2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy o gaz çok fena yaa ben de yaşıyorum her ağrının sancının sonu gaza çıkıyo

Saol canim benm senin esinede gecms olsn valla hasta olmasnlar biz nazlancaz cunku
Yok kız kim dediyse yalan sölemiş gecede tepişiyo bunlar hani bebekler uyuya uyuya büyürdü bizimkiler zıplayıp duruyo. İçimde dönerken artık neresine denk getiriyosa midemi bi buruyo anlatamam
Aynen valla bi aci oluo solda sisio hooopp karnim dalgalanio sagda sisio kaaskati oluo. Bunlar parendeci cikti anacim

Aynen valla siz hafife alirsaniz bende böyle yaparim dio sipalar bende bu ay kendime alicam daha gecelik yok piyasada annem sormus 170 lira demisler sakin alma o ne ole dedim kicuk altin parasi ye yavrum afiyet olsun beyazin tiplemesi vardi ya elinde ekmekle dolasiyodu ona donersen karışmam

Valla dimi nasıl örtcektik ben her sabah arabaya binerken kıçımı kapıya göbeğide direksiyona vuruom yukarı kaldırttım direksiyonu anca sığıyom artık.
Kiz ben on tarafa bi oturuom yayilip. Hayatta bu halde direksiyona oturamam sokak aralarindan cikarken saga sola nasi bakicaksn. Bazen esim dio baksana gelen varmi die dogrulup bakana kdr o bakmjs oluo :) seni tebrik ederim reis

Ahhh ahhh ne hallere dustuk bende dun esimin kazagini gydim cok yakisti
Ben de eşofmaninı giyiyorum çok uzun ve bol hatta bi tanesini artık unut dedim
geceleri bi garip zaten bi sıcak bastırıyo bi üşütüyo adamı.örtün açın hasta yapıyo işte
Ben gece üzerimi hiç örtmedim
Günaydın kızlar
Ben de eşimin şırtunu giydim geçen gün kapri gibi oldu bana da :)
ben de bi süredir eşimin atletlerini giyiyorum evde çok rahat oluyo
aa herkes giyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…