2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

içimden bi ses daha çooook ağrıcak diyo =) dün akşam doktorum da aynısını dedi.şuyum var buyum var diye yakınınca daha dur bakalım yeni başlıosun asıl bundan sonra olcak dedi
Oyyy bundan snra olucaksa demekki son aylar ondan gecmio diolar hep agri siziyla omur mu gecer Rabbimize sukurler olsun yine asla stem etmiyorum ama cok yoruluyorum artik valla aglamak istiyorum

selam kızlar,kocam bu akşam arkadaşları ile dışarı çıkacakmış gündüz haber verdi bir daha ne aradı napıyosun eve gittin mi diye.sonra ben trip atınca da hamileymişim ya ondanmış bu triplerim.walla şuan boşanmayı düşünüyorum ne kadar bencillik değil mi?
benim gibi olan var mı zorla kendime ilgi migösterticem yazıklar olsun.

Okuyamadım yine sizi birsürü yazılmış...bugun bebişimin deterjanını dalin aldım...dalan az vardı evde bitti dalin denicem birde....ayrıca ateş ölçerim geldi prima bezimiz geldi ve tek kullanımlık alt açmalardan aldım bir paket...dolap beşik temizlendi bebişin peluş battaniyesi havlusu lohusa takımlarım yıkandı
...sadece 2 makina yıkanacak var oğluşumun kıyafetleri sonra benim işim biter kızlar biraz dinlenirim ütüyüde yaparım bu hafta biter yaniiii inş :)

Ayy kıyamam kuzum size nazarlaramı geldiniz dikkat et eşinede o lazımm sanaaa

Kızabilirsin üzülebilirsin ama boşanmak da ne demek???? Oyuncak mı evlilik. Böyle basit olaylardan dolayı boşanmayı düşünüyorum demen çok yanlış. Bence de sen galiba duygusal olarak sıkıntılısın o yüzden öyle düşünüyorsun

nedeni bu mu sırf bu yüzden mi boşanmayı düşünüyorsun, al karşına konuş bir daha yapmamasını söyle, ağzına öyle kolay kolay boşanma lafını alma, bdv de okumuyor musun ne eşler var

benim annem istanbulda ben bursadayım.kardeşim gelip kalıyor o gidince annem geliyor.yalnız da kalıyorum.duruma göre değişiyor.sen tekmisin
Yok ben de tek degilim. Annem surdu 1 ay simdi o gitti k.v geldi. O da dayanabildigi kadar durur.... sonra.ben.istemiyorum zaten.bana sadece yemek yapip dolaba koysalar yeter. Ben isitir yerim. Idare ederim. Oyle iste zor oluyor... korkuyorum.simdiden biktiricam bebis dogunca beni erkenden.yalniz birakirlar diye.

bu kokulu taş malzemelerini nereden alıyosunuz....internetten mi aldınız...ben küçük bir yerdeyim burada olmaz....adres verirseniz sevinirim....
Barmardan bakabilirsn internette cnm ben yerinden aldım ama internet sayfasıda var herşeyi bulabilirsn ordan..birde birmax varmış sanırım onu pek bilmiorum ama bi bak onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…