2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamile kaldığım ay içine sığmadığım eteğimi giyorum bu aralar hatta birini daralttım

Benim 2 hafta önce çok oluyordu dinlenince baya azaldı şimdi arada bir oluyor
Bende iki gun once tetenoz asisi oldum, odur budur her yerim agriyor, karnimda agriyor belkide bununla alakalidir bilemiyorum, bir kirginlik varmis gibi.. yada bebek buyuyor diye dusundum.. Birde asiri hareketlendi bununda etkisi olurmu acaba bilemiyorum, durmuyor icerde kuzum, agrilarimi oda hissediyor olabilirmi acaba?

32. 33. hfta btnce 9.aya griyosun yaziyodu ben de oyle okumustum geri kalan da kusur gunler iste aman karisik ay hesabi
bende oyle bılıyorum canım 32 bıttımı 9 a gırılıo 36 da da 9 bıtıo dıe bılıyorum
hee ozaman ben programların kurbanı oldum

1-6 nasıl 1. Ay oluyor ayda 4 hafta yok mu ?
30 haftadayım ya ben 7 buçuk olmuş oluyoruz 32den sonra 8. Aya giriyorsun ama yaş gibi doldurmuyorsun 9. Ayı doldurman lazımki 9 olasın o yüzdrn kafalar karışıyor

30 haftadayım ya ben 7 buçuk olmuş oluyoruz 32den sonra 8. Aya giriyorsun ama yaş gibi doldurmuyorsun 9. Ayı doldurman lazımki 9 olasın o yüzdrn kafalar karışıyor

hamilelikte hesaplama yapılırken yumurtlama dönemin değilde son adet tarihin dikkate alınıyor 2 hafta o yüzden canım... mesela benim sat :08.04.2015
ama aslında ben 24.04.2015 de hamile kaldım... ama hesaplamalarda hep sat dikkate alınır.

saol canm

32 bıttı canım 8 bıtmıs 9 a gırmıs olmuyormuyuz

ooo cok demıs benm sordugum da 2 lıra demstı emzıge

Canım öncelikle senin 32 bitmedi daha 32. haftaya girdin, yarın rapor alıcaksın sanırım sen de benim gibi, ordan biliyorum yani 32+1'de olman lazım

Bu hesap olayı cidden çok karışık, aşağıdaki tabloya göre biz şu anda 8.ayımızın içindeyiz, 33. hafta bitince 8 ayımızı doldurmuş olucaz, yani tam 8 aylık hamile olucaz, 9. ayımızın da içinde olucaz tabii bu durumda, eğer söylemek istediğin buysa

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

bende senınkı gıbı bılıodum. ayı 4 haftadan hesaplayınca 8*4=32 9*4=36 ozaman 9 a gırdım ama doldurmadım dıe dusunuodum ama bu hesaba gore daha 8 e bıle gırmemıs oluoruz kafam karıstı valla ya

hmmmmmmmmmmmmm buda dogru
evet tam oalrak o ben 32 bıttı 33 e donuoz dıe 9 a gırdık demıstım. 32+1 sankı 32 doldurmus 33 ten 1 gun almıs gıbı olmuyormuyuz. ayyy devrelerım yandı benım yaa

aanesini çağırmıyo diye düşünmez.sana diyim çağırmayınca bozuluyolar.sen çağır bence çok mutlu olur.

bende senınkı gıbı bılıodum. ayı 4 haftadan hesaplayınca 8*4=32 9*4=36 ozaman 9 a gırdım ama doldurmadım dıe dusunuodum ama bu hesaba gore daha 8 e bıle gırmemıs oluoruz kafam karıstı valla ya
Benim gibi sende kalanı söyle 2 buçuk ay kaldı diyorum

Canım 1 ay tam 4 hafta diil, karışıklık ordan kaynaklanıyor zaten, bir de hamilelik tam 9 ay diil 9 ay 10 gün oluncaa hesaplar iyice karışıyoo

valla hala ses yok ınsallah kotu bısı yoktur

kız 32 bıttı 33 e dondum yanı 8 ay bıtmıs 9 a donmus olmuyormuyum 36 da da 9 doluyor dıye bılıyorum ben.
Senin 32 daha bitmemiş bile:) mantık olarak ewt 4 hafta 1 ay ama hamilelik 10 ay diil 9 ay 10 gün :) sen 7.5 de şimdilik benim de 30 bitti soranlara 7 diyorum

evet tam oalrak o ben 32 bıttı 33 e donuoz dıe 9 a gırdık demıstım. 32+1 sankı 32 doldurmus 33 ten 1 gun almıs gıbı olmuyormuyuz. ayyy devrelerım yandı benım yaa

Evet aynen öyle, 32 haftayı doldurduk 33'den gün alıyoruz artık, ama 32 haftalığız hala, yanii 32+7 olunca 33 oluyoruz, yaniii doktor öyle söylemişti bana, 32'yi doldurduğun gibi raporu alman gerekiyo dedi o yüzden yarın gidicem..

Yaa valla benim de devrelerim yandı şu an, 32'yi doldurduk, 33'ün içindeyiz ama 32 haftalığız tam olarak, bu durumda haftaya 8. ayımızı doldurmuş 9. aya girmiş olucaz sanırsam, aslında doğru söylemişsin sen, sadece 1 hafta erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…