- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.601
32. 33. hfta btnce 9.aya griyosun yaziyodu ben de oyle okumustumgeri kalan da kusur gunler iste aman karisik ay hesabi
35.haftada garanti 9.ayda olucaz inş erken gelmezlerse :))
kızlarrrrrrrrr bugun 9.aya gırmıs bulunmaktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu arada gelin Ocak bebişlerini cimbomlu yaparak ödüllendirelim en iyi takım neticede
re re re ra ra ra gassaray gassaray cim bom bommmmmm
herkese günaydın kızlar..bebişlerinize bez aldınız mı? ben prima almayı düşünüyorum ama 1 bedenden mi başlayacağız yoksa 2 bedenden mi emin olamadım.. çünkü 1 beden için 2-5 kg, 2 beden için 3-6 kg diyor..
14 tk almışsın yeterde artar bile. benim yenidoğan, 0-3, 3-6 toplam 14 ancak vardır. inanın çoğunu giyemeden büyüyorlar, boşuna masraf yapmayın. bir de hediye geliyor muhakkak. bu aldıkların 3 aya kadar rahat rahat yeter. eğer iç body 6 tane ise sadece 3-4 body daha alabilirsin ama onları da 3-6 ay al ki daha uzun süre kullanabilesin.
Kızlar çok şükür anne de bebiş de çok iyi. Darısı bizlerin başına :)
ben o kadar çok takım almadım. 1 hastane seti aldım. 5-6 alt ust çıtçıtlı badi falan aldım. zaten 5 li bir zıbın seti şimdiden hediye geldi. birde tulumlar aldım 3-4 tane... başka da kıyafet almıcam zaten çabuk büyüyorlar... 3 ay ya gıydırıcez ya da hiç giydirmicez
Mide yanmasida zaman zaman oluyo canim.ayy insallah sebebi saçtir.sirma sacli kizlarim olsunYıkama canım. Hazır mı aldın?
Mide yanması da var mı peki benim doktorum bebek saçlıysa yanma da bulantı da çok olur dedi. Yani bu bir şehir efsanesi derdim ama kendimde bizzat gördüm dedi.
Yine de doktorun ne dicek bakalım belki de rahim genişlemesi yukarı baskı yapıyodur dediğin gibi nefes darlığı da ondansa.
Kızlar çok şükür anne de bebiş de çok iyi. Darısı bizlerin başına :)
olamaz canıım ya.... 9.aya girmiş olsan senin 57 günün değil de 40 günün kalması gerekiyordu canım. ayrıca 40 haftaya tamamlaman içinde 8 haftan değilde 6 haftanın kalması gerekirdi... ay tablosu aşağıdaki gibi hesaplanıyormuş.
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
saol canmÇok geçmiş olsun ikinize de canımm, dikkat edin kendinize..
32 bıttı canım 8 bıtmıs 9 a gırmıs olmuyormuyuz9 ay mıı, o nasıl oluyoo kızzz, kaç haftalıksın ki sen?
ooo cok demıs benm sordugum da 2 lıra demstı emzıgeHemen sordum ama bu çerçeveye 10 lira dedi. Ben bu çerçece için dedim yoksa dediin gibi çok daha uyguna varr toplu alımda yardımcı olurum dedi ama olsun olsun 7 lira olur
Hepimizin ağrıyoooo benim 29 haftada başladı dibim düsecekmiş gibi bi de bacak arası da ağrıyo bikini bölgesi yanları aşağısı kompleGunaydin ocak anneleriii, sizlere bir sorum olucakti kizlar.. bu aylarda kasiklarinizda agrilar basladimi? .. iki gundur biraz agrim var, bebekte artik buyudu haliyle tabi normal oldugunu dusunuyorum, ama yinede bir soriyim dedim :)
Ay inşallah kalın olsun kız çocuğu daha cok olsun saçları .Mide yanmasida zaman zaman oluyo canim.ayy insallah sebebi saçtir.sirma sacli kizlarim olsun
Eneeeeem doğuruyoruuuzzzze sende 9 a gırmıssın. 8 bıttı 9 a gırdık ısteee
Hıhhhh
8. aya giriyoruz demek ki çoook stresli yaa 8 ne demeeek sanki 8. ayda kocaman göbüşüm olmalıydı ama öyle diil yaaa sipsivri bi karnım oldu benim
valla hala ses yok ınsallah kotu bısı yoktureyvahh umarım kötü bir şey yoktur ya
kız 32 bıttı 33 e dondum yanı 8 ay bıtmıs 9 a donmus olmuyormuyum 36 da da 9 doluyor dıye bılıyorum ben.T the angellll kız daha 32 bile bitmemiş nasıl 9 a girdin sen :):):)
kız yok 8. aydasın :))
Benim 2 hafta önce çok oluyordu dinlenince baya azaldı şimdi arada bir oluyorGunaydin ocak anneleriii, sizlere bir sorum olucakti kizlar.. bu aylarda kasiklarinizda agrilar basladimi? .. iki gundur biraz agrim var, bebekte artik buyudu haliyle tabi normal oldugunu dusunuyorum, ama yinede bir soriyim dedim :)
Benim de sivri ya hep çarpıyorum geçen beşiğe çarptım morardı hâlâ ağrıyor. Benden iki dakika ònde gidiyor8. aya giriyoruz demek ki çoook stresli yaa 8 ne demeeek sanki 8. ayda kocaman göbüşüm olmalıydı ama öyle diil yaaa sipsivri bi karnım oldu benim
Hepimizin ağrıyoooo benim 29 haftada başladı dibim düsecekmiş gibi bi de bacak arası da ağrıyo bikini bölgesi yanları aşağısı komple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?