2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim Kocam da ben biyerdeyken hiç arayıp sormaz veya kendisi biyerde iken önceleri ben de senin gibi düşünmüştüm üzülüp ağlamıştım ama şimdi çok memnunum bu huyundan çok rahatım walla. Olaya bu açıdan yaklaş bence

Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım çok şükür renk veren olmadı. Yarin da ütülerim
Nevresimlerle pijamalarımı da daha sonra yıkarım.

Ohh hadi göZünaydınnn bende bgn pijamaşarımı yıkadım bi nevresimler kaldı :)

ben de dün yıkadım bebişimin hastane çantasına koncaklarını.yarın da ütülücem kısmetse.bugün de yorgan nevresim battaniye ne varsa yıkadım.evde giyceklerini de yarın yıkarım haftasonuna kadar bitirmek istiyorum hepsini.hepimize kolay gelsin kızlar.inşallah sağlıcakla kullansınlar da bol bol yıkayıp ütüleyelim tekrar tekrar

Dost aci soyler :) kiz bende guya 2 gune bitircektim kiyaftler kurudu daha bu aksam yeni. Carsaflari yikadm yarinada bornozuyla polar battaniye bide ayicikli alt acmasi kaldi. E zaten hafta sonu geldi. Cuma dr a gittikten snra ise gitmicem o gun otrdugum yerden yapabildigimi yaparm diorm kalan da ctsi pazara kalir. Guya ben pazar gunu yerlestrrim diorum ama bakalim hayaller ve gercekler ne olacak :) ekmek icinde maaaaaasaaaalllah diyorum Afiyet olsun sekerim

şükretmek lazım tabi ki.ama son haftalarda nasıl oluruz aklım hayalim almıyor.benim şimdiden yattığım yerden kalkışım bile festival havasında geçiyo çok gülüyom kendime
Ayy benimde ole agir cekim ahlayip puflayarak kalkiyorum. Bunada sukur napalim hele kalkip vc ye gidisim bi bastonum eksik 2 buklum gidiyorum

Insallah canim... vay be "bebegimi hissetmiyorum bisi mi "oldu derken "camasirlarini yikadim utuluyorum " a gectik
1 ay sonra dogumlar baslad

ben de dalinin granül sabununu kullandım canım gayet iyi ben memnun kaldım.işler bitince napıcaz şimdi yine oyalanıyoz böyle.iş kalmayınca doğum için daha çok sabırsızlanmaya başlıcaz galiba boşluktan

Canım benimki de öyle hatta acil bir şey olursa ara da naptın napıyon diye arama kalabalık ortam kimsenin karısı aramıyo diyo anlamaya çalışıyorum çok geriliyor o da benimle çok sıkıntılı geçiyor hamileliğim. Her zaman çıkamıyor. Önceden eve uğramayan adam evlendi bebek de erken oldu bir anda haftada bir iki gün bikac saat arkadaşlarını anca görebiliyor. Cevresi de acayip geniş çoguyla görüşemiyor bile. Yani şartlarınız ne bilmiyorum ama o kadar sorun etme.
Be daha çok ailesiyleyken sorun çıkarıyorum. Ben bu haldeyken zırt pırt anasına babasına gitse birbirimize giriyoruz istiyorlar ki her gün yanlarında olsun. Ama olmaz. Tartışmalarımız bu konuda olur.

T the angellll canım geçmiş olsun eşine ya onlar hasta olmasın valla biz de perişan oluyoz benimki de grip

eymentaa canım gecmiş olsun haberdar et bizi.

ametist80 kız doguruyon mu az daha bekle gecmiş olsun.

Sorma yaramazlarrr guya bu aylarda hep uyuyo olmalilarmis benimki gece gndrz hep uyanik :)
Yok kız kim dediyse yalan sölemiş gecede tepişiyo bunlar hani bebekler uyuya uyuya büyürdü bizimkiler zıplayıp duruyo. İçimde dönerken artık neresine denk getiriyosa midemi bi buruyo anlatamam

Gene doğuramadım canım beceriksiz çıktım ben

Herkes dogum belirtileri gibi şeyler yaşıyo sanırım benim de sancım oluyo arada üşütmüş de olabiliriz dikkat edin kalın giyinin ayakları beli göbeği totoyu sıcak tutun aman ha

Demekki biz bebis hazirligini hafife almisiz planlar tutmuyor azcık ta kendim için gezmek istiyorum içim daraldı bişe beğeniyorum kendime sonra diom boşver bebise şunu alırım resmen kendimizden vazgectik yahu 2 tayt 1 pantolonla idare ediyorum yazık bana ben kendime alışveriş yapcem lcw den hihhhhhhhhh ekmegimide yerim alisverisimide yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…