- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.701
Nazar var üzerimde nazaaarr
ya da ogluş da ben de sakarız. O içerde ben dışarda çarpıp duruyoruz
Sen de mi sakarsın
Kızlarrr pek keyifsizim ben bu aralar, neredeyse hiç enerjim yok.
benim de enerjim yok ya..bebisin isleriyle ugrasiyorum 1 haftadir ama cabuk yoruluyorum,rahatsizlasiyorum.. bugun de hep icim sıkılıyor nedense..hayrolsn da havalardan mi ki acaba bilemedim
bende hep sebamedi duydum ço iyi diye tabi en iisi hangisi bilemiorum , her vucüda göre değişio birine süper gelen diğerine olmayabiliyor , deneyip görcez bakalım canımen iyisi sudocream kullanan arkadaşlarım dedi.bende aldım bir kaç kutu hep onu kullanacam
Kızlarrr pek keyifsizim ben bu aralar, neredeyse hiç enerjim yok.
Ben de aynı durumdayım bu aralar yaa, hiçbir şey yapasım yok, daha alınması, yapılması gereken bir sürü şey var ama hiiiç halim de hevesim de yok sankiii, doğurasım bile yok o derece.. depresyona mı giriyoruz nedir
Kızlar biz kontrole gidiyoruz aslında 32de gel demişti ama dayanmadım ben oglusumu gorucem ona süslendim yazarım size
Bence alma,minyon diyorsun ama küçük bebekler daha hızlı büyüyor... Bir de zaten hepimizin yanında birileri olacak zorlanırsak,babaları yada evdekilerden birileri çıkar alır... Bebek görmeye gelnler de bisürü getirirler.... Ki sendekiler de fazlasıyla yeter.sonuçta hergün makina çalışacak.Kızlarr bişeyler alıyorum ama emin olamıyorum alışveriş listeleri olayı çok mu abartmış yoksa ben mi kestiremiyorum bilemiyorum yenidoğan şimdilik 4 takım kıyafet aldım 0-3 ay da 10 tane takım var bunlar için içlik badiler de var 6 tane falan ama hep diyorumya benim bebeğim minyon diye acaba yenidoğan bi kaç tane daha mı alayım?
ben beyaz elbise arayışındaydım sonunda buldum internetten bgn elime geçti, bu hafta ya da haftaya çektircez canım sanırım :)hamile çekimi yaptıran var mı kzılar
Kitap okuyan var mı bebekler için aramızda tavsiye edecek olan
ayy ne güzel olmuştur ben de bugün yarın istiyorum bakalım havalar sogumadan
Ben de mürdüm rengi bir elbise aldım, suna benziyor umarım güzel geçer çekimlerben beyaz elbise arayışındaydım sonunda buldum internetten bgn elime geçti, bu hafta ya da haftaya çektircez canım sanırım :)
süper ben fotografcı ile anlaştım dgum öncesi doğum ve doğum sonrası cekimi için 3lü paket yapıyorlamşevet güzel oldu canım... ben birde program indirdim üzerinde oynamalar yapıorum. belki bir albüm bastırırım...
ayy benimkilerde aynıydı yaa atanmadan evlenme dediler 2 yıl boşuna bekledik gerçi o sırada formasyon falan aldım ettim :) sonuç evlendim yine atanamadım 2 yıl ücretli öğretmenlikten sonra özel sektöre giriş yaptım artık :) 6 ay sonrada hamile kaldım :)Ay canım bizimkilerde aynı şeyi yaptı hadi atanmadan evlendim hamile kalmasaydn DİE))annen valla ck aglar doğuma goturme onu sonradan solesnler
ayşe önerin asagıda linkini verdıgım kitabını bitirdim.ayşe öner zaten doğum hemşiresi ,ünlülere fln doğum koçluğu yapmıs .
http://www.dr.com.tr/kitap/hamileli...milelik-ve-cocuk-sagligi/urunno=0000000230447
şimdide buna basladım 1 2 hafta oldu.bu kıtapta bebek bakımı ile ilgili en cok satan kıtaplardan biri
http://www.idefix.com/kitap/annelik...7A0EEOR6QDYN&gclid=CJ6Y7rCZ-cgCFUv3wgodUnIAEA
çok koymuşsundur canım ben az koyuyorum kalmıyo bişiKızlar dalin granül kullanan var mı varsa ne kadar koyuyosunuz. Ben iki kere yıkadım ikisinde de sabunlamada köpük köpük oldu. Durulamada kontrol ettim köpük falan yoktu tertemizdi su. Ama yine de acaba ben mi çok koyuyorum bilemedim. Normal detarjanı ne kadar koyuyorssm o kadar koyuyorum
Cnm nasıl oldun iyimisin bebeğin nasılDemi kuzm ama canım tatlı cekmiyo kızım istemiyo eskiden olsa deli gibi yerdim şimdi yiyemiyorm ck sağol bitanem sağ salim alalım kucaklarimiza insallah
noldu kuzuşum sanaaaKızlarrr pek keyifsizim ben bu aralar, neredeyse hiç enerjim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?