- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.581
Benim abimin eşi de aralıkta doğum yapacak. Siz de bizim gibi peşpeşe olmuşsunuz. Ne hoş :)Amin canım evet abimin eşi :) 4. Kez hala olucam inşallah :)
Sezeryan canım. Amin sağlıkla inşallah :)
kızlarrrrrrrrr bugun 9.aya gırmıs bulunmaktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hemen sordum ama bu çerçeveye 10 lira dedi. Ben bu çerçece için dedim yoksa dediin gibi çok daha uyguna varr toplu alımda yardımcı olurum dedi ama olsun olsun 7 lira olurcanm suslu hallerınıde 2 ye satanlar var ınstgramda kokos_renklikokulu_tas var orda suslu hallerı 2 lıra bak ıstersen bı
Ay gitmedim daha Can'ım ya. Belimde çok sancım var bebiş çok hareketli dönüp duruo içerde akıntımda biraz fazla. Eşimi bekliom daha olmadı ıspartaya bi gidicem inşallah erken doğum değildir
canm kahverengı akıntı gelmıstı hastaneye gıdıodu hala ses yok
Yarım limonu sık sulandır bir tatlı kaşığı bal karıştır hergün bu şekilde iç. Ben gribimi böyle yenmiştim canım. Geçmiş olsunGunaydinnn kizlarrrrr bogazimm sismis yutkunamiyorum eyvahlarr olsun hem ucuk hem gripp bitti benim işim :-(
geçmiş olsun canım. Bünyen baktı ki senin durup dinleneceğin yok zorla seni dinlenmeye alacakIns çabucak geçer yaa birsürü isim var benim bu nerden çıktı boyle
Çok çabuk büyüyorlar canım bence yeterli daha küçük alma. Alacaksan büyük al. Gerçi hediye de geliyor abartmamak lazım.Kızlarr bişeyler alıyorum ama emin olamıyorum alışveriş listeleri olayı çok mu abartmış yoksa ben mi kestiremiyorum bilemiyorum yenidoğan şimdilik 4 takım kıyafet aldım 0-3 ay da 10 tane takım var bunlar için içlik badiler de var 6 tane falan ama hep diyorumya benim bebeğim minyon diye acaba yenidoğan bi kaç tane daha mı alayım?
Gerçi daha hastane çıkışı da almadım onu da alıp şimdilik olayı bitireyim o zamn benÇok çabuk büyüyorlar canım bence yeterli daha küçük alma. Alacaksan büyük al. Gerçi hediye de geliyor abartmamak lazım.
yeni doğum yapan arkadaşım 1 kullandı ilk ay bana da tavsiye etti. o yüzden ben 1 aldım.herkese günaydın kızlar..bebişlerinize bez aldınız mı? ben prima almayı düşünüyorum ama 1 bedenden mi başlayacağız yoksa 2 bedenden mi emin olamadım.. çünkü 1 beden için 2-5 kg, 2 beden için 3-6 kg diyor..
kızlarrrrrrrrr bugun 9.aya gırmıs bulunmaktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese günaydın kızlar..bebişlerinize bez aldınız mı? ben prima almayı düşünüyorum ama 1 bedenden mi başlayacağız yoksa 2 bedenden mi emin olamadım.. çünkü 1 beden için 2-5 kg, 2 beden için 3-6 kg diyor..
14 tk almışsın yeterde artar bile. benim yenidoğan, 0-3, 3-6 toplam 14 ancak vardır. inanın çoğunu giyemeden büyüyorlar, boşuna masraf yapmayın. bir de hediye geliyor muhakkak. bu aldıkların 3 aya kadar rahat rahat yeter. eğer iç body 6 tane ise sadece 3-4 body daha alabilirsin ama onları da 3-6 ay al ki daha uzun süre kullanabilesin.Kızlarr bişeyler alıyorum ama emin olamıyorum alışveriş listeleri olayı çok mu abartmış yoksa ben mi kestiremiyorum bilemiyorum yenidoğan şimdilik 4 takım kıyafet aldım 0-3 ay da 10 tane takım var bunlar için içlik badiler de var 6 tane falan ama hep diyorumya benim bebeğim minyon diye acaba yenidoğan bi kaç tane daha mı alayım?
1 pakette 1 al ilk başta onu kullanırsın sonra ikiye geçersinben 1 beden 2 bedene bakmamışım canım, 3-6 kg yeni doğan aldım primanın. büyük mü acaba benimki 2 beden diyor
32. 33. hfta btnce 9.aya griyosun yaziyodu ben de oyle okumustumkız yok 8. aydasın :))
1 pakette 1 al ilk başta onu kullanırsın sonra ikiye geçersin
32. 33. hfta btnce 9.aya griyosun yaziyodu ben de oyle okumustumgeri kalan da kusur gunler iste aman karisik ay hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?