- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.401
Cenenin yorgunlugu seyine vurmus demekkiYok tatlım rutin işler ya herifi fırçala ustaları fırçalakafa yorgunluğu benimki.
Uzandim ama benm bebis masallah gerip duruo karnimi cok fena da sanci yapio allah sonumuzu hayretsinyok canım yapma boşver dinlen valla
Canım dikkat et kendine ayakta durma agır kaldırma bekleain bebiller Biraz dahaya erken yaniYatıom Can'ım biraz iyi geldi. Ama bebeğin ayağı sankim birazdan ağzımdan çıkacak
benim annem istanbulda ben bursadayım.kardeşim gelip kalıyor o gidince annem geliyor.yalnız da kalıyorum.duruma göre değişiyor.sen tekmisinAynen çok şükür ki açılma yok. Sen evde tekmisin yoksa annenlerden biri bakıyor mu sana.
Oyyy yeriz senin kuzunu :)):) aynen ben bi deneme yapayım dolabı bi boşaltmaya çalışayımiyi çok şükür canım, yarın iki haftalık olucak kuzucuk :))
Ayy ne bilim baksana hepimizin heryeri agriooo
Cenenin yorgunlugu seyine vurmus demekki
Uzandim ama benm bebis masallah gerip duruo karnimi cok fena da sanci yapio allah sonumuzu hayretsin
Oyyy bundan snra olucaksa demekki son aylar ondan gecmio diolar hep agri siziyla omur mu geceriçimden bi ses daha çooook ağrıcak diyo =) dün akşam doktorum da aynısını dedi.şuyum var buyum var diye yakınınca daha dur bakalım yeni başlıosun asıl bundan sonra olcak dedi
Sorma yaramazlarrr guya bu aylarda hep uyuyo olmalilarmis benimki gece gndrz hep uyanik :)amin canım, büyüyorlar artık daha da acıtıyorlar
Sorma yaramazlarrr guya bu aylarda hep uyuyo olmalilarmis benimki gece gndrz hep uyanik :)
Lokum standından bende aldım :))bunlar da yeni yaptığım lavanta kavanozlarım.keseyle süsledim.bir de külahlı stand aldım içine lokum koycam
Ben sebamed aldm cnm herşeyiniPisik kremi olarak ne alacaksınız kızlar?
Evde küçük deneme boy desitin var, yorumlara baktım iyi gibi, ama çok fazla seçenek var..
Sudocrem, sebamed, bepanthol... karar veremiyorum
Ayy kıyamam kuzum size nazarlaramı geldinizKizlar yazdiklarinizi okumaya calistim ogleden beri ne cok konusmussunuz. Bugun is yerinde masallah bi yogunluk vardi 1 den sonra 5e kdr hayat felc oldu bana. Esimi arayamadm oda beni yogundur die aramio sandm meger kocam yemekten zehirlenms eve bi geldim yatio istifta edip durmus dr a gotrmusler... bi yandan projelerle ugrasirken karnim cok acıdı. Smdi o koltugun bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum. Halimize bin sukur ama ne hale geldik... hemen toparlariz insallah. Eger bole yogunluk olursa 37yi beklemicem cikicam rapora karnim okdr sert ve agrioki
Aynennn öle daha arkadaşlarımda bisürü şeyler hazırlıo bakcaz duruma göre :))baştan hazır olsun yani :))
Kızabilirsin üzülebilirsin ama boşanmak da ne demek???? Oyuncak mı evlilik. Böyle basit olaylardan dolayı boşanmayı düşünüyorum demen çok yanlış. Bence de sen galiba duygusal olarak sıkıntılısın o yüzden öyle düşünüyorsunselam kızlar,kocam bu akşam arkadaşları ile dışarı çıkacakmış gündüz haber verdi bir daha ne aradı napıyosun eve gittin mi diye.sonra ben trip atınca da hamileymişim ya ondanmış bu triplerim.walla şuan boşanmayı düşünüyorum ne kadar bencillik değil mi?
benim gibi olan var mı zorla kendime ilgi migösterticem yazıklar olsun.
selam kızlar,kocam bu akşam arkadaşları ile dışarı çıkacakmış gündüz haber verdi bir daha ne aradı napıyosun eve gittin mi diye.sonra ben trip atınca da hamileymişim ya ondanmış bu triplerim.walla şuan boşanmayı düşünüyorum ne kadar bencillik değil mi?
benim gibi olan var mı zorla kendime ilgi migösterticem yazıklar olsun.
Aynennn öle daha arkadaşlarımda bisürü şeyler hazırlıo bakcaz duruma göre :))
Yok ben de tek degilim. Annem surdu 1 ay simdi o gitti k.v geldi. O da dayanabildigi kadar durur.... sonra.ben.istemiyorum zaten.bana sadece yemek yapip dolaba koysalar yeter. Ben isitir yerim. Idare ederim. Oyle iste zor oluyor... korkuyorum.simdiden biktiricam bebis dogunca beni erkenden.yalniz birakirlar diye.benim annem istanbulda ben bursadayım.kardeşim gelip kalıyor o gidince annem geliyor.yalnız da kalıyorum.duruma göre değişiyor.sen tekmisin
Barmardan bakabilirsn internette cnm ben yerinden aldım ama internet sayfasıda var herşeyi bulabilirsn ordan..birde birmax varmış sanırım onu pek bilmiorum ama bi bak onadabu kokulu taş malzemelerini nereden alıyosunuz....internetten mi aldınız...ben küçük bir yerdeyim burada olmaz....adres verirseniz sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?