- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.481
Bende tam onu düşünüyordumKeşke bırakmasaydın bütün mutfağı yemenin yanında tost masum kalıyor
Benim üst çok fazla var normalde hep salak ustler giyinirim alttan bişi yok Toto aldı başını gittiEvet yapalımda taytın üstüne kalın ve uzun bişiler bulamıyom ki ben ince trikolar var uzun olarak onlarlada üşüom. Lohusa takımları iğrenç ya ben hastanede Nasıl giycem bilmiyom valla süksemiz sarsılacak
Gıcım donsuz kalsın yaniyok kız bu saatten sonra ne alcaz boşver doğurup zayıflayıp alalım
E tayt giyince totoyu Nasıl örtüon uzunmu bluzler. Benim eski bluzler örtmüyo şeuim ben burdayım die bağırıo eşimle hergün kavga ediozBenim üst çok fazla var normalde hep salak ustler giyinirim alttan bişi yok Toto aldı başını gitti
Bi porsiyon daha ye sebze kız o nolcskBol limonlu bayılırım. Bende brokoli haşladım onu yedim az önce ama yine açııımmmmmmm
Evvetttt uzun çoğu çok az açık kalıyor onuda hırka giyiniyorum kapanıyor o değilde allahtan yaza denk gelmedi hiç ortemezdikE tayt giyince totoyu Nasıl örtüon uzunmu bluzler. Benim eski bluzler örtmüyo şeuim ben burdayım die bağırıo eşimle hergün kavga edioz
Evde otur dur sen de bu zamandan sonra istesende gezemezsin zatenGıcım donsuz kalsın yani
Valla dimi nasıl örtcektik ben her sabah arabaya binerken kıçımı kapıya göbeğide direksiyona vuruomEvvetttt uzun çoğu çok az açık kalıyor onuda hırka giyiniyorum kapanıyor o değilde allahtan yaza denk gelmedi hiç ortemezdik
Araban var hemiiiiValla dimi nasıl örtcektik ben her sabah arabaya binerken kıçımı kapıya göbeğide direksiyona vuruomyukarı kaldırttım direksiyonu anca sığıyom artık.
Niye yasak E işe Nasıl gitcemAraban var hemiiiibaşka kimin var çıksın ortaya kızzz sen hala arabami kullaniyon yasak yaw artık yasak
Mide bulantisi icin bisey demedi tahlil yapti.sonuclarina baktm bisey yok.yarin arayacam yinede soracam.nefes darligi icinde dedigim gibi organlara yapilan baskidan dolayi dedi.nstye falanda girdim yine sanci falan yok sukur.ama hala midem bulaniyo hafiften.baska ne sebebi olabilir bilemiyom vallahaCanım doktorun ne dedi peki?
Yaa aynen canim yaa.kusma yok ama icim bulanik surekli anlamadim valllaha.biraz internete baktim rahim buyumesi falan filan diyodu.cokda arastirmak istemiyorum moralim bozulmasin diye.doktorda tahlil gormeden yorm yapmadi.tahlillerin normal derse niye bulaniyo acaba diye yine soracamm.off yaa rahatlik yok vallaha hergun yeni bisey cikiyor.sen nasil oldn sancin gectimiKız bulantı bendede var merdaneli çamaşır makinesi gibi içim niye öle oluyoki
Trafik açısından yasak değilde genelde hamileler son aylarda kullsnmiyoya kendini zorlamamak için o bakımdanNiye yasak E işe Nasıl gitcem
AynennnnnnKızlar ya ben de uzandım mı kalkana kadar dayak yemiş gibi oluyorum yattığım yerden ağrıyor bacaklarım kalcam
doğru diyosun canım şekerlerim falan bitti de ikramlıklarla da ben uğraşamam banane allahtan annem gelicek yakında onları da o düşünsün artık ben yapacağımı yaptımSen hiç merak etme is bitmezbunlar bitsin sonrada bebek şekeri kapı süsü difrize ikramlik oooooooo doğuma gidene kadar çalış
Yok kız kim dediyse yalan sölemiş gecede tepişiyo bunlar hani bebekler uyuya uyuya büyürdü bizimkiler zıplayıp duruyo. İçimde dönerken artık neresine denk getiriyosa midemi bi buruyo anlatamam
Arada sanci gibi oluyoo karnimda oluyo yanliz kaskati oluyo karnim bazen deecanım kasılma dediğin şey ağrı şeklinde mi, yoksa hani bazen insan sancı gibi bişey oluyor kıpırdayamıyor o tarz mı
Yyyaaaa napicaz boyleeBugun kahvaltıda neredeyse 1 ekmek yemişim ben :) ekmeğin arasına mutfağı koyacammm :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?