2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyice dinlen iyi ol canim,ins baska agrin olmaz.. caoraz olayina gelince..bnm velet de oyle genelde..basi bi yandaaaa ayagi bi yandaaa kolu bi yandaaa
Herşeyi bıraktım yatıyom canım hakkettt ya kasıklara kadar yetişiyo eli midemdede dötü ve ayakları. Sıkışmış durumda

gecmis olsn cnm ikinize de.. iyi bak Allah korums esini de..birbirnize dikkat edin,dedign gbi al raporu bosver kendini dinle..azcik kaldi bak
canım valla yorulmamaya çalış bak hamilelikte yorgunluktan oluyor sorunlar, yorucu olucaksa al rapor canım, brnim 16sında alıcam 32.haftamda çıkıcam izne, evde olunca başka valla
Saolun kizlar valla diorum sen cabuk toparlan bana bisi olursa yanimizda kimsede yok. Hernekdr iim desemde vucut artik sinyal verio kostur kostur 15 20 gndr dinlenemiom zaman nasi gecio hic anlamiorm. Smdide acaba otrdgm yerden utuye devam mi etsem diorm ama gozumde almio fena olursam die

yok canım yapma boşver dinlen valla

bende bugün doktora gittim çok şükür açılma vs. yok.doğana kadar böyle çekicez.sağlıkla gelsin kuzularımız

bu kokulu taş malzemelerini nereden alıyosunuz....internetten mi aldınız...ben küçük bir yerdeyim burada olmaz....adres verirseniz sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…