- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.641
Bende oyle aldim trendyoldan 2 ve 4 no aldim oglumdan hatirladigim kadariyla 3 hic kullanamamistimben 1 beden 2 bedene bakmamışım canım, 3-6 kg yeni doğan aldım primanın. büyük mü acaba benimki 2 beden diyor
kız otur oturduğun yere azcık daha bekle sonra doğurursun acelesi yokGene doğuramadım canım beceriksiz çıktım ben
Veriyim kız şişkoydum zatensen zaten benjamin button gibisin.... hamileliği tersten yaşıyorsun...biz kiloları alırken sen veriyorsun... :)
benimki yumurta gibiiiCatlak henuz yokta, sertlik var ya ara ara hissediyorum.. genisledigiminde farkindayim :))) balon gibi sisiyoruz Masallah
Abooo gerçekten miOnu benim annem yapıyodu beni kıskaniyodu paylaşamıyodu kabullenemediydi evliligimine zaman gitsek beni yaninda yatirirdi ya da odada ayrı ayrı hazirlardi yatağimizi
Bi sure bebek yapamadikdi o yüzden. Haftanin 3 4 gunü orda kalirdik ilcedeydik o zaman
Aynen kuzum artık kapatyrm kapımı bozuluyo ama napayimOha yani o ne öyle gece odaya gelmeler.
Hiç sorma yavrm sanki sevgilisini elinden aldm alt tarafı oğluyla evlendmTerbiyesizlik etti hala oglum uzuldumu dio senide allah bilir oglu uzuldu die aramistir. Ne ogulcu kariymis :)
Ayy evet kuzum herşey onun icinEvet biraz art niyet var yok değil canım. Ama işte mecbur yokmuş gibi pollyanna oynamak zorundayız çünkü zorunlu bir hamilelik geçiyor.... Kendi kendine yalan söyleyip telkin etmekten başka pek çare yok... Sinirini doğumdan sonray a sakla.... O zaman çıkaırsın acısını... Şimdi minnoşunu düşün, nunla beraber başbaşa gezeceğinizi zamanları yapaacağınız aktiviteleri düşün
valla hala ses yok ınsallah kotu bısı yoktur
kız 32 bıttı 33 e dondum yanı 8 ay bıtmıs 9 a donmus olmuyormuyum 36 da da 9 doluyor dıye bılıyorum ben.
Bende oyle aldim trendyoldan 2 ve 4 no aldim oglumdan hatirladigim kadariyla 3 hic kullanamamistim
canm herseferınde sız gelın sızı beklıyoruz dıorm sesını cıkarmıo ne dıımkı daha. kendı bılır valla ben cagrıyorum esımde cagrıo gelmezsenz bıdaha bızde gelmıcez dıo daha ne yapıım davetıyemı bastırımaanesini çağırmıyo diye düşünmez.sana diyim çağırmayınca bozuluyolar.sen çağır bence çok mutlu olur.
hmm olablr canm ozaman. bence o kalıbı al kendın yap daha uygun olur cok ıstıolar yaa 100 de 500 kar yanıİşte emzik falan hala 2 lira olabilir ama bu çerçevenin ebatı 14 cm kadar o yüzden niraz pahalı
Kızlar benim karnim çok küçük bebeginiz kaç kilo bide benimkininde ayakları aşağıda ters ya ondan gobegm asagide küçük duruyo
Ben sayıyorum günde iki üç defa 2 saat kadar oturup sayıyorum. Bi defa karnımı çarpmıştım 2 saat oturdum hareket etmedi ödüm patladı tık yoktu.Şimdi kızlar doktorlar 32 ve 34 haftalar arasını 7 aya girmiş sayiyolar bundan eminim cnku benim erken doğum var ya Allaha sukur 32ye girdim doktor dedi 34e gelelim ama gelemesekte yüzde 90kuvezde yasatiriz ama sen hergu. Hareketlerini say karnında olmesn dedi 10hareket ve fazlası olcakms 5den az olrsa gel alalım dedi çok stresli bise bazen etmiyo yanı off Allah hepimizin yardımcısı olsn hareket sayan var mi başka yoktur inşallah da
:) mantıklıBenim gibi sende kalanı söyle 2 buçuk ay kaldı diyorum
aynen vallaCanım 1 ay tam 4 hafta diil, karışıklık ordan kaynaklanıyor zaten, bir de hamilelik tam 9 ay diil 9 ay 10 gün oluncaa hesaplar iyice karışıyoo
evet sudocremı arkdsımda dedı bana ondan da alıcam benen iyisi sudocream kullanan arkadaşlarım dedi.bende aldım bir kaç kutu hep onu kullanacam
tamam ole dııımSenin 32 daha bitmemiş bile:) mantık olarak ewt 4 hafta 1 ay ama hamilelik 10 ay diil 9 ay 10 gün :) sen 7.5 de şimdilik benim de 30 bitti soranlara 7 diyorum
Evet aynen öyle, 32 haftayı doldurduk 33'den gün alıyoruz artık, ama 32 haftalığız hala, yanii 32+7 olunca 33 oluyoruz, yaniii doktor öyle söylemişti bana, 32'yi doldurduğun gibi raporu alman gerekiyo dedi o yüzden yarın gidicem..
Yaa valla benim de devrelerim yandı şu an, 32'yi doldurduk, 33'ün içindeyiz ama 32 haftalığız tam olarak, bu durumda haftaya 8. ayımızı doldurmuş 9. aya girmiş olucaz sanırsam, aslında doğru söylemişsin sen, sadece 1 hafta erken
canım suan varmı hareket pekı nadır mı oluo olmadıgıŞimdi kızlar doktorlar 32 ve 34 haftalar arasını 7 aya girmiş sayiyolar bundan eminim cnku benim erken doğum var ya Allaha sukur 32ye girdim doktor dedi 34e gelelim ama gelemesekte yüzde 90kuvezde yasatiriz ama sen hergu. Hareketlerini say karnında olmesn dedi 10hareket ve fazlası olcakms 5den az olrsa gel alalım dedi çok stresli bise bazen etmiyo yanı off Allah hepimizin yardımcısı olsn hareket sayan var mi başka yoktur inşallah da
hmm temem ozaman yavru kuşummyok canım 8.aydasın. 34-35 bitince 9.aya geliceksin bitanem :)
Hamile kaldığım ay annemlere gitmemiştim hiç.öyle hamile kaldım 1 ay evde oturdum kocişleAbooo gerçekten mi))
senın anne de tam kayınvalıdeymıs heeeHamile kaldığım ay annemlere gitmemiştim hiç.öyle hamile kaldım 1 ay evde oturdum kocişle
annem duyunca çok üzülmüstü daha erken diye.
Atanmadan evlenmemi de istemiyordu hadi evlendin çocuk yapma diyodu
Ablam demişti anneme bebegin hamile diye. Annem de hadi be kandırma beni demiş daha geçen adet sancısı vardı adet olacak demiş. Ablam da yeminler ettim anca inandı diyo
Sorma canım çok çektirdi bize sağolsunsenın anne de tam kayınvalıdeymıs heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?