2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hahah iyiymiş senin ki, ben de taç yaptım çiçeklerden elbisem abiye tarzı ama onda fiyatı böyle, hatta cumartesi arkadaşımın düğününde de giycem, sonra da kullanırım diyorum küçültüp

sagol cnm ya bakayımm poypoya, perdeyi düz almak istiyorum, düz gök mavizi alcam şöyle istiyorum hatta bu halıdan da istiyorum bu odayı çok sevdim

Canım duvarların ne renk. Beyaz ise mavi fonlar harika duruyor. Benim cam tarafı mavi olduğu için mavi mavi yapmadım uymayacağı için tonları Çok pişman oldum maviye boyadığıma kıroluğuma geldi bir an yaptım

Kesinlikle fon perdeyi internetten alma ben çok pişmanlık yaşadım rüyama bile girdi bütün gece perdeyle uğraştım. Mal gibi faturasını attım içimde kaldı.

Oda çook minnoşşşş ısırmalık <3 Halı çok baktığım için istediğin tarzda olanlar genelde Karmen çocuk halıları gibi.

Bunları çok beğenmiştim ben ekten bakarsın, diğer modeller için de buradan bak derim ama pahalılar biraz :) Netten araştırırsın ucuza satan vardı.
http://www.ilkayhalionlinesatis.com/kategori/karmen-cocuk/6678

Eklentiler

• a2.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 66
  • a1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 90
bu da tacım kendim yaptım

Eklentiler

• image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 113
Cok güzel yaa bunlar bayıldım ben mağazası var mıki ankarada araştırayım hemen

sen nerden aldın kız elbıseyı magazdanmı cok uyguna almıssın :)

Odanın duvarları kum beji cnm acık renk krem gibi

Cok güzel yaa bunlar bayıldım ben mağazası var mıki ankarada araştırayım hemen

Canım sitesi burası http://www.karmenhali.com/ satış noktalarından baktım ankara da satan çok yer var. Görmeden sakın alma. Benim hep netten baktığım modeller gerçek yerlerine gittiğimde fiyasko çıktı :)

Bak nette birisi daha koymuş burda mesela gerçek hali gibi gözüküyor. Çok yanıltıyor insanı :) Gurur meselesi oldu benim için çocuğun odasının halısı çok yaralıyım

Benm de bi arkadas dalan roxy kyllanıomus ama herr sefernde çift durulama yapıorm dedi sabun zor durulanıomuş ben de öle yapıcam bi başlayabilirsem :)

oha harbiden şok oldum şu an ne alaksı var bunun sitedeki ile ne kadar koyu mavisi grileri falan

sen internetten mi aldın tatlım bunu?
Canım ben mavi renkte bir halı aldım içime sinmedi iade ettim onu. Bu halıyı alacaktım, satan yeri buldum gittik. Ay bir çirkin bir halı çıktı ki. Sanki kaynar suda yıkarsın renkler birbirlerine girer ya öyle karman çorman olmuş desenleri. Kocam takılmaz böyle şeylere o bile bu çok çirkinmiş dedi

oha harbiden şok oldum şu an ne alaksı var bunun sitedeki ile ne kadar koyu mavisi grileri falan

İşte hep böyle çıkıyor bakıpta beğendiğim halılar, görmeden asla alma derim o yüzden :)) Birtek poypoy halıların fotoğraftakilerle gerçeği aynı. Evime çok yakınmış, internet ofisi beğenirsen poypoydan gider çekerim sana resmini güvenle netten alırsın sen de. Denizci halıları çok şık duruyor. Ama eşim denizci figürlü şeylerden nefret ediyor

ben de sevmiyorum hiç denizci figürlerini nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…