2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

38. Haftada sezeryan la oldu canım. Biraz ağrısı oldu da şimdi gayet iyi sütü gelmedi henüz. Brbiş de tutamadı hala maalesef onla uğraşıoz. Mama veriliyor şimdi

sağlıklı olsunlar da... sütü de biran önce gelir inş. canım.
hemen mama veriyorlar mı ya... ben şekerli su veriorlar diye okumuştum.. demek yanlışmış.

canım benimki de ters duruyor bebek ama göbek aşağıda da yukarda da var, ama göbeğim çok büyük değil
Evet kuzum ondan küçük olmuyomus göbek bide benim normalde hiç yoktu canim şimdide ters olunca kimse inanmıyorum hamile olduğuma ayy çok zor seninkide vuruyo mu benim vura vura rahmimi açmış şimdi vurmuyo bu seferde oturmuş rahmime çıkmaya calisyo ayaklarını kullanarak cadı ya

Ay sorma bebegm ya ama sanki doğunca rahatlariz en azından görüyoruz simdi goremiyoz bazen hiç hareket etmiyo bazen ediosa ben hissetmym bazen dusuym carpiyom kolu bacağı kafası bise oldu mu diom keşke dürbün olsa baksam diom ck zor valla az kaldı hepimizn

Yoo canım bazen hiç hareket etmiyo napayim gitmiyom doktora bekliorm anlamamsmdr diom sonuçta uyuyoz başka şey yapuoz heran nasi anlicaz

Ay canım bizimkilerde aynı şeyi yaptı hadi atanmadan evlendim hamile kalmasaydn DİE))annen valla ck aglar doğuma goturme onu sonradan solesnler

senin de başına hep cins olaylar geliyor yahu
Nazar var üzerimde nazaaarr
ya da ogluş da ben de sakarız. O içerde ben dışarda çarpıp duruyoruz

Sen de mi sakarsın

bence yeterli canım,
minik dogan bebekler daha çabuk serpiliyor hem , 10 tane takım rahat rahat yeter ,başlarda kıyafetlerı hep bol gelcek zaten :)

Kızlar dalin granül kullanan var mı varsa ne kadar koyuyosunuz. Ben iki kere yıkadım ikisinde de sabunlamada köpük köpük oldu. Durulamada kontrol ettim köpük falan yoktu tertemizdi su. Ama yine de acaba ben mi çok koyuyorum bilemedim. Normal detarjanı ne kadar koyuyorssm o kadar koyuyorum

sabun ya köpürmesi normal değil mi? Normalden çok mu köpürüyor anlamadım? Çok köpürüyorsa çok koymuşsundur, temizlik malzemelerinin köpük oluşturmasının nedeni köpüklerin arasına kiri hapsetmeleri çok kirli ise köpük daha az olur, temizlendikçe daha çok köpürmeye başlar, sanırım bebiş kıyafetleri çok kirli olmadığından azcık deterjanla çok köpürüyor

Ben makineden aldıktan sonra bi kere daha duruladım bütün çamaşırları, çünkü böyle kaygan kayganmış gibi geldi çamaşırlar elime. Tekrar durulayınca yine de leğendeki su beyaz bulanık bişey oldu, demekki yine de kalıyor deterjan kalıntısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…