2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusalık sendromuna erken girdim sanırım.
Gittim kendime yemek siparişi verdim afilli bir menü seçtim kendimi ödüllendirdim.

lohusalik sendromu da olabilir puff ama bebis olsa en azindan ruhum sıkılmaz benim yaa afiyetler olsunnn,ben dun aburcubur yedm hala onlarn agirligini tasiyorumm

Kızlarrrr hayırlı doğumlar diliyorum size :) Ben 2015 Mayıs annesiyim, ne güzel heyecanlar sizi bekliyor, yeniden hamile olmak isterdim :) Merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olabilirim :):)

aay ne güzel... allah analı babalı büyütsün bebeğini. darısı balımıza... :) benim biraz sorum olacak sana ...

1- istanbulda mısın , hangi hastane de doğum yaptın... memnun kaldın mı...
2 -Sezeryan mı normal mi ? doğumun nasıl geçti sonrasında çok ağrın oldu mu...
3 -hastane için pijama mı gecelik mi daha kullanışlı.. kaç takım gerekli...
4 -bebek için kaç hastane çıkışı lazım..
5 -kıyafet olarak bebeğe neler alınmalı çok almamaya çalışıyoruz.... doğru mu yapıyoruz...

daha çok aklımda soru işareti var ama şimdilik bunlar yeterli..

canım benim suyum az olduğu için garibim çok fazla hareket etmiyor ama vurduğunda da çok pis vuruyor aynen bazen yukarı çıkmaya çalışıyor benimki de :))

sagol cnm ya bakayımm poypoya, perdeyi düz almak istiyorum, düz gök mavizi alcam şöyle istiyorum hatta bu halıdan da istiyorum bu odayı çok sevdim

Eklentiler

• bebek.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 93
hadi bakalım o da ne zaman geliyor

2 aydır evin arka 2 odasında çalışma var. sadece salonu ve mutfagı kullanabiliyoruz.. bebek odamız ve yatak odamız tadilatta.. 2 haftaya kadar bitecek odamızda o zaman gelecek.. herşeyi yerleştirip ona göre eksiklerini alıcam.. ama yeter artık bitsin şu inşaat diorum. sıkıldım.

hadi hayırlısı ile bitsin insallah

halıda perdede çok güzelmiş.... bende o perdenin sarılı yeşilli mavili 3 renklisini yaptırıcam. bıktım maviden :)
aslında ben bej istiyorum ama eşim taktı maviye ben hep mavi odam olsun istedim diyor baska bişi demiyor illa mavi yapıcaz ben de kırmayım dedim ama bu soft maviler çok güzel görünüyor insallaj duruşu da böyle olur

Lohusalık sendromuna erken girdim sanırım.
Gittim kendime yemek siparişi verdim afilli bir menü seçtim kendimi ödüllendirdim.
Ohhh ii yapmışsın arada bir ödüllendir kendini :))
ay benim arkadaşımda girmişti bu aylarda nasıl doğurcam ben napcam falan die :)
sen girmeeeeee

lohusalik sendromu da olabilir puff ama bebis olsa en azindan ruhum sıkılmaz benim yaa afiyetler olsunnn,ben dun aburcubur yedm hala onlarn agirligini tasiyorumm

Valla bebiş olsa en azından mızıklanmaya vaktim olmazdı dimi :))

kuzumm çık biraz alışveriş yap kendıne , müzik dinle , hava al ,, çıkar kötü düşünceleri aklından

Ay kuzum evden çıkmak imkansız gibi geliyor. Çok pis pinekliyorum şu an. Pasaklı dizi çıkmış pijamalarımla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…