- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.381
ay canım ya doğumdan sonra da bitmiyor işler :))
Herşeyi bıraktım yatıyom canım hakkettt ya kasıklara kadar yetişiyo eli midemdede dötü ve ayakları. Sıkışmış durumdaiyice dinlen iyi ol canim,ins baska agrin olmaz.. caoraz olayina gelince..bnm velet de oyle genelde..basi bi yandaaaa ayagi bi yandaaa kolu bi yandaaa
gecmis olsn cnm ikinize de.. iyi bak Allah korums esini de..birbirnize dikkat edin,dedign gbi al raporu bosver kendini dinle..azcik kaldi bak
Saolun kizlar valla diorum sen cabuk toparlan bana bisi olursa yanimizda kimsede yok. Hernekdr iim desemde vucut artik sinyal verio kostur kostur 15 20 gndr dinlenemiom zaman nasi gecio hic anlamiorm. Smdide acaba otrdgm yerden utuye devam mi etsem diorm ama gozumde almio fena olursam diecanım valla yorulmamaya çalış bak hamilelikte yorgunluktan oluyor sorunlar, yorucu olucaksa al rapor canım, brnim 16sında alıcam 32.haftamda çıkıcam izne, evde olunca başka valla
Bizde yavas yavas dogurmaya baslicazmi ne
Belde sancı var ve bebiş durmadan dönüyo içerde artık tekme atmıo benimki.Amin amin cnm. Kahverengi leke gelmiş ondansana ne oldu
Yordun mu kendini yoksa yaEymentaa ya nolmuş ya allahım sen bize yardım et
Yok tatlım rutin işler ya herifi fırçala ustaları fırçalaYordun mu kendini yoksa ya
ay evet ben anlayamamışım şimdi anladım teşekkürlerAçlık tokluk demedinmi yemekten 1 saat sonra ölçtüğün 120 yi geçmicek
Olsn canm yardimim dokunuyosa ne mutlu bana. Keske bende yalovada olsamda beraber gezsek :)
Ben valla 3 parca icin makine dondurdum en koyulari onlardi :) zaten ben onlari direk doldurarak okudum
Saolun kizlar valla diorum sen cabuk toparlan bana bisi olursa yanimizda kimsede yok. Hernekdr iim desemde vucut artik sinyal verio kostur kostur 15 20 gndr dinlenemiom zaman nasi gecio hic anlamiorm. Smdide acaba otrdgm yerden utuye devam mi etsem diorm ama gozumde almio fena olursam die
asıl o zaman başlıyo bence canım ama tatlı telaşlar yaa severek yapınca zor gelmez
Aman aman boşver sakın kendini yıpratma bebişi düşün annesiYok tatlım rutin işler ya herifi fırçala ustaları fırçalakafa yorgunluğu benimki.
Tesekkurler canim benimde haftasonu gelecek mobilyalarim bende oyle yapayim en guzeli arap sabunuSıvı arap sabunuyla sildik. En son duru suyla da duruladık.
bende bugün doktora gittim çok şükür açılma vs. yok.doğana kadar böyle çekicez.sağlıkla gelsin kuzularımızSeninle aynı sıkıntıdaydık yalnış hatırlamıyorsam.... Benimde kasık ağrılarım oluyor akşam bütün gün yatmama rağmen.... Sanki böyle bikini bölgesinin üstünü bıcakla kesip kapatmışlar gibi... Sordum doktora onlar olacak bebek aşağıda olduğu için kıpırdadıkça basınç yapıyormuş ve normalde göre daha çok hissediyorsun dedi. Normalde bu ağrılar 9 .ayda olur... Ama senin erken oldu.... Ağrıyacak dediminnoşlarımız için çekeceğiz
Hayatta ilk defa kendimden önce birilerini düşünüyorum vallaAman aman boşver sakın kendini yıpratma bebişi düşün annesi
Ayy ne bilim baksana hepimizin heryeri agriooodur canım yaa daha erken az daha bekleyelim
Düşün düşün oğluşu :) ana olucaz biz kızzz düşünecez tabiiiHayatta ilk defa kendimden önce birilerini düşünüyorum vallaAllah affetsin
Sancın nasıl? Ara ara gidip gelen mi ypksa devamlı mı var.... Doktorunu arasın mı.Belde sancı var ve bebiş durmadan dönüyo içerde artık tekme atmıo benimki.
Aynen çok şükür ki açılma yok. Sen evde tekmisin yoksa annenlerden biri bakıyor mu sana.bende bugün doktora gittim çok şükür açılma vs. yok.doğana kadar böyle çekicez.sağlıkla gelsin kuzularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?