- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.741
Lohusalık sendromuna erken girdim sanırım.
Gittim kendime yemek siparişi verdim afilli bir menü seçtim kendimi ödüllendirdim.
Lohusalık sendromuna erken girdim sanırım.
Gittim kendime yemek siparişi verdim afilli bir menü seçtim kendimi ödüllendirdim.
Kızlarrrr hayırlı doğumlar diliyorum size :) Ben 2015 Mayıs annesiyim, ne güzel heyecanlar sizi bekliyor, yeniden hamile olmak isterdim :) Merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olabilirim :):)
Hangi fotoğrafçı bahsettiğin? Ben de çok istiyorum. Araştırıyorum.süper ben fotografcı ile anlaştım dgum öncesi doğum ve doğum sonrası cekimi için 3lü paket yapıyorlamş
Evet kuzum ondan küçük olmuyomus göbek bide benim normalde hiç yoktu canim şimdide ters olunca kimse inanmıyorum hamile olduğuma ayy çok zor seninkide vuruyo mu benim vura vura rahmimi açmış şimdi vurmuyo bu seferde oturmuş rahmime çıkmaya calisyo ayaklarını kullanarak cadı ya
Galiba bebişim vücudumuz artık yetişemiyor bebişlere. Ağrıları sızıları geçtim. Kolumu bile kıpırdatmak gelmiyor içimden
hadi bakalım o da ne zaman geliyorhalı ,perde ve avize eksiğim kaldı ama odamın gelmesini bekliyorum ben
nasıl bir elbise alın remini atabilir misin...
sagol cnm ya bakayımm poypoya, perdeyi düz almak istiyorum, düz gök mavizi alcam şöyle istiyorum hatta bu halıdan da istiyorum bu odayı çok sevdimOyy kuzum erkek bebek odasına halı seçmek çok zor. Aklında olsun padişah halının halıları berbat sakın yanaşma. Pixel pixel halıları.
Poypoy halı var ona bak derim. Gerçek halı gibi kalınlık derecesi, bir de gerçekten kaliteli duruyor.
hadi bakalım o da ne zaman geliyor
ne kadara aldın peki :)ankara'da bir abiyeciden kızılaydahepsinde var benzer modeller
sagol cnm ya bakayımm poypoya, perdeyi düz almak istiyorum, düz gök mavizi alcam şöyle istiyorum hatta bu halıdan da istiyorum bu odayı çok sevdim
en guzeeli hafta hesabi zatenins vaktinde gelirler aminn
hadi hayırlısı ile bitsin insallah2 aydır evin arka 2 odasında çalışma var. sadece salonu ve mutfagı kullanabiliyoruz.. bebek odamız ve yatak odamız tadilatta.. 2 haftaya kadar bitecek odamızda o zaman gelecek.. herşeyi yerleştirip ona göre eksiklerini alıcam.. ama yeter artık bitsin şu inşaat diorum. sıkıldım.
aslında ben bej istiyorum ama eşim taktı maviye ben hep mavi odam olsun istedim diyor baska bişi demiyor illa mavi yapıcaz ben de kırmayım dedim ama bu soft maviler çok güzel görünüyor insallaj duruşu da böyle olurhalıda perdede çok güzelmiş.... bende o perdenin sarılı yeşilli mavili 3 renklisini yaptırıcam. bıktım maviden :)
Ohhh ii yapmışsın arada bir ödüllendir kendini :))Lohusalık sendromuna erken girdim sanırım.
Masallah gozun aydin canimSelam annisler, doktordaydik biz. Minnos 1497 gram 40 cm boyundaymis
Her şey yolundaymis şükür
250ne kadara aldın peki :)
lohusalik sendromu da olabilir puff ama bebis olsa en azindan ruhum sıkılmaz benim yaaafiyetler olsunnn,ben dun aburcubur yedm hala onlarn agirligini tasiyorumm
kuzumm çık biraz alışveriş yap kendıne , müzik dinle , hava al ,, çıkar kötü düşünceleri aklından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?