2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr pek keyifsizim ben bu aralar, neredeyse hiç enerjim yok.

benim de enerjim yok ya..bebisin isleriyle ugrasiyorum 1 haftadir ama cabuk yoruluyorum,rahatsizlasiyorum.. bugun de hep icim sıkılıyor nedense..hayrolsn da havalardan mi ki acaba bilemedim

benim de enerjim yok ya..bebisin isleriyle ugrasiyorum 1 haftadir ama cabuk yoruluyorum,rahatsizlasiyorum.. bugun de hep icim sıkılıyor nedense..hayrolsn da havalardan mi ki acaba bilemedim

Galiba havadan sudan. Böyle doğuma girsem, doğuramam diyorum. O kadar bitkin ve yorgunum. Annem geliyor sözde evimi temizliyor topluyor ama kıyamıyorum bende onunla temizlik yapıyorum. Annem psikopat temizlik yapan kadınlardan. Temiz yerleride döküyor bir daha yapıyor iş yapacak bir şey kalmadıysa. Olmayan tüm enerjimi de temizlik için harcıyorum nerdeyse

en iyisi sudocream kullanan arkadaşlarım dedi.bende aldım bir kaç kutu hep onu kullanacam
bende hep sebamedi duydum ço iyi diye tabi en iisi hangisi bilemiorum , her vucüda göre değişio birine süper gelen diğerine olmayabiliyor , deneyip görcez bakalım canım

Kızlarrr pek keyifsizim ben bu aralar, neredeyse hiç enerjim yok.

Ben de aynı durumdayım bu aralar yaa, hiçbir şey yapasım yok, daha alınması, yapılması gereken bir sürü şey var ama hiiiç halim de hevesim de yok sankiii, doğurasım bile yok o derece.. depresyona mı giriyoruz nedir

Galiba bebişim vücudumuz artık yetişemiyor bebişlere. Ağrıları sızıları geçtim. Kolumu bile kıpırdatmak gelmiyor içimden

Bence alma,minyon diyorsun ama küçük bebekler daha hızlı büyüyor... Bir de zaten hepimizin yanında birileri olacak zorlanırsak,babaları yada evdekilerden birileri çıkar alır... Bebek görmeye gelnler de bisürü getirirler.... Ki sendekiler de fazlasıyla yeter.sonuçta hergün makina çalışacak.

Kitap okuyan var mı bebekler için aramızda tavsiye edecek olan

ayşe önerin asagıda linkini verdıgım kitabını bitirdim.ayşe öner zaten doğum hemşiresi ,ünlülere fln doğum koçluğu yapmıs .

http://www.dr.com.tr/kitap/hamileli...milelik-ve-cocuk-sagligi/urunno=0000000230447

şimdide buna basladım 1 2 hafta oldu.bu kıtapta bebek bakımı ile ilgili en cok satan kıtaplardan biri

http://www.idefix.com/kitap/annelik...7A0EEOR6QDYN&gclid=CJ6Y7rCZ-cgCFUv3wgodUnIAEA

Kızlar selamlar. Kasiklarimda ve vajinamda ağrım var. Doktorumla görüştüm. Yarın gel dedi. İnşallah olumsuz bir şey yoktur.2 gündür biraz yürüyüş yapiyım dedim.hiç yuruyemiyorum.ağrım fazla sizde de oluyormu yürürken ağrı.

ben beyaz elbise arayışındaydım sonunda buldum internetten bgn elime geçti, bu hafta ya da haftaya çektircez canım sanırım :)
Ben de mürdüm rengi bir elbise aldım, suna benziyor umarım güzel geçer çekimler

Eklentiler

• b9edee9f9016f277040c095608220de1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 89
Ay canım bizimkilerde aynı şeyi yaptı hadi atanmadan evlendim hamile kalmasaydn DİE))annen valla ck aglar doğuma goturme onu sonradan solesnler
ayy benimkilerde aynıydı yaa atanmadan evlenme dediler 2 yıl boşuna bekledik gerçi o sırada formasyon falan aldım ettim :) sonuç evlendim yine atanamadım 2 yıl ücretli öğretmenlikten sonra özel sektöre giriş yaptım artık :) 6 ay sonrada hamile kaldım :)

bende hamileliğin 4.ayında almıştım Ayşe önerin kitabını gerçekten güzel bilgiler var. Egzersizlerin olması da çok güzel...hatta son ay tekrar okumayı düşünüyorum. doğuma yardımcı olması için.

çok koymuşsundur canım ben az koyuyorum kalmıyo bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…