- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.541
ben de evde full eşimin kreasyonundan takılıyorum. o kadar sahiplendim ki yazık adam evde pijama yada eşofmanını değiştirirken bana soruyor, bunu giyebilir miyim diye
Rabbim sağlıkli ve hayırlı evlat versin, bir nefeste kurtarsin. Abinin eşi mi?Kızlar Günaydın.
Yengemin doğumu içim hastaneye geldik. Dualarınızı bekliyorum. Hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Nolmuş ki sayfaların hepsine bakamadımeymentaa canim nerelrdesin bizi haberdar et
Normal doğum mu canım rabbim hayırlısı ile gelmeyi nasip etsin inşallahKızlar Günaydın.
Yengemin doğumu içim hastaneye geldik. Dualarınızı bekliyorum. Hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Amin canım evet abimin eşi :) 4. Kez hala olucam inşallah :)Rabbim sağlıkli ve hayırlı evlat versin, bir nefeste kurtarsin. Abinin eşi mi?
Sezeryan canım. Amin sağlıkla inşallah :)Normal doğum mu canım rabbim hayırlısı ile gelmeyi nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar
Ben de eşimin şırtunu giydim geçen gün kapri gibi oldu bana da :)
Ben de eşofmaninı giyiyorum çok uzun ve bol hatta bi tanesini artık unut dedim
Ben gece üzerimi hiç örtmedim
aa herkes giyomuş
nerden gıyınıyorsun dıye soranlara eş butik diyelimben de evde full eşimin kreasyonundan takılıyorum. o kadar sahiplendim ki yazık adam evde pijama yada eşofmanını değiştirirken bana soruyor, bunu giyebilir miyim diye
canm allah yardımcısı olsn bı avazda kurtulsun ınsallahKızlar Günaydın.
canm kahverengı akıntı gelmıstı hastaneye gıdıodu hala ses yokNolmuş ki sayfaların hepsine bakamadım
Masaallah valla size :)Bende hala kullanıom kız
canm suslu hallerınıde 2 ye satanlar var ınstgramda kokos_renklikokulu_tas var orda suslu hallerı 2 lıra bak ıstersen bıGünaydınnnAhseninannesi instagramda sadece yapıp satanlar var süslemeden ben de bu çerçeveyi çok beğendim tanesini 2 liraya yapıyorlar sonra sen nasıl istersen öyle süsle bi çerçeve daha var bunun ebatları çok büyük onu da 1.10 liraya bulut tasarım modabulutu bunlara bi bak derim:) eymentaa iyi haberler ver inşallahhhh
Hüsmen dayı mıydı hahahaaaaaaAynen valla siz hafife alirsaniz bende böyle yaparim dio sipalarbende bu ay kendime alicam daha gecelik yok piyasada annem sormus 170 lira demisler sakin alma o ne ole dedim kicuk altin parasi ye yavrum afiyet olsun beyazin tiplemesi vardi ya elinde ekmekle dolasiyodu ona donersen karışmam
canm ben duz beyazları bır,önü yazılı beyazları bır, açık renk bir, koyu renk bır yıkadım arada karısan olmustur ama yapıcak bısı yok... carsaflarıda 3 tanedıydı 20 dk lık prog ayrı ayrı yıkadım. bugunde bornozhavlu setını ayrı yıkıcam bıde alt acmasıyla pelus battanıyeyı... dogunca zaten beklemeden yıkıcaz dolduramıcaz makıneyı oyuzden smdıden bole yıkadımGünaydın annişler
Dün bebisin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecektim, yaptım mı peki? YapmadımKorkuyorum renkler falan nasıl olacak diye.. beyazlar ayri tamam da renkliler tek tip renk değil daha çözemedim onları.. bebek doğmadan hallederim inşallah
hahaha kahkaha attım bana bakıolarHüsmen dayı mıydı hahahaaaaaakoca ekmeği almış eline midem kazındıda diyodu
Açlık 90 ı geçmicek tokluk 120 yi geçmicek 1. Saat canım.
Ohhhh yarasınnnn şimdi herşeyi hakediyoruz doğurunca bize karsı bukadar anlayışlı olmucsklar unutmacanm ben duz beyazları bır,önü yazılı beyazları bır, açık renk bir, koyu renk bır yıkadım arada karısan olmustur ama yapıcak bısı yok... carsaflarıda 3 tanedıydı 20 dk lık prog ayrı ayrı yıkadım. bugunde bornozhavlu setını ayrı yıkıcam bıde alt acmasıyla pelus battanıyeyı... dogunca zaten beklemeden yıkıcaz dolduramıcaz makıneyı oyuzden smdıden bole yıkadım
hahaha kahkaha attım bana bakıolarbende sabah sabah sıcak sımıdı gömdüm hemdıe 2 tane cocuklar masallah abla dıo.. bu sabah cok acım cokkkkkkkkkkkk
zaten dıolar hakkı ıcın yapıyoruz dıyeOhhhh yarasınnnn şimdi herşeyi hakediyoruz doğurunca bize karsı bukadar anlayışlı olmucsklar unutma
canm ben duz beyazları bır,önü yazılı beyazları bır, açık renk bir, koyu renk bır yıkadım arada karısan olmustur ama yapıcak bısı yok... carsaflarıda 3 tanedıydı 20 dk lık prog ayrı ayrı yıkadım. bugunde bornozhavlu setını ayrı yıkıcam bıde alt acmasıyla pelus battanıyeyı... dogunca zaten beklemeden yıkıcaz dolduramıcaz makıneyı oyuzden smdıden bole yıkadım
Geçmiş olsun canım, dikkat et, grip hemen geçer umarım :/Gunaydinnn kizlarrrrr bogazimm sismis yutkunamiyorum eyvahlarr olsun hem ucuk hem gripp bitti benim işim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?