- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.661
4 haftadan hesaplanmaz ki.. bir ay 4 hafta ve bir kac gundur.. tam 4 hafta nadiren olur zaten, genelde 4 hafta 3 gundur :)Canım öncelikle senin 32 bitmedi daha 32. haftaya girdin, yarın rapor alıcaksın sanırım sen de benim gibi, ordan biliyorum yani 32+1'de olman lazım
Bu hesap olayı cidden çok karışık, aşağıdaki tabloya göre biz şu anda 8.ayımızın içindeyiz, 33. hafta bitince 8 ayımızı doldurmuş olucaz, yani tam 8 aylık hamile olucaz, 9. ayımızın da içinde olucaz tabii bu durumda, eğer söylemek istediğin buysa
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
abovvvv anne kızlarını paylasamıo demekkıSorma canım çok çektirdi bize sağolsun
Gelinine melek gibi. Kızlarına gelince dominant
Düğün arefesi nişan attırıyodu bize ya
abartmaaaa :)))kızlarrrrrrrrr bugun 9.aya gırmıs bulunmaktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
38. Haftada sezeryan la oldu canım. Biraz ağrısı oldu da şimdi gayet iyicanım hayırlı olsun... darısı hepimize inş....
nasıl geçti doğumu. kaç haftalıktı..sezeryan mı oldu..... ağrısı sızısı çok var mı.. sütü geldi mi... ne çok soru sordum
8 değil mi kızabartmaaaa :)))
biz kaçız ya inan beynim durdu sabahtan beri hesap kitap yapıyom ofiste :)) biz 8 miyiz 7 miyiz bilemedim8 değil mi kız
KK'dan isteyelim 30 Haftalık vs yazıyor ya :) Şu aya denk geliyor diye eklesinler. Biz de bu dertten kurtulalım :)biz kaçız ya inan beynim durdu sabahtan beri hesap kitap yapıyom ofiste :)) biz 8 miyiz 7 miyiz bilemedim
kenarları boş kaldı benm göbeğin anlamadım sıpam sivrildi ama nasıl sıgıyor oraya anlamıyorum hiç 40 cmmiş gibi gelmiyorbende onu dusunuodum ama benımkı de sıvrı one gıdıo
abartmaaaa :)))
oyy yerım onun mnık agzınııı masallah38. Haftada sezeryan la oldu canım. Biraz ağrısı oldu da şimdi gayet iyisütü gelmedi henüz. Brbiş de tutamadı hala maalesef onla uğraşıoz. Mama veriliyor şimdi
ayy cok hoşssun olur 34-35 de o pantol sanabenimde Öyle hatta hamileliğimin başlarında 1 beden buyuk pantolon aldım dedim hamileyken giyerim. 8 .aya geldik hala buyuk hala buyuk... aman inş. çok kilo almayız. ama doktorum demişti istesen de istemesende 30 dan sonra kilo almaya başlıcaksın dıye.... :)
kenarları boş kaldı benm göbeğin anlamadım sıpam sivrildi ama nasıl sıgıyor oraya anlamıyorum hiç 40 cmmiş gibi gelmiyor
senin de başına hep cins olaylar geliyor yahuBenim de sivri ya hep çarpıyorum geçen beşiğe çarptım morardı hâlâ ağrıyor. Benden iki dakika ònde gidiyor
hahaha benımde devreler yandı yanlıs bılıomusum sanırım
mantıklı dıyelım yapsınlar yaa dert vallaKK'dan isteyelim 30 Haftalık vs yazıyor ya :) Şu aya denk geliyor diye eklesinler. Biz de bu dertten kurtulalım :)
oyyy oyy oyyy masallah yaz annesı yazKızlar biz kontrole gidiyoruz aslında 32de gel demişti ama dayanmadım ben oglusumu gorucem ona süslendim yazarım size
Canım 1-6 yı bi ay saymalarının sebebi hamilelik haftası adet oldugun günden baslıo yani 2 hafta önceden senin döllenmen tahmini 3. Haftada oluo o yüzden 2 hafta fazlalık var basta1-6 nasıl 1. Ay oluyor ayda 4 hafta yok mu ?
30 haftadayım ya ben 7 buçuk olmuş oluyoruz 32den sonra 8. Aya giriyorsun ama yaş gibi doldurmuyorsun 9. Ayı doldurman lazımki 9 olasın o yüzdrn kafalar karışıyor
Çok geçmiş olsun cnm sen bol bol tatlı ye hareketi artsın eminim çok iyi olacakŞimdi kızlar doktorlar 32 ve 34 haftalar arasını 7 aya girmiş sayiyolar bundan eminim cnku benim erken doğum var ya Allaha sukur 32ye girdim doktor dedi 34e gelelim ama gelemesekte yüzde 90kuvezde yasatiriz ama sen hergu. Hareketlerini say karnında olmesn dedi 10hareket ve fazlası olcakms 5den az olrsa gel alalım dedi çok stresli bise bazen etmiyo yanı off Allah hepimizin yardımcısı olsn hareket sayan var mi başka yoktur inşallah da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?