2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pembe, kırmızı, sarı :=) yogunluk pembe
askı ıyı oluyor
Ben farklı renk bulamadım sadece mavi pembe beyaz vardı hep sini mavi aldım yetmez se yine alırım ama yeter heralde benim hersey mavi oldu ya sözde her renk kullanacaktim ama sansima peluş battaniye de acele ettim almakta mavi aldım onuda duş tekneside mavi uyku seti de mavi iyhhhh bayilcemmm ama tatlılar

benım pembe rengım çok azdır heralde

Günaydın herkese. Eymentaa yı merak ediyorum. İyidir inşallah. Haber bekliyoruz. Bu arada ben bir hastane çıkışı aldım ve prima. Başka bişey yok ortada. İzne çıkınca hallederim diyorum ama inşallah oğlum gelmez o arada. Şiddetli karın ağrısı ile uyandım bu sabah. Geliyo diye düşündüm. Neyse ki yanlış alarm mış. Sadece tuvalet ihtiyacım varmış.

Yorganlar yıkanırmı kız bebeğin? Bi sorayım dedim pamuklu aldım kıçı başı dağıtmasın
Yıkama canım. Hazır mı aldın?
Mide yanması da var mı peki benim doktorum bebek saçlıysa yanma da bulantı da çok olur dedi. Yani bu bir şehir efsanesi derdim ama kendimde bizzat gördüm dedi.
Yine de doktorun ne dicek bakalım belki de rahim genişlemesi yukarı baskı yapıyodur dediğin gibi nefes darlığı da ondansa.

Günaydın kızlar sancıyla uyandım aha bebek geliyo dedim gazmış

Dün kocişle siyah nokta bandı yaptık benimki temizdi onun piiiiisssss çok dalga geçtim nası saklamışsın bunca pisliği derinde didim cok zoruna gitti çok güldüm hâlâ da gülüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…