- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.521
Benim de sabahlari geceleri hep akıyo aha grip diyorum gündüz bi şey yokbenim de uykum kaçtı yaa tuvalete kalktım bi daha uyuyamadım midem yanıyo burnum akıyo
Benim de sabahlari geceleri hep akıyo aha grip diyorum gündüz bi şey yok
Günaydın kızlar sancıyla uyandım aha bebek geliyo dedim gazmış
Dün kocişle siyah nokta bandı yaptık benimki temizdi onun piiiiisssss çok dalga geçtim nası saklamışsın bunca pisliği derinde didim cok zoruna gittiçok güldüm hâlâ da gülüyom
Sanmam. Gece soğuk oluyo ondandıralerji mi ki acaba canım?
Çok pahalı canımmm 10tane alsan 40-50tl yapar senin 50tanesi için alcağın malzemeler snca okadar tutar ztnPeki canım şunlardan alasam mi kendim mi yapsam. Patikli 5 diğerleri 4 mus
Bende hala kullanıom kızAraban var hemiiiibaşka kimin var çıksın ortaya kızzz sen hala arabami kullaniyon yasak yaw artık yasak
Saol canim benm senin esinede gecms olsn valla hasta olmasnlar biz nazlancaz cunkuCanım benimki de öyle hatta acil bir şey olursa ara da naptın napıyon diye arama kalabalık ortam kimsenin karısı aramıyo diyoanlamaya çalışıyorum çok geriliyor o da benimle çok sıkıntılı geçiyor hamileliğim. Her zaman çıkamıyor. Önceden eve uğramayan adam evlendi bebek de erken oldu bir anda haftada bir iki gün bikac saat arkadaşlarını anca görebiliyor. Cevresi de acayip geniş çoguyla görüşemiyor bile. Yani şartlarınız ne bilmiyorum ama o kadar sorun etme.
Be daha çok ailesiyleyken sorun çıkarıyorum. Ben bu haldeyken zırt pırt anasına babasına gitse birbirimize giriyoruzistiyorlar ki her gün yanlarında olsun. Ama olmaz. Tartışmalarımız bu konuda olur.
T the angellll canım geçmiş olsun eşine ya onlar hasta olmasın valla biz de perişan oluyozbenimki de grip
eymentaa canım gecmiş olsun haberdar et bizi.
@ametist80 kız doguruyon mu az daha beklegecmiş olsun.
Aynen valla bi aci oluo solda sisio hooopp karnim dalgalanio sagda sisio kaaskati oluo. Bunlar parendeci cikti anacimYok kız kim dediyse yalan sölemiş gecede tepişiyo bunlar hani bebekler uyuya uyuya büyürdü bizimkiler zıplayıp duruyo. İçimde dönerken artık neresine denk getiriyosa midemi bi buruyo anlatamam
Aynen valla siz hafife alirsaniz bende böyle yaparim dio sipalarDemekki biz bebis hazirligini hafife almisizplanlar tutmuyor azcık ta kendim için gezmek istiyorum içim daraldı bişe beğeniyorum kendime sonra diom boşver bebise şunu alırım resmen kendimizden vazgectik yahu 2 tayt 1 pantolonla idare ediyorum yazık bana ben kendime alışveriş yapcem lcw den hihhhhhhhhh ekmegimide yerim alisverisimide yaparım
Ahhh ahhh ne hallere dustukGeçen gün benim taytın arası yırtılmış diktim onu giyiyom artık
Saol canim benimT the angellll canım çok geçmiş olsun eşine
Kiz ben on tarafa bi oturuom yayilip. Hayatta bu halde direksiyona oturamam sokak aralarindan cikarken saga sola nasi bakicaksn. Bazen esim dio baksana gelen varmi die dogrulup bakana kdr o bakmjs oluo :) seni tebrik ederim reisValla dimi nasıl örtcektik ben her sabah arabaya binerken kıçımı kapıya göbeğide direksiyona vuruomyukarı kaldırttım direksiyonu anca sığıyom artık.
Sanmam. Gece soğuk oluyo ondandır
Günaydın kızlarAhhh ahhh ne hallere dustukbende dun esimin kazagini gydim cok yakisti
Günaydın kızlar
Ben de eşimin şırtunu giydim geçen gün kapri gibi oldu bana da :)
Ben de eşofmaninı giyiyorum çok uzun ve bol hatta bi tanesini artık unut dedimAhhh ahhh ne hallere dustukbende dun esimin kazagini gydim cok yakisti
Ben gece üzerimi hiç örtmedimgeceleri bi garip zaten bi sıcak bastırıyo bi üşütüyo adamı.örtün açın hasta yapıyo işte
Günaydın kızlar
Ben de eşimin şırtunu giydim geçen gün kapri gibi oldu bana da :)
aa herkes giyomuşben de bi süredir eşimin atletlerini giyiyorum evde çok rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?