- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.681
7yüz cnm senle ben aynı gün çünkübiz kaçız ya inan beynim durdu sabahtan beri hesap kitap yapıyom ofiste :)) biz 8 miyiz 7 miyiz bilemedim
Ben kardeşime yaptıracağım eşimi ikna ederrsem eğer çekimleri pek sevmiyordahamile çekimi yaptıran var mı kzılar
38. Haftada sezeryan la oldu canım. Biraz ağrısı oldu da şimdi gayet iyisütü gelmedi henüz. Brbiş de tutamadı hala maalesef onla uğraşıoz. Mama veriliyor şimdi
Evet kuzum ondan küçük olmuyomus göbek bide benim normalde hiç yoktu canim şimdide ters olunca kimse inanmıyorum hamile olduğuma ayy çok zor seninkide vuruyo mu benim vura vura rahmimi açmış şimdi vurmuyo bu seferde oturmuş rahmime çıkmaya calisyo ayaklarını kullanarak cadı yacanım benimki de ters duruyor bebek ama göbek aşağıda da yukarda da var, ama göbeğim çok büyük değil
hamile çekimi yaptıran var mı kzılar
Ay sorma bebegm ya ama sanki doğunca rahatlariz en azından görüyoruz simdi goremiyoz bazen hiç hareket etmiyo bazen ediosa ben hissetmym bazen dusuym carpiyom kolu bacağı kafası bise oldu mu diom keşke dürbün olsa baksam diom ck zor valla az kaldı hepimiznBen sayıyorum günde iki üç defa 2 saat kadar oturup sayıyorum. Bi defa karnımı çarpmıştım 2 saat oturdum hareket etmedi ödüm patladı tık yoktu.
Allah korusun bebelerimizi ya. Gelseler bu sefer de nefes alıyo mu diye kontrol etmeye başlicaz. Abimin kızında hastanede ilk gecesi sabaha kadar gözümü kırpmamıştım nefes alıyo mu tükürüğü kaçmasın kusmuş olmasın vs. Kendi çocuğuma düşnemiyorum
Yoo canım bazen hiç hareket etmiyo napayim gitmiyom doktora bekliorm anlamamsmdr diom sonuçta uyuyoz başka şey yapuoz heran nasi anlicaz:) mantıklı
aynen valla
evet sudocremı arkdsımda dedı bana ondan da alıcam ben
tamam ole dııım
biz en ıısı dogum aralık 31 de dıyelım mıllet hesaplasın yoksa kıvılcımlar cıkacak kafalarımızdan
canım suan varmı hareket pekı nadır mı oluo olmadıgı
ayy ne güzel olmuştur ben de bugün yarın istiyorum bakalım havalar sogumadanben havalar daha kötüleşmeden sahil kenarına gidip eşime çektirdim.. profosyonel bir makinayla....kışa denk geleceği için ne giyicez nereye gitcez zor olur diye çektirdim önceden....
Ay canım bizimkilerde aynı şeyi yaptı hadi atanmadan evlendim hamile kalmasaydn DİEHamile kaldığım ay annemlere gitmemiştim hiç.öyle hamile kaldım 1 ay evde oturdum kocişle
annem duyunca çok üzülmüstü daha erken diye.
Atanmadan evlenmemi de istemiyordu hadi evlendin çocuk yapma diyodu
Ablam demişti anneme bebegin hamile diye. Annem de hadi be kandırma beni demiş daha geçen adet sancısı vardı adet olacak demiş. Ablam da yeminler ettim anca inandı diyo
Demi kuzm ama canım tatlı cekmiyo kızım istemiyo eskiden olsa deli gibi yerdim şimdi yiyemiyorm ck sağol bitanem sağ salim alalım kucaklarimiza insallahÇok geçmiş olsun cnm sen bol bol tatlı ye hareketi artsın eminim çok iyi olacak
Nazar var üzerimde nazaaarrsenin de başına hep cins olaylar geliyor yahu
Sen de mi sakarsınAy sorma bebegm ya ama sanki doğunca rahatlariz en azından görüyoruz simdi goremiyoz bazen hiç hareket etmiyo bazen ediosa ben hissetmym bazen dusuym carpiyom kolu bacağı kafası bise oldu mu diom keşke dürbün olsa baksam diom ck zor valla az kaldı hepimizn
Gerçi daha hastane çıkışı da almadım onu da alıp şimdilik olayı bitireyim o zamn benYani ilk etapta bunlar bi süre idare etse sonra bebeğin durumuna göre almak çok kolay olur diye düşünüyorum ama insan bilemiyoda tabi:):):)
normal mı sezeryanmı oldunuzKızlarrrr hayırlı doğumlar diliyorum size :) Ben 2015 Mayıs annesiyim, ne güzel heyecanlar sizi bekliyor, yeniden hamile olmak isterdim :) Merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olabilirim :):)
sabun ya köpürmesi normal değil mi? Normalden çok mu köpürüyor anlamadım? Çok köpürüyorsa çok koymuşsundur, temizlik malzemelerinin köpük oluşturmasının nedeni köpüklerin arasına kiri hapsetmeleri çok kirli ise köpük daha az olur, temizlendikçe daha çok köpürmeye başlar, sanırım bebiş kıyafetleri çok kirli olmadığından azcık deterjanla çok köpürüyorKızlar dalin granül kullanan var mı varsa ne kadar koyuyosunuz. Ben iki kere yıkadım ikisinde de sabunlamada köpük köpük oldu. Durulamada kontrol ettim köpük falan yoktu tertemizdi su. Ama yine de acaba ben mi çok koyuyorum bilemedim. Normal detarjanı ne kadar koyuyorssm o kadar koyuyorum
Ben makineden aldıktan sonra bi kere daha duruladım bütün çamaşırları, çünkü böyle kaygan kayganmış gibi geldi çamaşırlar elime. Tekrar durulayınca yine de leğendeki su beyaz bulanık bişey oldu, demekki yine de kalıyor deterjan kalıntısı.Kızlar dalin granül kullanan var mı varsa ne kadar koyuyosunuz. Ben iki kere yıkadım ikisinde de sabunlamada köpük köpük oldu. Durulamada kontrol ettim köpük falan yoktu tertemizdi su. Ama yine de acaba ben mi çok koyuyorum bilemedim. Normal detarjanı ne kadar koyuyorssm o kadar koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?