2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ara canim, hep onun mu aramasini bekliyorsun. Boyle birseyden bosanilir mi hic....

Barmardan bakabilirsn internette cnm ben yerinden aldım ama internet sayfasıda var herşeyi bulabilirsn ordan..birde birmax varmış sanırım onu pek bilmiorum ama bi bak onada
teşekkür ederim canım....bu arada yazamadım okuyorum genelde ....bebek odanıza bayıldım güle güle büyüsün bol uykulu bebek olsun inşallah....

Hayirlisiyla gelsinler canim bende kasilmalari hissediyorum artik bazen dogurcam diyorum ins ocagi beklerler

Hee biter :) benmde bu aksam carsaflar yikanio kiyaftler kurudu ama nezaman utusu biter ya nasip :) ole hemen biter gbi gelio ama kucuk seyler bitmioooooooo
Ayy kıyamam kuzum size nazarlaramı geldiniz dikkat et eşinede o lazımm sanaaa
Ay sorma canm aksam eve geldim normalde cikarken arardim. Tam is cikisi arkdsm aradi onla konusunca arayamadm eve girdim onu ole yatio gozleri kaynis gorunce sok oldum. Rabbim bununla biraksin elhamdulillah. Ben naparim onsuz su ara hele hepten ona ihtiyacim var :)

Tahmin edebiliorum kuzum neler hissettiğini ..
Aman Allahım kötüsünden korusun..ii bak eşine canımm..

nedeni bu mu sırf bu yüzden mi boşanmayı düşünüyorsun, al karşına konuş bir daha yapmamasını söyle, ağzına öyle kolay kolay boşanma lafını alma, bdv de okumuyor musun ne eşler var
haklısın ama sinnir oluyorum.konuşunca da hep ben haksızım.bana gelince harcamalarımıza dikkat etmeliyiz der kendisi arkadaşlarıyla dışarı çıkar.
kendimi onun yerine koyuyorum insan merak etmeden nasıl durabilir nasıl beni arayıp sormaz aklım almıyor gerçekten.
tamamen kendini önemli tutuyor en fazla tepki göstericem ve sonra barışıcaz buna güvenip bu şekilde davranıyodur.

Çok kötüsün :) biter desen nolur yani :) kızz karnın belim bacaammm kopuyoo bitsin da artık yoruldummm evt bide çarşaflar falan ütülenicek doğru boşver keyff yapalımm uzat ayaklarını yatışşşşş

Aayy kizlar 1 aydir acayip istahim acik kilolar geliyorr sanki ben acikinca bebegimde acikiyomus gibi geliyo ve atistiriyorum gercektede acikiyomudur acaba???
Bugun kahvaltıda neredeyse 1 ekmek yemişim ben :) ekmeğin arasına mutfağı koyacammm :) :) :)

Oyyy bundan snra olucaksa demekki son aylar ondan gecmio diolar hep agri siziyla omur mu gecer Rabbimize sukurler olsun yine asla stem etmiyorum ama cok yoruluyorum artik valla aglamak istiyorum

şükretmek lazım tabi ki.ama son haftalarda nasıl oluruz aklım hayalim almıyor.benim şimdiden yattığım yerden kalkışım bile festival havasında geçiyo çok gülüyom kendime

e bebek te disney eriket yarısı olmuş ama beğenmedim tırt hepsi ayaklı altlar iyi ama ihtiyacı olan alsın güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…