2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canm suslu hallerınıde 2 ye satanlar var ınstgramda kokos_renklikokulu_tas var orda suslu hallerı 2 lıra bak ıstersen bı
Hemen sordum ama bu çerçeveye 10 lira dedi. Ben bu çerçece için dedim yoksa dediin gibi çok daha uyguna varr toplu alımda yardımcı olurum dedi ama olsun olsun 7 lira olur

Kızlarr bişeyler alıyorum ama emin olamıyorum alışveriş listeleri olayı çok mu abartmış yoksa ben mi kestiremiyorum bilemiyorum yenidoğan şimdilik 4 takım kıyafet aldım 0-3 ay da 10 tane takım var bunlar için içlik badiler de var 6 tane falan ama hep diyorumya benim bebeğim minyon diye acaba yenidoğan bi kaç tane daha mı alayım?

Çok çabuk büyüyorlar canım bence yeterli daha küçük alma. Alacaksan büyük al. Gerçi hediye de geliyor abartmamak lazım.

Çok çabuk büyüyorlar canım bence yeterli daha küçük alma. Alacaksan büyük al. Gerçi hediye de geliyor abartmamak lazım.
Gerçi daha hastane çıkışı da almadım onu da alıp şimdilik olayı bitireyim o zamn ben Yani ilk etapta bunlar bi süre idare etse sonra bebeğin durumuna göre almak çok kolay olur diye düşünüyorum ama insan bilemiyoda tabi:):):)

yeni doğum yapan arkadaşım 1 kullandı ilk ay bana da tavsiye etti. o yüzden ben 1 aldım.

ben 1 beden 2 bedene bakmamışım canım, 3-6 kg yeni doğan aldım primanın. büyük mü acaba benimki 2 beden diyor

14 tk almışsın yeterde artar bile. benim yenidoğan, 0-3, 3-6 toplam 14 ancak vardır. inanın çoğunu giyemeden büyüyorlar, boşuna masraf yapmayın. bir de hediye geliyor muhakkak. bu aldıkların 3 aya kadar rahat rahat yeter. eğer iç body 6 tane ise sadece 3-4 body daha alabilirsin ama onları da 3-6 ay al ki daha uzun süre kullanabilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…