2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben molfix aldim canim 1 adet 44 lu 1 no 2 adet 88li 2 no aldim kullanan arkadaslarim molfixten cok memnunlar

Bence yetet dogduktan sonrada alirsin yazik kullanilmadan kalmasin

aynen canım , dogumdan sonrada bende yeniden göz atıcam hepsine tekrar :) herseyı bayag detaylı anlatmıs,ama doğum kısmında biraz fenalık geldi

bebek halısı ve perdesini de yavaş yavaş almam lazım bir sürü işim var ya dogumdan önce kullanmasa da odasın hazırlansın istiyorum

bebek halısı ve perdesini de yavaş yavaş almam lazım bir sürü işim var ya dogumdan önce kullanmasa da odasın hazırlansın istiyorum

halı ,perde ve avize eksiğim kaldı ama odamın gelmesini bekliyorum ben
ben beyaz elbise arayışındaydım sonunda buldum internetten bgn elime geçti, bu hafta ya da haftaya çektircez canım sanırım :)

nasıl bir elbise alın remini atabilir misin...

Oyy kuzum erkek bebek odasına halı seçmek çok zor. Aklında olsun padişah halının halıları berbat sakın yanaşma. Pixel pixel halıları.

Poypoy halı var ona bak derim. Gerçek halı gibi kalınlık derecesi, bir de gerçekten kaliteli duruyor.

Canım o işler hiç belli olmaz bebişler kısmetleriyle geliyorlar. Benim arkım var 3 yıldır atanamıyorduhep puanı sınırdaydı. Hamile kaldı bebişe hamileyken 3 aylık antep falan alıp yaptıya onu yazdı yerleşti... Hamile hamile başladı işe.... Hem bebişi hem işi oldu. Bebişin hatrına eş durumundan geldi istanbula. Vardır bir hayır,gene de puanı alacan duracak kısmeti varsa bebiş hiç birşeye engel değil. Ben de öyle yıllarca bekledim... Ev alalım. İşe başalıyım . O olsun bu olsun... Sonrada bebişimiz gelmedi bekledik bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…