- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.721
ayyy elbise çok hoşmuş bayıldımmmm gerçektennn nerden aldın canım?Ben de mürdüm rengi bir elbise aldım, suna benziyor umarım güzel geçer çekimler
ne kadar fiyat verdi canım? benim arkadaşım reklamcı ondan çok ii bir makina var o yapıcak çekimlerimizi bakalım..süper ben fotografcı ile anlaştım dgum öncesi doğum ve doğum sonrası cekimi için 3lü paket yapıyorlamş
Ayy ne güzellllAlekta ben de hastane cikisini GSLi aldimbabamizin hayaliydi
Ayy ne güzellll
Benim de hayalimdi ama babamız da sözde cimbomlu herif sadece tulum aldırdı
papucumun combomlusu. Ben ondan daha fanatiğim
Ben molfix aldim canim 1 adet 44 lu 1 no 2 adet 88li 2 no aldim kullanan arkadaslarim molfixten cok memnunlarherkese günaydın kızlar..bebişlerinize bez aldınız mı? ben prima almayı düşünüyorum ama 1 bedenden mi başlayacağız yoksa 2 bedenden mi emin olamadım.. çünkü 1 beden için 2-5 kg, 2 beden için 3-6 kg diyor..
Ele avuca gelsin formayla dolancak oğluşum. Pijaması günlük kıyafeti hep gs olacaksen al istedigin gibi hehehe
Bence yetet dogduktan sonrada alirsin yazik kullanilmadan kalmasinKızlarr bişeyler alıyorum ama emin olamıyorum alışveriş listeleri olayı çok mu abartmış yoksa ben mi kestiremiyorum bilemiyorum yenidoğan şimdilik 4 takım kıyafet aldım 0-3 ay da 10 tane takım var bunlar için içlik badiler de var 6 tane falan ama hep diyorumya benim bebeğim minyon diye acaba yenidoğan bi kaç tane daha mı alayım?
Allahım molfix reklamı dilime dolandıydı. Iki gündür söylemiyodum tvye bakmıyodum tam da unutmuşum yaBen molfix aldim canim 1 adet 44 lu 1 no 2 adet 88li 2 no aldim kullanan arkadaslarim molfixten cok memnunlar
bende hamileliğin 4.ayında almıştım Ayşe önerin kitabını gerçekten güzel bilgiler var. Egzersizlerin olması da çok güzel...hatta son ay tekrar okumayı düşünüyorum. doğuma yardımcı olması için.
Kızlar ya ne düşünüyorum biliyo musunuz
Inşallah sezeryana gerek kalmaz sağlıkla normal doğurayım da yüzüstü uzanayım hemen
Çok canım çekti yüzüstü yatmayı. Kocam yüzüstü yatıyo nası canım çekiyo anlatamam
ankara'da bir abiyeciden kızılaydaayyy elbise çok hoşmuş bayıldımmmm gerçektennn nerden aldın canım?
süper ben fotografcı ile anlaştım dgum öncesi doğum ve doğum sonrası cekimi için 3lü paket yapıyorlamş
Ben de mürdüm rengi bir elbise aldım, suna benziyor umarım güzel geçer çekimler
ne kadara anlaştın canım... doğum için bende düşünüyorum...
bebek halısı ve perdesini de yavaş yavaş almam lazım bir sürü işim var ya dogumdan önce kullanmasa da odasın hazırlansın istiyorum
ben beyaz elbise arayışındaydım sonunda buldum internetten bgn elime geçti, bu hafta ya da haftaya çektircez canım sanırım :)
bebek halısı ve perdesini de yavaş yavaş almam lazım bir sürü işim var ya dogumdan önce kullanmasa da odasın hazırlansın istiyorum
noldu kuzuşum sanaaa
Canım o işler hiç belli olmaz bebişler kısmetleriyle geliyorlar. Benim arkım var 3 yıldır atanamıyorduhep puanı sınırdaydı. Hamile kaldı bebişe hamileyken 3 aylık antep falan alıp yaptıya onu yazdı yerleşti... Hamile hamile başladı işe.... Hem bebişi hem işi oldu. Bebişin hatrına eş durumundan geldi istanbula. Vardır bir hayır,gene de puanı alacan duracak kısmeti varsa bebiş hiç birşeye engel değil. Ben de öyle yıllarca bekledim... Ev alalım. İşe başalıyım . O olsun bu olsun... Sonrada bebişimiz gelmedi bekledik bayağıHamile kaldığım ay annemlere gitmemiştim hiç.öyle hamile kaldım 1 ay evde oturdum kocişle
annem duyunca çok üzülmüstü daha erken diye.
Atanmadan evlenmemi de istemiyordu hadi evlendin çocuk yapma diyodu
Ablam demişti anneme bebegin hamile diye. Annem de hadi be kandırma beni demiş daha geçen adet sancısı vardı adet olacak demiş. Ablam da yeminler ettim anca inandı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?