- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.441
Nasil yapiyorsun ben hiç denemedim ama yapabilirmiyim diye dusunuyorum netten toz kalip falan baktım amaKokulu taş yapıom
Birazdan duş alıp kuaföre çıkcamm
Sen napıosun :)
Benim Kocam da ben biyerdeyken hiç arayıp sormaz veya kendisi biyerde iken önceleri ben de senin gibi düşünmüştüm üzülüp ağlamıştım ama şimdi çok memnunum bu huyundanhaklısın ama sinnir oluyorum.konuşunca da hep ben haksızım.bana gelince harcamalarımıza dikkat etmeliyiz der kendisi arkadaşlarıyla dışarı çıkar.
kendimi onun yerine koyuyorum insan merak etmeden nasıl durabilir nasıl beni arayıp sormaz aklım almıyor gerçekten.
tamamen kendini önemli tutuyor en fazla tepki göstericem ve sonra barışıcaz buna güvenip bu şekilde davranıyodur.
Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım çok şükür renk veren olmadı. Yarin da ütülerim
Nevresimlerle pijamalarımı da daha sonra yıkarım.
Ohh hadi göZünaydınnn bende bgn pijamaşarımı yıkadım bi nevresimler kaldı :)
Iyice ağırlaştık canım bi de bebişin hareketleri de yoruyor bence. Ben çok yoruluyorum o hareket edinceKızlar ya ben de uzandım mı kalkana kadar dayak yemiş gibi oluyorum yattığım yerden ağrıyor bacaklarım kalcam
Dost aci soyler :) kiz bende guya 2 gune bitircektim kiyaftler kurudu daha bu aksam yeni. Carsaflari yikadm yarinada bornozuyla polar battaniye bide ayicikli alt acmasi kaldi. E zaten hafta sonu geldi. Cuma dr a gittikten snra ise gitmicem o gun otrdugum yerden yapabildigimi yaparm diorm kalan da ctsi pazara kalir. Guya ben pazar gunu yerlestrrim diorum ama bakalim hayaller ve gercekler ne olacak :)Çok kötüsün :) biter desen nolur yani :) kızz karnın belim bacaammm kopuyoo bitsin da artık yoruldummm evt bide çarşaflar falan ütülenicek doğruboşver keyff yapalımm uzat ayaklarını yatışşşşş
Ayy benimde ole agir cekim ahlayip puflayarak kalkiyorum. Bunada sukur napalim hele kalkip vc ye gidisim bi bastonum eksik 2 buklum gidiyorumşükretmek lazım tabi ki.ama son haftalarda nasıl oluruz aklım hayalim almıyor.benim şimdiden yattığım yerden kalkışım bile festival havasında geçiyo çok gülüyom kendime
Insallah canim... vay be "bebegimi hissetmiyorum bisi mi "oldu derken "camasirlarini yikadim utuluyorum " a gectikben de dün yıkadım bebişimin hastane çantasına koncaklarını.yarın da ütülücem kısmetse.bugün de yorgan nevresim battaniye ne varsa yıkadım.evde giyceklerini de yarın yıkarım haftasonuna kadar bitirmek istiyorum hepsini.hepimize kolay gelsin kızlar.inşallah sağlıcakla kullansınlar da bol bol yıkayıp ütüleyelim tekrar tekrar
Okuyamadım yine sizi birsürü yazılmış...bugun bebişimin deterjanını dalin aldım...dalan az vardı evde bitti dalin denicem birde....ayrıca ateş ölçerim geldi prima bezimiz geldi ve tek kullanımlık alt açmalardan aldım bir paket...dolap beşik temizlendi bebişin peluş battaniyesi havlusu lohusa takımlarım yıkandı
...sadece 2 makina yıkanacak var oğluşumun kıyafetleri sonra benim işim biter kızlar biraz dinlenirim ütüyüde yaparım bu hafta biter yaniiii inş :)
Aradım canım devamlı yok sancı hatta geçti şu an. Yoğun akıntın yoksa dinlen geçer dedi çok şükür iyiyim şu an ama bir an doğuruom sandımSancın nasıl? Ara ara gidip gelen mi ypksa devamlı mı var.... Doktorunu arasın mı.
30 dayım canım şu an evet daha erken. Ya eğilirken bile dikkat etmemiz lazım artıkCanım dikkat et kendine ayakta durma agır kaldırma bekleain bebiller Biraz dahaya erken yanisen kaçıncı haftadasın
Canım benimki de öyle hatta acil bir şey olursa ara da naptın napıyon diye arama kalabalık ortam kimsenin karısı aramıyo diyoselam kızlar,kocam bu akşam arkadaşları ile dışarı çıkacakmış gündüz haber verdi bir daha ne aradı napıyosun eve gittin mi diye.sonra ben trip atınca da hamileymişim ya ondanmış bu triplerim.walla şuan boşanmayı düşünüyorum ne kadar bencillik değil mi?
benim gibi olan var mı zorla kendime ilgi migösterticem yazıklar olsun.
Yok kız kim dediyse yalan sölemiş gecede tepişiyo bunlar hani bebekler uyuya uyuya büyürdü bizimkiler zıplayıp duruyo. İçimde dönerken artık neresine denk getiriyosa midemi bi buruyo anlatamamSorma yaramazlarrr guya bu aylarda hep uyuyo olmalilarmis benimki gece gndrz hep uyanik :)
Gene doğuramadım canım beceriksiz çıktım benCanım benimki de öyle hatta acil bir şey olursa ara da naptın napıyon diye arama kalabalık ortam kimsenin karısı aramıyo diyoanlamaya çalışıyorum çok geriliyor o da benimle çok sıkıntılı geçiyor hamileliğim. Her zaman çıkamıyor. Önceden eve uğramayan adam evlendi bebek de erken oldu bir anda haftada bir iki gün bikac saat arkadaşlarını anca görebiliyor. Cevresi de acayip geniş çoguyla görüşemiyor bile. Yani şartlarınız ne bilmiyorum ama o kadar sorun etme.
Be daha çok ailesiyleyken sorun çıkarıyorum. Ben bu haldeyken zırt pırt anasına babasına gitse birbirimize giriyoruzistiyorlar ki her gün yanlarında olsun. Ama olmaz. Tartışmalarımız bu konuda olur.
T the angellll canım geçmiş olsun eşine ya onlar hasta olmasın valla biz de perişan oluyozbenimki de grip
eymentaa canım gecmiş olsun haberdar et bizi.
ametist80 kız doguruyon mu az daha bekle gecmiş olsun.
Kız bulantı bendede var merdaneli çamaşır makinesi gibi içim niye öle oluyokiBenimde 2 gundur hafiften midem bulaniyo bugun tahlil falan yaptirdik ama bisey cikmadi.nerdeyse doguracam mide bulantim basladi
Bekle kız daha erken. Becereme şimdilikGene doğuramadım canım beceriksiz çıktım ben
Yorganlar yıkanırmı kız bebeğin? Bi sorayım dedim pamuklu aldım kıçı başı dağıtmasınBebeğimin kıyafetlerini yıkadım çok şükür renk veren olmadı. Yarin da ütülerim
Nevresimlerle pijamalarımı da daha sonra yıkarım.
Demekki biz bebis hazirligini hafife almisizDost aci soyler :) kiz bende guya 2 gune bitircektim kiyaftler kurudu daha bu aksam yeni. Carsaflari yikadm yarinada bornozuyla polar battaniye bide ayicikli alt acmasi kaldi. E zaten hafta sonu geldi. Cuma dr a gittikten snra ise gitmicem o gun otrdugum yerden yapabildigimi yaparm diorm kalan da ctsi pazara kalir. Guya ben pazar gunu yerlestrrim diorum ama bakalim hayaller ve gercekler ne olacak :)ekmek icinde maaaaaasaaaalllah diyorum Afiyet olsun sekerim
PekiBekle kız daha erken. Becereme şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?