi arayamadm oda beni yogundur die aramio sandm meger kocam yemekten zehirlenms eve bi geldim yatio istifta edip durmus dr a gotrmusler... bi yandan projelerle ugrasirken karnim cok acıdı. Smdi o koltugun bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum. Halimize bin sukur ama ne hale geldik... hemen toparlariz insallah. Eger bole yogunluk olursa 37yi beklemicem cikicam rapora karnim okdr sert ve agrioki
Ben bepNthol alacağım. Kardeşim de onunla büyümüştü. GelenekselPisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
Sudocrem, sebamed, bepanthol... karar veremiyorum
Kizlar yazdiklarinizi okumaya calistim ogleden beri ne cok konusmussunuz. Bugun is yerinde masallah bi yogunluk vardi 1 den sonra 5e kdr hayat felc oldu bana. Esimi arayamadm oda beni yogundur die aramio sandm meger kocam yemekten zehirlenms eve bi geldim yatio istifta edip durmus dr a gotrmusler... bi yandan projelerle ugrasirken karnim cok acıdı. Smdi o koltugun bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum. Halimize bin sukur ama ne hale geldik... hemen toparlariz insallah. Eger bole yogunluk olursa 37yi beklemicem cikicam rapora karnim okdr sert ve agrioki
1. saat derken canım ben aynı gün baktırmadım da saat farkı ne içinAçlık 90 ı geçmicek tokluk 120 yi geçmicek 1. Saat canım.
Valla yemedimçapraz hissediom şu an bebeği baş aşağı normal mi bilmiom
çikolata ye çocuk hareketlensiin denir ya. şimdielifbursa86 beğendiği birşey yediğimizde çok hareketli oluyormuş ya. benimki her çikolatada öyle hareketlenmiyor. geçen Almanyadan gelen çikolata vardı ondan az yedim. nasıl coştu var ya.. normalde ara sıra çikolata yiyorum hiç böyle tepki vermemişti. almancı çocuk.
de mi.. seçici mi olacak ne.. şimdiden çikolata bile seçiyor.ooo senin bebiş ağzının tadını biliyormuş :))) demekki alman çikolatası daha güzel aynen canım almancı senin çocuk :))
Baktım omdediğin siteye de , buna da ayarlayacağım birşwyler .... Çok saoll ama ben hiç bişiye karar veremiyorum.
Amin amin cnm. Kahverengi leke gelmiş ondanEymentaa ya nolmuş ya allahım sen bize yardım et
Olsn canm yardimim dokunuyosa ne mutlu bana. Keske bende yalovada olsamda beraber gezsek :)gezerim canım benim valla sen olmasan ben baya bi uğraşırdım ne nerde diye :))
Ben valla 3 parca icin makine dondurdum en koyulari onlardi :) zaten ben onlari direk doldurarak okudumRenk çok fazla 2 şer mi atıcaktımallahtan beyazları açmadım daha. Erkeklik ye iç sı.. Si... Yat. Boşlukları sen doldur.
Açlık tokluk demedinmi yemekten 1 saat sonra ölçtüğün 120 yi geçmicek1. saat derken canım ben aynı gün baktırmadım da saat farkı ne için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?