- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.461
Sen hiç merak etme is bitmezben de dalinin granül sabununu kullandım canım gayet iyi ben memnun kaldım.işler bitince napıcaz şimdi yine oyalanıyoz böyle.iş kalmayınca doğum için daha çok sabırsızlanmaya başlıcaz galiba boşluktan
Beklerim senden bu performansıBugun kahvaltıda neredeyse 1 ekmek yemişim ben :) ekmeğin arasına mutfağı koyacammm :) :) :)
Geçen gün benim taytın arası yırtılmış diktim onu giyiyom artıkDemekki biz bebis hazirligini hafife almisizplanlar tutmuyor azcık ta kendim için gezmek istiyorum içim daraldı bişe beğeniyorum kendime sonra diom boşver bebise şunu alırım resmen kendimizden vazgectik yahu 2 tayt 1 pantolonla idare ediyorum yazık bana ben kendime alışveriş yapcem lcw den hihhhhhhhhh ekmegimide yerim alisverisimide yaparım
Tostu bıraktımBeklerim senden bu performansı
Geçmiş olsun canım aman dikkat et son düzlükteyizAradım canım devamlı yok sancı hatta geçti şu an. Yoğun akıntın yoksa dinlen geçer dedi çok şükür iyiyim şu an ama bir an doğuruom sandım
Çok kolay cnm ,tozu suyla karıştırıp içine esans sıkıosun ve kalıba döküosun 10dk snra hazır istediğin gbi süslüosunNasil yapiyorsun ben hiç denemedim ama yapabilirmiyim diye dusunuyorum netten toz kalip falan baktım ama
Alışveriş yapalım yaaaa yoksa kiyafetsizlikten lohusa takimlarimi giyip gezcem çarşıda pazardaGeçen gün benim taytın arası yırtılmış diktim onu giyiyom artık
Ay kıyamam kız sana ben de aynı durumdayım. Kendime bişey alamıyom diyom ki onun yerine bebişe bişey alırımDemekki biz bebis hazirligini hafife almisizplanlar tutmuyor azcık ta kendim için gezmek istiyorum içim daraldı bişe beğeniyorum kendime sonra diom boşver bebise şunu alırım resmen kendimizden vazgectik yahu 2 tayt 1 pantolonla idare ediyorum yazık bana ben kendime alışveriş yapcem lcw den hihhhhhhhhh ekmegimide yerim alisverisimide yaparım
Kabız yapacaktı seni zaten sulu bişiler ye artıkTostu bıraktım
Herkes bi mağaza gezsin modellerin resimlerini buraya yukleyelim begendigimizi gidip alalımAy kıyamam kız sana ben de aynı durumdayım. Kendime bişey alamıyom diyom ki onun yerine bebişe bişey alırım
Keşke bırakmasaydın bütün mutfağı yemenin yanında tost masum kalıyorTostu bıraktım
Evet yapalımda taytın üstüne kalın ve uzun bişiler bulamıyom ki ben ince trikolar var uzun olarak onlarlada üşüom. Lohusa takımları iğrenç ya ben hastanede Nasıl giycem bilmiyom valla süksemiz sarsılacakAlışveriş yapalım yaaaa yoksa kiyafetsizlikten lohusa takimlarimi giyip gezcem çarşıda pazarda
Pırasa yedim öğlenKabız yapacaktı seni zaten sulu bişiler ye artık
Herkes bi mağaza gezsin modellerin resimlerini buraya yukleyelim begendigimizi gidip alalımbu agirlikla 1 den fazla mağaza gezemeyiz
Ben bugün bakındım biraz aldım bi bluz soyunma kabinine girdim giydim baktım sonra oturdum kaldım orda mağaza çalışanı geldi abla başkalarıda beklio çıkarmısın dedi Nasıl gücüme gitti varya bi doğurayım gelcem yanına dedimHerkes bi mağaza gezsin modellerin resimlerini buraya yukleyelim begendigimizi gidip alalımbu agirlikla 1 den fazla mağaza gezemeyiz
Bol limonlu bayılırım. Bende brokoli haşladım onu yedim az önce ama yine açııımmmmmmmPırasa yedim öğlen
Allah korusun dinlen bol bol.... Yoruldun demekki vücüt sinyal veriyor artık...Aradım canım devamlı yok sancı hatta geçti şu an. Yoğun akıntın yoksa dinlen geçer dedi çok şükür iyiyim şu an ama bir an doğuruom sandım
Peki canım şunlardan alasam mi kendim mi yapsam. Patikli 5 diğerleri 4 musÇok kolay cnm ,tozu suyla karıştırıp içine esans sıkıosun ve kalıba döküosun 10dk snra hazır istediğin gbi süslüosun
Yorulmak değil ya açım artıkk aççççç midem sırtımda geziomAllah korusun dinlen bol bol.... Yoruldun demekki vücüt sinyal veriyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?