2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrr bugun 9.aya gırmıs bulunmaktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

olamaz canıım ya.... 9.aya girmiş olsan senin 57 günün değil de 40 günün kalması gerekiyordu canım. ayrıca 40 haftaya tamamlaman içinde 8 haftan değilde 6 haftanın kalması gerekirdi... ay tablosu aşağıdaki gibi hesaplanıyormuş.

1-6 = 1. Ay

7-10 = 2. Ay

11-14 = 3. Ay

15-18 = 4. Ay

19-22 = 5. Ay

23-26 = 6. Ay

27-31 = 7. Ay

32-35 = 8. Ay

36-40 = 9. Ay

Bu arada gelin Ocak bebişlerini cimbomlu yaparak ödüllendirelim en iyi takım neticede

re re re ra ra ra gassaray gassaray cim bom bommmmmm

olmaz benim bebişim beşiktAŞK lı olacak çarşı çocuğu olacak

bende prima 1 numara aldım. göbek bağı oyuntulu. eczacı arkadaşım 1 paket al yeter dedi..

ben o kadar çok takım almadım. 1 hastane seti aldım. 5-6 alt ust çıtçıtlı badi falan aldım. zaten 5 li bir zıbın seti şimdiden hediye geldi. birde tulumlar aldım 3-4 tane... başka da kıyafet almıcam zaten çabuk büyüyorlar... 3 ay ya gıydırıcez ya da hiç giydirmicez

Gunaydin ocak anneleriii, sizlere bir sorum olucakti kizlar.. bu aylarda kasiklarinizda agrilar basladimi? .. iki gundur biraz agrim var, bebekte artik buyudu haliyle tabi normal oldugunu dusunuyorum, ama yinede bir soriyim dedim :)

Tamam o zamn bende artık almıyorumm benim bebişim daha yeni doktora gittik 1 hafta geriden geliyor 1300 g dı. 0-3 lerin içinde yüzecekmiş gibi geliyor o yüzden tereddit ettim artık varolanları yıkar yıkar giydiririm ona da hemencecik büyümek düşer:):):):)

Mide yanmasida zaman zaman oluyo canim.ayy insallah sebebi saçtir.sirma sacli kizlarim olsun

8. aya giriyoruz demek ki çoook stresli yaa 8 ne demeeek sanki 8. ayda kocaman göbüşüm olmalıydı ama öyle diil yaaa sipsivri bi karnım oldu benim

Çok geçmiş olsun ikinize de canımm, dikkat edin kendinize..
saol canm
9 ay mıı, o nasıl oluyoo kızzz, kaç haftalıksın ki sen?
32 bıttı canım 8 bıtmıs 9 a gırmıs olmuyormuyuz
Hemen sordum ama bu çerçeveye 10 lira dedi. Ben bu çerçece için dedim yoksa dediin gibi çok daha uyguna varr toplu alımda yardımcı olurum dedi ama olsun olsun 7 lira olur
ooo cok demıs benm sordugum da 2 lıra demstı emzıge

Gunaydin ocak anneleriii, sizlere bir sorum olucakti kizlar.. bu aylarda kasiklarinizda agrilar basladimi? .. iki gundur biraz agrim var, bebekte artik buyudu haliyle tabi normal oldugunu dusunuyorum, ama yinede bir soriyim dedim :)
Hepimizin ağrıyoooo benim 29 haftada başladı dibim düsecekmiş gibi bi de bacak arası da ağrıyo bikini bölgesi yanları aşağısı komple

Mide yanmasida zaman zaman oluyo canim.ayy insallah sebebi saçtir.sirma sacli kizlarim olsun
Ay inşallah kalın olsun kız çocuğu daha cok olsun saçları .
Benim saçlarım ince de kocamın gür onlara çeksin oğluşum da

e sende 9 a gırmıssın. 8 bıttı 9 a gırdık ısteee
Eneeeeem doğuruyoruuuzzzz

Hıhhhh

8. aya giriyoruz demek ki çoook stresli yaa 8 ne demeeek sanki 8. ayda kocaman göbüşüm olmalıydı ama öyle diil yaaa sipsivri bi karnım oldu benim

benimde Öyle hatta hamileliğimin başlarında 1 beden buyuk pantolon aldım dedim hamileyken giyerim. 8 .aya geldik hala buyuk hala buyuk... aman inş. çok kilo almayız. ama doktorum demişti istesen de istemesende 30 dan sonra kilo almaya başlıcaksın dıye.... :)

eyvahh umarım kötü bir şey yoktur ya
valla hala ses yok ınsallah kotu bısı yoktur
T the angellll kız daha 32 bile bitmemiş nasıl 9 a girdin sen :):):)
kız 32 bıttı 33 e dondum yanı 8 ay bıtmıs 9 a donmus olmuyormuyum 36 da da 9 doluyor dıye bılıyorum ben.
kız yok 8. aydasın :))
T the angellll senin kafan karışmış 36da dokuz aya giriliyor

Benim 2 hafta önce çok oluyordu dinlenince baya azaldı şimdi arada bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…