2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben koyu renk bir iki tane ayırdım elde yıkicam. Bi de gs tulumu onu da elde. Geri kalan beyaz krem açık mavi. Bi de kalitesinden emin olduğum bikac koyu renkleri de açık renklerle attım renk veren olmadı çok şükür.
Yalnız penye olmayan battaniye varsa ayrı at. tüy falan olabilir.

Gunaydinnn kizlarrrrr bogazimm sismis yutkunamiyorum eyvahlarr olsun hem ucuk hem gripp bitti benim işim :-(
Kız dikkat et geçmiş olsun. Hayirlısıyla bu kış üşütmeyelim ya bebişlerin hatrına

kızlarrrrrrrrr bugun 9.aya gırmıs bulunmaktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nee nasıl yani kac hafta oldun kız? Ben 32+3müşüm

Gunaydinnn kizlarrrrr bogazimm sismis yutkunamiyorum eyvahlarr olsun hem ucuk hem gripp bitti benim işim :-(
Gece ben de boğaz agrısıyla uyandım hemen bay bardağına üzüm sirkesi koydum ve gargara yaptım, yaktı baya enfelsiyon varmış demek ki, suan hiç bişiyim yok çok şükür sen de denwe.. Tadı ve kokusu kötü ama hasta olmaktan iyidir...gecçmiş olsn...

e sende 9 a gırmıssın. 8 bıttı 9 a gırdık ısteee

herkese günaydın kızlar..bebişlerinize bez aldınız mı? ben prima almayı düşünüyorum ama 1 bedenden mi başlayacağız yoksa 2 bedenden mi emin olamadım.. çünkü 1 beden için 2-5 kg, 2 beden için 3-6 kg diyor..

canım bende senın gıbı dusundum ve 1 numara aldım. Allah nasıp ederse vaktınde gelırse 3 kg olur en azından dedık. 1 ı alalaım 1 bıtınce 2 alırız dedık

Çok geçmiş olsun ikinize de canımm, dikkat edin kendinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…