2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim üst çok fazla var normalde hep salak ustler giyinirim alttan bişi yok Toto aldı başını gitti

E tayt giyince totoyu Nasıl örtüon uzunmu bluzler. Benim eski bluzler örtmüyo şeuim ben burdayım die bağırıo eşimle hergün kavga edioz
Evvetttt uzun çoğu çok az açık kalıyor onuda hırka giyiniyorum kapanıyor o değilde allahtan yaza denk gelmedi hiç ortemezdik

Evvetttt uzun çoğu çok az açık kalıyor onuda hırka giyiniyorum kapanıyor o değilde allahtan yaza denk gelmedi hiç ortemezdik
Valla dimi nasıl örtcektik ben her sabah arabaya binerken kıçımı kapıya göbeğide direksiyona vuruom yukarı kaldırttım direksiyonu anca sığıyom artık.

Valla dimi nasıl örtcektik ben her sabah arabaya binerken kıçımı kapıya göbeğide direksiyona vuruom yukarı kaldırttım direksiyonu anca sığıyom artık.
Araban var hemiiii başka kimin var çıksın ortaya kızzz sen hala arabami kullaniyon yasak yaw artık yasak

Canım doktorun ne dedi peki?
Mide bulantisi icin bisey demedi tahlil yapti.sonuclarina baktm bisey yok.yarin arayacam yinede soracam.nefes darligi icinde dedigim gibi organlara yapilan baskidan dolayi dedi.nstye falanda girdim yine sanci falan yok sukur.ama hala midem bulaniyo hafiften.baska ne sebebi olabilir bilemiyom vallaha

Kız bulantı bendede var merdaneli çamaşır makinesi gibi içim niye öle oluyoki
Yaa aynen canim yaa.kusma yok ama icim bulanik surekli anlamadim valllaha.biraz internete baktim rahim buyumesi falan filan diyodu.cokda arastirmak istemiyorum moralim bozulmasin diye.doktorda tahlil gormeden yorm yapmadi.tahlillerin normal derse niye bulaniyo acaba diye yine soracamm.off yaa rahatlik yok vallaha hergun yeni bisey cikiyor.sen nasil oldn sancin gectimi

ben de artik bu kasilmalarla bebek hareketinin farkini anlamis bulunmaktayim..kasilma oldu mu nefesimi kesiyo resmen ya,icim gidiyo..bebiste oyle degil,tam tersi zevk aliyorum elimi koyunca.. her nasilsa bn bu kasilmalari baya yasiyorum da hadi ins bakalm,iyiyim cok sukur ama cok acitiyo yav

Sen hiç merak etme is bitmez bunlar bitsin sonrada bebek şekeri kapı süsü difrize ikramlik oooooooo doğuma gidene kadar çalış
doğru diyosun canım şekerlerim falan bitti de ikramlıklarla da ben uğraşamam banane allahtan annem gelicek yakında onları da o düşünsün artık ben yapacağımı yaptım

Yok kız kim dediyse yalan sölemiş gecede tepişiyo bunlar hani bebekler uyuya uyuya büyürdü bizimkiler zıplayıp duruyo. İçimde dönerken artık neresine denk getiriyosa midemi bi buruyo anlatamam

hahaha benim direk bağırsaklara dalıyo cimcime ip falan atlıyo galiba nası içim bi hoş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…