- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.561
Saol cnm inş şimdilik grip yok ama bogazim çok fenaGeçmiş olsun canım, dikkat et, grip hemen geçer umarım :/
dıkkkat et canm yat dınlen yorma kendınıGunaydinnn kizlarrrrr bogazimm sismis yutkunamiyorum eyvahlarr olsun hem ucuk hem gripp bitti benim işim :-(
Ins çabucak geçer yaa birsürü isim var benim bu nerden çıktı boyledıkkkat et canm yat dınlen yorma kendını
sıkıntı yok hatunum ben erkekleri zorluyorum kenara çekiliyolar beni görünce stres yapcak bişi kalmıyoTrafik açısından yasak değilde genelde hamileler son aylarda kullsnmiyoya kendini zorlamamak için o bakımdan
yorma kendını yavas yavas yap dınlen önce.. bugun dınlenkı ayakta gecıp gıtsın ınsallah grıp sonra yarın kaldıgın yerden devam edersınIns çabucak geçer yaa birsürü isim var benim bu nerden çıktı boyle
Canım ben koyu renk bir iki tane ayırdım elde yıkicam. Bi de gs tulumu onu da elde. Geri kalan beyaz krem açık mavi. Bi de kalitesinden emin olduğum bikac koyu renkleri de açık renklerle attım renk veren olmadı çok şükür.Günaydın annişler
Dün bebisin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecektim, yaptım mı peki? YapmadımKorkuyorum renkler falan nasıl olacak diye.. beyazlar ayri tamam da renkliler tek tip renk değil daha çözemedim onları.. bebek doğmadan hallederim inşallah
Kız dikkat et geçmiş olsun. Hayirlısıyla bu kış üşütmeyelim ya bebişlerin hatrınaGunaydinnn kizlarrrrr bogazimm sismis yutkunamiyorum eyvahlarr olsun hem ucuk hem gripp bitti benim işim :-(
nee nasıl yani kac hafta oldun kız? Ben 32+3müşümkızlarrrrrrrrr bugun 9.aya gırmıs bulunmaktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gece ben de boğaz agrısıyla uyandım hemen bay bardağına üzüm sirkesi koydum ve gargara yaptım, yaktı baya enfelsiyon varmış demek ki, suan hiç bişiyim yok çok şükür sen de denwe.. Tadı ve kokusu kötü ama hasta olmaktan iyidir...gecçmiş olsn...Gunaydinnn kizlarrrrr bogazimm sismis yutkunamiyorum eyvahlarr olsun hem ucuk hem gripp bitti benim işim :-(
allah yardımcısı olsun, tez vakitte sağlıcakla bebişini kucağına alsınKızlar Günaydın.
Yengemin doğumu içim hastaneye geldik. Dualarınızı bekliyorum. Hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
e sende 9 a gırmıssın. 8 bıttı 9 a gırdık ısteeeCanım ben koyu renk bir iki tane ayırdım elde yıkicam. Bi de gs tulumu onu da elde. Geri kalan beyaz krem açık mavi. Bi de kalitesinden emin olduğum bikac koyu renkleri de açık renklerle attım renk veren olmadı çok şükür.
Yalnız penye olmayan battaniye varsa ayrı at. tüy falan olabilir.
Kız dikkat et geçmiş olsun. Hayirlısıyla bu kış üşütmeyelim ya bebişlerin hatrına
nee nasıl yani kac hafta oldun kız? Ben 32+3müşüm
Bu arada gelin Ocak bebişlerini cimbomlu yaparak ödüllendirelim en iyi takım neticedere re re ra ra ra gassaray gassaray cim bom bommmmmm
canım bende senın gıbı dusundum ve 1 numara aldım. Allah nasıp ederse vaktınde gelırse 3 kg olur en azından dedık. 1 ı alalaım 1 bıtınce 2 alırız dedıkherkese günaydın kızlar..bebişlerinize bez aldınız mı? ben prima almayı düşünüyorum ama 1 bedenden mi başlayacağız yoksa 2 bedenden mi emin olamadım.. çünkü 1 beden için 2-5 kg, 2 beden için 3-6 kg diyor..
dimi ama..sanki kg farkı pek yokmuş gibi geliyor ama 2 beden de büyük gelir ilk etapta...ben de öyle yapayım en iyisicanım bende senın gıbı dusundum ve 1 numara aldım. Allah nasıp ederse vaktınde gelırse 3 kg olur en azından dedık. 1 ı alalaım 1 bıtınce 2 alırız dedık
Arada sanci gibi oluyoo karnimda oluyo yanliz kaskati oluyo karnim bazen dee
benim de 2 gündür kasıklarımda sertleşme var anlamadım magnezyum da kullanıyorum amaArada sanci gibi oluyoo karnimda oluyo yanliz kaskati oluyo karnim bazen dee
Kizlar yazdiklarinizi okumaya calistim ogleden beri ne cok konusmussunuz. Bugun is yerinde masallah bi yogunluk vardi 1 den sonra 5e kdr hayat felc oldu bana. Esimi arayamadm oda beni yogundur die aramio sandm meger kocam yemekten zehirlenms eve bi geldim yatio istifta edip durmus dr a gotrmusler... bi yandan projelerle ugrasirken karnim cok acıdı. Smdi o koltugun bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum. Halimize bin sukur ama ne hale geldik... hemen toparlariz insallah. Eger bole yogunluk olursa 37yi beklemicem cikicam rapora karnim okdr sert ve agrioki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?