2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi kızlar doktorlar 32 ve 34 haftalar arasını 7 aya girmiş sayiyolar bundan eminim cnku benim erken doğum var ya Allaha sukur 32ye girdim doktor dedi 34e gelelim ama gelemesekte yüzde 90kuvezde yasatiriz ama sen hergu. Hareketlerini say karnında olmesn dedi 10hareket ve fazlası olcakms 5den az olrsa gel alalım dedi çok stresli bise bazen etmiyo yanı off Allah hepimizin yardımcısı olsn hareket sayan var mi başka yoktur inşallah da

Ayy evet kuzum herşey onun icin

Kızlar benim karnim çok küçük bebeginiz kaç kilo bide benimkininde ayakları aşağıda ters ya ondan gobegm asagide küçük duruyo

aanesini çağırmıyo diye düşünmez.sana diyim çağırmayınca bozuluyolar.sen çağır bence çok mutlu olur.
canm herseferınde sız gelın sızı beklıyoruz dıorm sesını cıkarmıo ne dıımkı daha. kendı bılır valla ben cagrıyorum esımde cagrıo gelmezsenz bıdaha bızde gelmıcez dıo daha ne yapıım davetıyemı bastırım
İşte emzik falan hala 2 lira olabilir ama bu çerçevenin ebatı 14 cm kadar o yüzden niraz pahalı
hmm olablr canm ozaman. bence o kalıbı al kendın yap daha uygun olur cok ıstıolar yaa 100 de 500 kar yanı

Ben sayıyorum günde iki üç defa 2 saat kadar oturup sayıyorum. Bi defa karnımı çarpmıştım 2 saat oturdum hareket etmedi ödüm patladı tık yoktu.
Allah korusun bebelerimizi ya. Gelseler bu sefer de nefes alıyo mu diye kontrol etmeye başlicaz. Abimin kızında hastanede ilk gecesi sabaha kadar gözümü kırpmamıştım nefes alıyo mu tükürüğü kaçmasın kusmuş olmasın vs. Kendi çocuğuma düşnemiyorum

Benim gibi sende kalanı söyle 2 buçuk ay kaldı diyorum
:) mantıklı
Canım 1 ay tam 4 hafta diil, karışıklık ordan kaynaklanıyor zaten, bir de hamilelik tam 9 ay diil 9 ay 10 gün oluncaa hesaplar iyice karışıyoo
aynen valla
en iyisi sudocream kullanan arkadaşlarım dedi.bende aldım bir kaç kutu hep onu kullanacam
evet sudocremı arkdsımda dedı bana ondan da alıcam ben
Senin 32 daha bitmemiş bile:) mantık olarak ewt 4 hafta 1 ay ama hamilelik 10 ay diil 9 ay 10 gün :) sen 7.5 de şimdilik benim de 30 bitti soranlara 7 diyorum
tamam ole dııım
biz en ıısı dogum aralık 31 de dıyelım mıllet hesaplasın yoksa kıvılcımlar cıkacak kafalarımızdan
canım suan varmı hareket pekı nadır mı oluo olmadıgı

Abooo gerçekten mi ))
Hamile kaldığım ay annemlere gitmemiştim hiç.öyle hamile kaldım 1 ay evde oturdum kocişle
annem duyunca çok üzülmüstü daha erken diye.
Atanmadan evlenmemi de istemiyordu hadi evlendin çocuk yapma diyodu
Ablam demişti anneme bebegin hamile diye. Annem de hadi be kandırma beni demiş daha geçen adet sancısı vardı adet olacak demiş. Ablam da yeminler ettim anca inandı diyo

senın anne de tam kayınvalıdeymıs heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…